Έχοντας αποχή από το φόρουμ του ομίλου μας για πάνω από 1,5 μήνα λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων, οι οποίες ολοκληρώνονται την Παρασκευή, αποφάσισα σήμερα να σας καλησπερίσω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους στη σεζόν 31 και να καλωσορίσω τους νέους του ομίλου.
Όπως τα είπε και ο φίλος Grava οι κόκκινοι φέτος έχουν δυναμώσει και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από κάποια ομάδα των μπλε νομίζω ότι ο ημιτελικός στους κόκκινους(τελικός περιφέρειας) θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον τελικό του πρωταθλήματος!
Η χθεσινή μου ήττα ήταν από τις χειρότερες που έχω κάνει στις 3 σεζόν που βρίσκομαι στην τρίτη κατηγορία καθώς οφείλω να ομολογήσω πως οι αντίπαλοί μας μας έπιασαν απροετοίμαστους, και μας κατατρόπωσαν τακτικά(κάτι που συνήθως κάνουμε εμείς:D). Δεν θα κρυφτώ πίσω από τη δικαιολογία ότι είχα τραυματία τον ακριβότερο μου παίκτη, ούτε ότι το ρόστερ του αντιπάλου έχει υπερδιπλάσια αξία σε μισθούς από το δικό μου, καθώς η ζώνη 3-2 που επέλεξα μόνο ζημία δεν προκαλεί στα εσωτερικά συστήματα όπως το Κοίτα Μέσα.
Μέτριας δυσκολίας το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου, όμως η νίκη είναι μονόδρομος όπως και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτά για την ώρα
The enemy of good is...the better!