BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.46 > σεζον 21

σεζον 21

Set priority
Show messages by
From: johnny15

This Post:
00
225017.40 in reply to 225017.39
Date: 12/20/2012 7:45:21 AM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Εχεις καλούς παίκτε κι αν έχεις και λεφτά να αγοράσεις γίνεσαι φαβορί!

From: noachis
This Post:
00
225017.41 in reply to 225017.31
Date: 12/23/2012 9:25:59 AM
Overall Posts Rated:
00
Καλησπέρα Αδέρφια...

Ας κάνω κι εγώ μια μικρή ανάλυση....

Μεγάλο φαβορί για άνοδο κατα την ταπεινή μου γνώμη (αν και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να τον ανακόψουμε οι
του κόκκινου ομίλου ) Εmperor!!!! Σταθερή ομάδα, χωρίς μεγάλες μεταβολές στην απόδοσή της και με έναν μόνιμα ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ Νιculae Dobos....
Από κοντά οι τρείς -μισητή τριάδα αντιπάλων θα καταντήσουμε- ELEYSINA, VASILOPOULIAKOS και Maroussi.
Πιο σωστά μοιρασμένο το ρόστερ του VASILOPOULIAKOS περιορισμένα αλλά πολλά υποσχόμενα αυτά των ELEYSINA ΚΑΙ
Maroussi... Αν δεν κάτσει σε αυτές τις 2 ομάδες κάποιος τραυματισμός πιστεύω ότι θα ιδρώσουν κάθε αντίπαλο για να τις κερδίσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ... απέναντι υπάρχει μικρότερος ανταγωνισμός.. ΌΣΟ εμείς ιδρώνουμε , το Kafeneio και o Evosmos θα κάνουνε παρτάκια... και πολύ αμφιβάλλω αν τους νοιάζει ακόμα κιαν χάσουν από τη δική μας πρώτη 5δα (είναι και το batsi καλύτερο φέτος) στην κανονική περίοδο.. Θα έχουν εκτός απροόπτου και τον ημιτελικό ΧΑΛΑΡΟ πράγμα που εδώ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ούτε στα όνειρά μας.
Τελειώνοντας , και έχοντας παίξει και 3 κατηγορία για αρκετές σεζόν, θέλω να πω σε σας συμπαίκτες μου ότι η 1η 5δα των κόκκινων όπως και η 2δα των μπλέ δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ΜΕΓΑΛΟΜΕΣΑΙΕΣ ομάδες τρίτης κατηγορίας..

Η σφαγή λοιπόν συνεχίζεται... μέχρι τελικής πτώσης.....

Τις ευχές μου για χαρούμεννα χριστούγεννα και ένα πολύ πολυ ευτυχισμένο νέο έτος....
υ.γ: Θέλω ο άγιος βασίλης να στείλει έναν τραυματισμό στον Javier Pardo Melón του ΕVOSMOS σε κανέναν ημιτελικό... Γιατί όπως τον βλέπω κάνει παπάδες.... (πλάκα κάνω φυσικά.. καλά να είναι το παιδί..)

Τους φιλικούς χαιρετισμούς μου σε όλους σας..

From: SPIROS

This Post:
11
225017.42 in reply to 225017.41
Date: 12/23/2012 12:43:27 PM
ELEYSINA BC
III.8
Overall Posts Rated:
2828
πολυ ωραια αναλυση φιλαρακι. Ευχομαι και εγω σε ολους σας καλες γιορτες και οτι επιθυμειτε (σε αυτους τους μιζερους καιρους) να το αποκτησετε. !!!!
Εγω οσο αφορα το game θα ηθελα να ξαναπαω στα πλει οφ μηπως και γινει κανενα θαυμα οπως αυτο του θρυλου περυσι.!!!!
Καλα χριστουγεννα και καλη χρονια.!!!!

This Post:
00
225017.43 in reply to 225017.42
Date: 12/24/2012 6:06:33 AM
Overall Posts Rated:
00
thanks Σπύρο.. Τεράστιο Ματς προχτες... Αν δεν αλλαζε ταχύτητα ο ILUZ στο Β'ημιχρονο το είχα εύκολα χαμένο το ματς. Καλές γιορτες!!!

