Dupa cum poate stiti, eu tot timpul am aplicat strategii pe termen lung si foarte lung.
Obiectivul principal ca si performanta este calificarea la un campionat mondial, si o prestanta pozitiva acolo.
Pentru a reusi aceasta minunata performanta trebuie sa fim semifinalisti intr-un camipnat european (care se desfasoara in sezoanele pare). Daca reusim asta, putem incepe sa povestim despre o performanta la nivel de campionat mondial.
Eu am ales ca referinta pentru a incerca sezoanele 70 (campionat european) si 71 (campionat mondial)
Dupa cum am amintit anterior, noi suntem astazi 94 de useri activi, este destul de greu sa ne sincronizam pentru o singura generatie, daramite pentru doua consecutive. Insa, la sfarsitul zilei, un lot are 12 jucatori, iar pe teren deodata pot fi doar 5
asa avantajul este de partea noastra.
Strategia ar arata cam asa:
Sezonul 67: Draftam/cumparam jucatori noi de 18 ani pentru CE70, incepe antrenamentul.
Sezonul 68: Draftam/cumparam jucatori noi de 18 ani pentru CM71, si totdata avem o sansa de a umple niste goluri cu jucatori de 19 ani draftati proaspat pentru CE70
Sezonul 69. Jucatorii pentru CE70 implinesc 20 de ani, si pot incepe sa faca parte din lot pentru a castiga experienta. Totodata, o sansa in plus ca cei noi de 19 ani sa se alature campaniei pentru CM71
Sezonul 70: CE70
Sezonul 71: CM71
Estimez ca avem nevoie, in mod activ, sa antrenam cate 12 jucatori pentru fiecare din campanii.
4 jucatori de exterior
4 extreme
4 pivoti
Ar fi in total 24 de jucatori, iar asta inseamna ca avem nevoie de cel putin 12 echipe sa ii gazduiasca si sa ii antreneze. Un numar de manager s-au anuntat deja in privat ca vor vrea sa faca parte din aceasta poveste. Astept si raspunsurile altora, in privat dar si pe forum.
De asemenea, astept pareri legat de acest plan. Nu voi detalia pe forum cum vor arata jucatorii respectivi, vom gasi alte cai de comunicare pentru asta.
Toate cele bune,
Hai Romania!
Last edited by Tudor31(Coach Romania U21) at 9/26/2024 5:40:49 PM