Wy się śmiejcie, a ja tak na dobrą sprawę dopiero od 3 sezonów zacząłem jakoś tę drużynę budować, pierwsze 3 to był kompletny chaos bez planu i łapanie się wszystkiego na chwilę. Więc w sumie ten awans będzie po 3 w pełni przepracowanych sezonach, gdzie musiałem naprawić sporo błędów... Po drodze też te błędy się zdarzały, ale miałem już jakąś strategię, a nie np. jak na przez bardzo wiele tygodni trening wszystkich zawodników chociażby pod kątem rzutu z dystansu. ;)
Jeśli nie będzie super silnego spadkowicza, to awans jest mój na 100%. W lidze zamierzam wygrywać wszystko, albo prawie wszystko, więc hala będzie zapełniona, a że jest duża, to utrzymam tych baranów jakoś, choć wzrost pensji w sumie będzie duży i trochę się tego boję. Ale być może chociaż wzmocnienie nie będzie konieczne. Bo gdybym miał dodać jeszcze jednego gracza z pensją ok. 20 000 to już raczej będzie minus.
Wiem, że w drafcie wybieram jako przedostatni, ale przypadkiem odkryłem dwie takie perełki, że chyba się popłaczę, jak chociaż jeden do mnie nie trafi. Na handel, rzecz jasna, ale też o to przecież w tym chodzi, prawda? ;)
No i jeszcze raz remix gratulacje, powodzenia w 3 lidze i być może do zobaczenia jeszcze kiedyś na parkietach wyższych lig. :)