BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [NT]Kandidátske reči

[NT]Kandidátske reči (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
29190.4 in reply to 29190.3
Date: 5/8/2008 4:41:00 PM
Overall Posts Rated:
33
Zdravim vsetkych kolegov manazerov!

Volam sa Tibor, mam 21 rokov, som z Hurbanova.
Studujem ucitelstvo telesnej vychovy na UKF v Nitre.

Ako viete BB je o basketbale, tak na zaciatok bude asi lepsie, ked napisem ako som sa vlastne zoznamil s touto famoznou hrou.

O basketbal som zacal zaujimat ked som si do mojho pocitaca nainstaloval PC hru
NBA Live 2003 a odvtedy som s touto hrou posadnuty. Pravidelne sledujem diania v
zamorskej NBA a mam velky prehlad o tejto sutaze, citam statistiky a pod. Venujem
sa tejto hre aj aktivne, streetball hravam od svojich 15.

O BB som sa prvykrat dozvedel v online hre hattrick, ktory uz asi viaceri dobre
poznate. Uz ked som hraval hattrick som si zelal, aby vznikla podobna hra aj v
basketbale. Tak sa aj stalo a ja som bol medzi prvymi, ktori tuto hru zacali hrat
na slovensku. Prvu sezonu sa mi podaril postup do play off. No v tej nasledujucej
som si vyticil tie najvacsie ciele a podaril sa mi postup do Extraligy, za ktory sa asi hanbit nemusim.

Herny styl repre sa mi paci, ale myslim si, ze mame naviac. Nepoznam sice repre
hracov, lebo LaciKE mi zatial neposlal skilly, ale verim si na tolko, ze by som
mohol byt pre NT prinosom a preto som sa rozhodol kandidovat. Anglicky rozumiem to by nemal byt problem. Casu mam tiez dost hlavne ze mi skola konci uz v maji :).

Plány a ciele by som dopredu nerad hovoril. Mojou filozofiou je stale sa sustredit
na najblizsie ulohy, lebo vzdy sa mozu vyskytnut nepredvidatelne okolnosti ktore
mozu ovplyvnit plnenie uloh (vid. nasich teraz na MS v hokeji). Slubit vam mozem len to, ze pred kazdym zapasom supera dokladne analyzujem a podla toho si budem volit tu spravnu taktiku.

Spolupracu povazujem za dolezitu. Citam hlavne narodny a global forum. Keby ste
mali nejake otazky tak sa kludne pytajte som vam k dispozicii!

Last edited by Elon Musk at 5/8/2008 4:44:43 PM

From: LaciKE
This Post:
00
29190.5 in reply to 29190.4
Date: 5/8/2008 6:51:18 PM
Overall Posts Rated:
00
Važení kolegovia, manažéri, vážená Slovenská komunita!

Skončila sa sezóna a máme tu v poradí druhé voľby na post reprezentačného trénera o ktorý sa opäť uchádzam aj ja.

O tejto skvelej hre som sa dozvedel cez Hattrick a so svojim tímom pôsobím v extralige od októbra 2007,už druhú sezónu .V tej prvej sa mi podarilo získať titul, teraz 4.miesto.V tíme mám momentálne troch reprezentantov ktorým som prispôsobil celý môj tréning aj za cenu menšieho neúspechu v lige.

Opäť kandidovať na post trénera som rozhodol z viacerých dôvodov. Prvým z nich bol pozitívny ohlas viacerých manažérov na moju opätovnú kandidatúru ale hlavne moja chuť a motivácia pokračovať v načatej práci. Ak by som mal niečo chcel zmeniť z doterajšieho pôsobenia, tak by to boli hlavne moje pozápasové komentáre kde som mal nejaké medzery hlavne pri komentároch na priateľské zápasy...

Vzhľadom k tomu, že počet manažérov u nás už prekročil 200 a dúfam, že porastie plánujem spolupracovať s oficiálnymi asistentmi na skautingu a mnohých ďalších veciach, ktoré táto práca obnáša. Znepokojuje ma hlavne fakt ,že mnohí tréneri nahrádzajú slovenských hráčov zahraničnými a ďalej ich trénujú, čim naša krajina prichádza a množstvo talentov, hlavne mladých. Nedávno prebehnutý draft dopadol myslím celkom dobre a tak sa o pár sezón môžeme tešiť na nové objavy.

Po skončení volieb nás pravdepodobne čakajú majstrovstvá európy. V tých posledných nám postup ušiel len o kúsok z dôvodu neskúsenosti nášho tímu. Postupne sa naši hráči zlepšovali a tak som aj ja mohol skúšať stále nové taktiky, pár zápasov som určite aj pokazil ale veď povedzme si kto nie. Ku koncu sezóny sme ťahali celkom slušnú sériu víťazstiev a naša víťazná vlna sa zastavila až v zápase s bratmi z Čiech.

Zatiaľ je to odomňa všetko ak máte nejaké otázky som vám k dispozícii či už v diskusii o voľbách alebo cez BB-mail

Ďakujem Vám za pozornosť a želám Vám šťastnú voľbu.