This Post:
00
225017.44 in reply to 225017.43
Date: 12/25/2012 2:30:29 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!!!
Ρε φίλε noachis και νόμιζα ότι εγώ έκανα καλές αναλύσεις...Φοβερή δουλειά!!
Συμφωνώ με αυτά που είπες και κολακεύομαι που με συγκρίνεις (ακόμα κι εμενα) με ομάδες 3ης κατηγορίας!Όντως ο όμιλος είναι παλούκι για 4η κατηγορία (τουλάχιστον χάρη στις 7 ομάδες που ανέφερες).Ρε συ όμως έχω μια απορία:οπως κι ο φίλος άκρομπατ είπες ότι το Μπατσί δλδ η ομάδα μου είναι βελτιωμένη από πέρσι (αν κατάλαβα γιατί είπες καλητερο και δεν ξέρω αν εννοείς από πέρσι ή από τις ομάδες των μπλε).Βρε πεδιά έχω μισό ρόστερ και -2 βασικούς σε σχέση με πέρσι που δεν τους έχω αντικαταστήσει,δεν νομίζω ότι είμαι καλύτερος από πέρσι απλά επεσε λιγο το επίπεδο.

Υ.Γ.1:Επιτέλους δραστηριοποιήθηκε λίγο το φόρουμ κάτι που προσπαθώ 2 μισι σεζόν!!!

Υ.Γ.2:Ο μόνος που δεν μας είπε καθόλου τη γνώμη του είναι ο προπονητής του Βασιλοπουλιάκου.Ελπίζω να τα διαβάσει και να γράψει κι αυτός κάτι!

Υ.Γ.3:Κοκκινοι vs Μπλε 7-1 σήμερα.Νομίζω θα δούμε και 8-0 αλλά και το 7-1 είναι αξιοζήλεφτο!!

This Post:
00
225017.45 in reply to 225017.44
Date: 12/25/2012 4:05:59 PM
Overall Posts Rated:
55
καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες μαγκες ! οτι επιθυμειτε !
respect στο σχολιασμο του Μαρουσιου. ξερει πολλα κιλα μπαζερ ο φιλος μας. εχω παιξει και γω μια χρονια στην ΙΙΙ και θα πω οτι οντως εχουμε παρα πολυ ανταγωνιστικη κατηγορια , και οχι μονο τωρα αλλα και ομαδες που ανεβηκαν απο τον δικο μας ομιλο τις προηγουμενες σεζον ηταν πραγματικα θηρια.
αδελφε batsi ομολογω δεν εχω διαβασει φετος τον απεναντι ομιλο ακομα, αλλα σημερα εκανες πολυ μεγαλη νικη...
μπραβο σου !

This Post:
00
225017.46 in reply to 225017.45
Date: 12/25/2012 5:08:01 PM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ευχαριστώ αν και το ματς ήταν σχετικά βατό.Ο Έβοσμος παίζει με 5 παίκτες και δεν τα βγάζει πέρα.Όταν μελετήσεις τον απέναντι όμιλο θα διαπυστώσεις ότι ίσως είναι χειρότερος σε σχέση με τις 2 τελευταίες σεζόν οπότε θα βλέπουμε συνεχώς 6-8 νίκες κόκκινων στα μεταξύ μας παιχνίδια!
Τώρα όντως έκανα μεγάλη νίκη επειδή ήταν μεγάλη η διαφορά κάτι που δεν περίμενα αλλά σαν νικη δεν μου λέει κάτι αφού κάθε χρόνο το πέρνω αυτό το ματς και δεν ήταν υπέρβαση.Α,κι επειδή εγώ έχω διαβάσει τον μπλε όμιλο το ματς του Σαββάτου που θα παίξω στο καφενείο είναι πιο ζόρικο!!!!

This Post:
00
225017.47 in reply to 225017.44
Date: 12/26/2012 1:22:14 AM
Overall Posts Rated:
00
Μετά την πρώτη αγωνιστική και με λίγο καλύτερο διάβασμα του απέναντι ομίλου παρατηρώ τα εξής....

Πρώτη ομάδα από τους μπλέ και η μόνη που επικράτησε, έστω και του delear που δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, το kafeneio. Ερώτηση... πως μια ομάδα με όχι πάνω από 70.000 μισθούς έχει κάνει το 8-0??? έχοντας μάλιστα παίξει και πάνω από τα μισά του ματς χαλαρα?? Έχει καλή αγωνιστική κατάσταση θα μου πείτε... Στις επόμενες 4-5 αγωνιστηκές που "ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες" να δω τί θα κάνει...

Εvosmos... Καλά τα πήγε στα μπλέ ματς αλλά ο johnny15 είπε να του θυμίσει ότι εδώ πρόκειται για μπάσκετ... Αν και έπαιζε με λιγότερη διάθεση λοιπόν του έριξε στο κεφάλι μια 50ρα... Νομίζω φίλε johnny15 πως το καλό διάβασμα του παιχνιδιού , πράγμα που "το'χεις" αποδεδειγμένα, σε συνδιασμό με την κακή αγωνιστική κατάσταση κάποιων key player του Εvosmos
έκαναν εύκολο το ματς.. Σε ότι αφορά τη δική σου ομάδα, ακόμα κιαν χανεις παίχτες βελτιώνεσαι εσυ.. Χρόνο με το χρονο βλέπω καλύτερη διαχείρηση υλικού... Το να διαβάζεις ματς το έχεις έμφυτο.. οπότε??? με μια καλή μεταγραφή σε βάζω κι εγώ στα φαβορί για άνοδο...

