Стига сте спорили за глупости! Факт е че германците биха и си остават основен претендент за титлата! Ако не вярвате, вижте коефициентите, а ако сте сигурни - играйте на 1.20 коефициент че някой от другите 15 отбора ще е шампион. Това е 200 лв. печалба при 1000 лв. заложени като залагате за всички 15 отбора едновременно.
Сега да кажа и аз как ги виждам нещата. Говорихме за Холандия, но след загуби от България и Дания не е сериозно някак си. Друг фаворит Португалия - като почнеш със загуба от фаворита за титлата също не е сериозно. Италианският футбол е в огромна дупка в момента и излизане от групата е програма максимум. Руснаците след първия мач доста им падна коефициента, но играха със слабаци (Чехия паднаха от Унгария преди седмица). Евентуален полуфинал е програма максимум. Французите никога не съм ги харесвал и с този отбор не ги виждам, никаква идея защо са трети фаворит. Англичаните в цялата си футболна история са били високомерни бездарници, които винаги са били наказвани на подобни форуми. Имат обаче симпатични играчи със самочувствие и се надявам да се напънат и да направят нещо.
Ако бъдем реалисти обаче, останаха само Испания и Германия + по-слаби футболни държави. Ако не се повтори фиаското с Гърция, много трудно тия две държави няма да спечелят. Споменахте постна продукция на германците, все едно Гърците станаха шампиони с виртуозна игра.

Така че очевидно това са футболните сили в момента, които могат да бият всеки и трудно могат да паднат от друг и би трябвало да решат помежду си кой ще е шампион. Пък дано ме опровергае някой!