(http://img168.imageshack.us/img168/2751/bulgaria2gy4.jpg) jak widać na załączonym obrazku dzisiaj atakujemy z obwodu i bronimy w trumnie. Co do ataku to musimy ten mecz wygrać, a przy obecnej formie nic innego niż atak z obwodu zagrać nie możemy. Co do pierwszej piątki to najwięcej wątpliwości miałem z tym kogo wystawić jako pierwszego SFa, no ale ostatecznie zdecydowała forma i stąd Juszczyk wsparty z ławki przez Wierzchowicza, mam nadzieję dadzą radę. Była inna koncepcja ale o tym przy taksie defensywnej. Poza tym bez większych zaskoczeń jak na kadrę w tym sezonie - nadpobudliwy Golub za Mikulskim, Bumbul tym razem jako 2 SG a Roch w 1 5.
Co prawda Bułgarzy grali różnie, ale formę dużo lepszą mają w trumnie i bardziej mimo wszystko obawiam się ich ataku w trumnie, być może znowu celujemy nie tam gdzie trzeba, ale inną opcją było granie każdy swego z Kiełbem jako pierwszym SFem, ale jak dla mnie Więcław nie gwarantuje wysokiej skuteczności, stąd 2-3 i Juszczyk. Co do wysokich to jest pewne ryzyko z Macem na PFie bo tam Bułgarzy zdobywają najwięcej punktów, ale mimo wszystko Benek ma najlepszą obronę i wysoki exp więc chyba to wystarczy. Powinno być dobrze ale czy będzie zaraz się dowiemy, w każdym razie ten mecz to dopiero początek walki.