Salonika Soldiers.. Ένας p.f δε φέρνει την άνοιξη.. Όπως επίσης με αυτό το υλικό δε χωράνε 2 καρπούζια κάτω από μια μασχάλη.. Νιομ'ιζω πως δεν έχει πολλές πιθανότητες πέρα από ημιτελικό. Στον κόκκινο ομιλο θα πάλευε για να σωθεί.

Iliaxtides Siteias.. ο Francesco Dal Prà και η παρέα του. ή μόνος του??? αδιάφορο.. αν και κατα τη γνώμη μου θα πρεπει να τερματήσει 3ος στον όμιλο του.

Νομίζω πως από εδώ και κάτω δε χρείζει ανάλυσης...

υ.Γ: Πληρώνω ακόμα την ήττα που έκανα από τον annaman. Αν είσαι σίγουρος, ανετος και χαλαρός και πίνεις την καφεδουμπα σου χωρίς να τρέχει τίποτα λέγοντας "έΛΑ μωρε , θα προλάβω να φτιάξω την ομάδα" αυτα παθαίνεις... Κατεβαίνεις με 3 και χάνεις...

υ.γ2: Από εκει που δε μίλαγα καθόλου με έπιασε η πολυλογία.. σε 3-4 βδομαδες που θα έχω πάλι οικονομικο θεμα επιβίωσης θα αρχίσουν και τα μοιρολόγια...

This Post:
00
225017.48 in reply to 225017.44
Date: 12/26/2012 1:22:15 AM
Overall Posts Rated:
00
Μετά την πρώτη αγωνιστική και με λίγο καλύτερο διάβασμα του απέναντι ομίλου παρατηρώ τα εξής....

Πρώτη ομάδα από τους μπλέ και η μόνη που επικράτησε, έστω και του delear που δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, το kafeneio. Ερώτηση... πως μια ομάδα με όχι πάνω από 70.000 μισθούς έχει κάνει το 8-0??? έχοντας μάλιστα παίξει και πάνω από τα μισά του ματς χαλαρα?? Έχει καλή αγωνιστική κατάσταση θα μου πείτε... Στις επόμενες 4-5 αγωνιστηκές που "ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες" να δω τί θα κάνει...

Εvosmos... Καλά τα πήγε στα μπλέ ματς αλλά ο johnny15 είπε να του θυμίσει ότι εδώ πρόκειται για μπάσκετ... Αν και έπαιζε με λιγότερη διάθεση λοιπόν του έριξε στο κεφάλι μια 50ρα... Νομίζω φίλε johnny15 πως το καλό διάβασμα του παιχνιδιού , πράγμα που "το'χεις" αποδεδειγμένα, σε συνδιασμό με την κακή αγωνιστική κατάσταση κάποιων key player του Εvosmos
έκαναν εύκολο το ματς.. Σε ότι αφορά τη δική σου ομάδα, ακόμα κιαν χανεις παίχτες βελτιώνεσαι εσυ.. Χρόνο με το χρονο βλέπω καλύτερη διαχείρηση υλικού... Το να διαβάζεις ματς το έχεις έμφυτο.. οπότε??? με μια καλή μεταγραφή σε βάζω κι εγώ στα φαβορί για άνοδο...

Salonika Soldiers.. Ένας p.f δε φέρνει την άνοιξη.. Όπως επίσης με αυτό το υλικό δε χωράνε 2 καρπούζια κάτω από μια μασχάλη.. Νιομ'ιζω πως δεν έχει πολλές πιθανότητες πέρα από ημιτελικό. Στον κόκκινο ομιλο θα πάλευε για να σωθεί.

Iliaxtides Siteias.. ο Francesco Dal Prà και η παρέα του. ή μόνος του??? αδιάφορο.. αν και κατα τη γνώμη μου θα πρεπει να τερματήσει 3ος στον όμιλο του.

Νομίζω πως από εδώ και κάτω δε χρείζει ανάλυσης...

υ.Γ: Πληρώνω ακόμα την ήττα που έκανα από τον annaman. Αν είσαι σίγουρος, ανετος και χαλαρός και πίνεις την καφεδουμπα σου χωρίς να τρέχει τίποτα λέγοντας "έΛΑ μωρε , θα προλάβω να φτιάξω την ομάδα" αυτα παθαίνεις... Κατεβαίνεις με 3 και χάνεις...

υ.γ2: Από εκει που δε μίλαγα καθόλου με έπιασε η πολυλογία.. σε 3-4 βδομαδες που θα έχω πάλι οικονομικο θεμα επιβίωσης θα αρχίσουν και τα μοιρολόγια...