This Post:
00
29190.6 in reply to 29190.1
Date: 5/8/2008 6:52:34 PM
Overall Posts Rated:
33
Nebudem tu recnit o reprezentacii a velkych cieloch,lebo je to zbytocne.K repre len tolko.Myslim si,ze mame dost mlade muzstvo a trebalo by ho doplnit aj o starsich,skusenejsich hracov.Taktiez je v nasich ligach dost inych talentov a kludne by som ich povolal do repre na zaklade monentalnej formy.Terajsi trener tam ma 4 alebo 5 hracov cely cas a v extralige extra neoslnil.Repre nema byt o mojich hracoch,ale o hracoch,ktory su v najlepsej forme.Priblizne takto si predstavujem pracu pri reprezentacii.Ak mate podobny nazor potom sa tesim na vas hlas.DAKUJEM Nieco o mne:Filip Švarc,vek 35,bydlisko Poprad

This Post:
00
29190.7 in reply to 29190.6
Date: 5/9/2008 2:24:33 AM
Overall Posts Rated:
11
Cafte vsetcia volam sa Michal Novomeský mam 14(nevadi ze?xD) som ziakom ZS a dalsi rok sa chystam ist na gymnazium Pankuchova(uz som aj prijaty).Kedze mam vela casu co mozem byt za PC rozhodol som sa ho vyplnit aj tym ze by som mohol byt(mozno) trenerom NT.Kandidaturu beriem uplne vazne :]

No rozhodol som sa kandidovat na post trenera NT.Kazdy z vas uz iste vie ze patrim medzi tych slovakov ktory hraju buzzerbeater prakticky od jeho zaciatku.Za sebou mam uz 2 sezony plne uspechov aj neuspechov.Mojim cielom v mojom time bolo spravit stabilny kader,dobre rozbehnut trening.Tieto veci sa mi vlastne aj vcelku vydarili a zacal som aj trenovat buducich hracov slovenskej repre.

Takze preco by som sa chcel stat trenerom NT?
Jednak je to nieco nove pre mna a samozrejme by som to chcel vyskusat.Skusenosti s buzzerbeatrom mam a aj to stastie velakrat stoji primne(ale ne v PO xD).Byt trenerom NT je velka zodpovednost to samozrejme viem,ale prave to ma na tom laka.Myslim si ze patrim uz medzi tych skusenejsich manazerov na SK buzzerbeatri a preto aj dufam,ze dostanem nejaku podporu prave od vas!

Preco by ste ma mali volit?
Ci ma budete volit alebo nebudete to je uz len na vas.Ja sa posnazim spravit vsetko preto aby som dostal co najviac hlasov a stal sa trenerom NT.Ak by ste ma nahodou zvolili bol by som velmi stastny.Samozrejme ze by som jednal s ostatnymi manazermi,potreboval by som zopar ludi co by skautovali hracov.Pred kazdym zapasom tak ako to doteraz robil LaciKE by som s vami prehodnocoval taktiku,dal svoj osobny nazor na supera a samozrejme ze by som si poriadne presiel jeho predchadzajuce zapasy.Vyznavam utocnejsi tip hry a preto myslim ze sa postaram aj o nejake tie prijemne prekavapenia pre Slovensku repre :]
A ake mam plany?...porazit koho sa da,postupit kam sa da,bavit hrou koho sa da a naverbovat koho sa da :-D

Takze --->>>Volte medalona xDDDD<<<---

Nie som bohvieaky recnik ale ked sa rozrecnim tak mi to aj celkom ide,dufam ze ma teda budete volit :-D

Last edited by medalon at 5/9/2008 2:55:11 AM

Message deleted
Message deleted
From: KifaH

This Post:
00
29190.10 in reply to 29190.9
Date: 5/9/2008 11:53:01 AM
Overall Posts Rated:
3737
vo vlákne nie je povolená diskusia.

From: krapek
This Post:
00
29190.11 in reply to 29190.1
Date: 5/9/2008 8:35:50 PM
Overall Posts Rated:
00
Nazdar prátelovia, zase tu máme voľby? No to nemôžem vynechať!

Môj obranne založený štýl hry je unikátny na celom BB, priemerný počet inkasovaných bodov sa pohybuje okolo 25 bodov na zápas, čo značí suverénne najlepšiu obranu na celom BB! V útoku to troška škrípe ale v každom zápase dávam mojim zverencom za úlohu streliť aspoň 1 koš, zatiaľ sa im to síce nedarí, ale raz to prísť musí, ako jeden múdry človek povedal "trpezlivosť ruže prináša".

Ciele s NT?
Som plne pripravený praktikovať moje menežerské metódy aj na NT a tým ju úplne rozvrátiť. Kto chce mať reprezentanta, a nemá vo svojom tíme kvalitného hráča, nech nezúfa určite sa nejak dohodneme, a keďže euro nám už klope na dvere, tak upozorňujem každého, že mince neberiem.

Ak sa vám moja kandidátka páči, a ste presvedčení o tom, že som ten pravý pre našu repre(čo bezpochyby som), tak neváhajte a voľte mňa! Bude guláš s knedlom zadara!!!

Edit: Ešte dodám že keby sa niekomu niečo nepáčilo, tak sorry something went wrong.

Last edited by krapek at 5/9/2008 8:45:49 PM