This Post:
00
225017.49 in reply to 225017.48
Date: 12/26/2012 5:06:04 AM
Batsi
III.2
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Σωστά τα λες πάλι!!
Τώρα για μένα δεν θα διαφωνήσω γιατί πιστεύω ότι αρχίζω να γίνομαι έμπειρος μάνατζερ κάτι που ακόμα και πέρσι δεν το είχα πετύχει (βλέπε ήττες με Κάμαρες,αναμαν) και δεν μπήκα πλέι οφς που ήταν ο στόχος μου.Φέτος έχω οικονομικό ροστερ που όμως μπορώ να το χειριστώ καλά!Για μεταγραφή δεν θα αρνηθώ ότι όντως ψάχνω έναν ψηλό όχι επιπέδου Τσεσλόφσκι αλλά κάποιον που να συγκρίνετε με τους ψηλούς Ελευσίνας-Εμπέρορ.Αν τα καταφέρω να κάνω και 8-0 με τον άλλο όμιλο θα είμαι σε καλή μοίρα.Τώρα για τους μπλε,το Καφενείο έχει 8-0 γιατί αντιμετώπισε τις πιο εύκολες ομάδες (πλην του Έβοσμου που όμως είναι τρωτός) αλλά έδειξε έτσι ότι δεν είναι ομαδούλα αλλά σωστά δομημένη ομάδα.Ο Κομόρεκ κι η παρέα του ξέρουν να ξεχωρίζουν αλλά ο προπονητής τους παρόλο που ξέρει τι κάνει είναι άπειρος!Θα δούμε αν μπορεί να τα βάλει με την 5αδα κόκκινων!Ο Έβοσμος είναι κακά σχεδιασμένη ομάδα αφού δεν προσέχει ούτε καταστάσεις ούτε ενθουσιασμό και πιστεύω θα μείνει στον τελικό των μπλε!Η Σαλόνικα είναι όπως τα λες και δεν θα φτάσει μακριά!Για τις ιλιαχτίδες όμως πρέπει να κάνω μια διόρθωση αφού ο Νταλ Πρα δεν παίζει,δεν έχει ούτε συμμετοχή φέτος (αν έπαιζε πιστεύω οι Ιλιαχτίδες να ήταν 2-3 στην κατάταξη).Η Πετροστιμ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλήτερο αλλά φαίνεται να μενει εκτός πλέι οφς.Η νεα Σμύρνη είχε και τον τραυματιαμό του σταρ τους και είναι αδύναμη ομάδα.Οι Ασταματητοι είναι κενούρια ομάδα ενώ οι ιποπόταμοι δεν κατεβάζουν καν ομάδα!Ενώ εμείς φαγονόμαστε!

This Post:
00
225017.50 in reply to 225017.49
Date: 12/26/2012 10:16:17 AM
Overall Posts Rated:
00
To κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω προσωπικά είναι το οικον οικονομικό.. Ψηλοί οι μισθοί των βασικών μου και η θέαση μου ΜΟΝΙΜΑ 50-60 %. Eίπα πέρσι να φτιάξω ένα παρεάκι 27χρονων ωστε να έχω μια 4ετία να διεκδικήσω κάτι παραπάνω. Κυριότερες κινήσεις , στυλοβάτες θα έλεγα ο Νοβάκοβιτς και ο Τσεσλόφσκι. Δυστυχώς όμως τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά οικονομικά... έχω λοιπόν κάποιες επιλογές και θα ήθελα τη γνώμη σας..

α)να πουλήσω έναν από τους 2 (έχουν και μεγάλο μισθό) και να χάσω μεγάλο πλεονέκτημα σε επιμέρους θέσεις συμπληρώνοντας το κενό με έναν παίχτη μέσου όρου , τύπου Γκιλάνι... Έτσι δε θα είμαι για υπερβάσεις ειδικά με τον όμιλό μας.

β) Να ξεπουλήσω αφού κλειδώσω την 5 θέση και να φτιάξω μια ομάδα πιτσιρικάδων. Έτσι θα πάει χαμένη η φετινή και η επόμενη σεζόν αλλά πιστεύω ότι σε 2 σεζόν θα είμαι ανταγωνιστικός και μάλιστα με μιά ομάδα με μεσο όρο ηλικίας 22-23.

γ)να κάθομαι να προσεύχομαι στον ύψιστο μπας και οι οπαδοί της ομάδας γεμίσουν το κλειστό.. Έτσι, αν και πάλι μείον θα είμαι θα έχω περιθώριο χρόνου να μην κάνω κινήσεις βιαστηκές μεσούσης της σεζόν....

Παρακαλώ τα φώτα σας.....

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!!!!!

Advertisement