BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.40 > SEASON 24

SEASON 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243734.40 in reply to 243734.39
Date: 8/30/2013 9:13:47 AM
Overall Posts Rated:
99
στο μπάζερμπίτερ όπως και στη ζωή γενικότερα(φαντάζομαι δεν χρειάζεστε μαθήματα ζωής αλλά έτσι για να περάσει η ώρα) μπορείς να είσαι 20 σεζόν στο παιχνίδι (ή 60 χρονών στη ζωή) και να παραμένεις άπειρος. Συμπεριφέρεσαι σαν άπειρος (για το μπάζερ μιλάμε πάντα) καθώς έχεις αλλάξει πλάνο τουλάχιστον 4 φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Απειρία επίσης θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι δεν περίμενες μια δυο σεζόν και προσπάθησες να ανέβεις με την πρώτη. Επίσης απειρία ότι κάποια στιγμή ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών σου ήταν 35 χρονών (χωρίς πλάκα). Στα του πρωταθλήματος τώρα. Φίλε Ουφάκι θα το χτυπήσω το πρωτάθλημα και ότι γίνει (ε αν δεν λέγεται αυτό απειρία.... -και μετά κατηγορώ τον φίλο μινώταυρο ότι είναι απειρος)

This Post:
00
243734.41 in reply to 243734.11
Date: 9/6/2013 3:42:50 AM
Overall Posts Rated:
1414
Καλησπέρα. Καλό Φθινόπωρο σε όλους. Το Ουφάκι πάει για άνοδο. Ο Stamenfeson θα περάσει δύσκολες στιγμές στους τελικούς αλλά αν βγει πρωταθλητής δεν ξέρω αν ο φίλος panagiotis θα αντέξει τα έξοδα της επόμενης χρονιάς. Έχει βεβαια 20000 γήπεδο και αυτό λέει πολλά. Όσο για μένα, όπως ήταν αναμενόμενο κλάταρα όπως καταλάβατε. Οι παίκτες δεν πουλιούνται όπως παλιά με 2 και 3 εκατομύρια. Περαστικά μου, :) αλλά τι να κάνουμε θα παλέψουμε με ότι έχουμε. restart και βλέπουμε καλή επιτυχία σε όλους και καλή συνέχεια.

This Post:
00
243734.42 in reply to 243734.41
Date: 9/11/2013 3:51:42 AM
Overall Posts Rated:
99
Ωραία ...εγινε το απίστευτο για να γουστάρουμε.Λάθος εντολές και ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας με 1350000 dmi δεν έπαιξε ούτε λεπτό. Το κοίτα μέσα που παίξαμε βασισμένο σε αυτόν δεν δούλεψε και ο σέντερ είχε 4/20 προσπάθειες. Αλλαγές δεν γίνανε όπως συνηθίζεται και κουράστηκαν οι παίκτες. Κρίμα γιατί όπως φάνηκε με το πλεονέκτημα έδρας θα τον χτύπαγα τον φίλο ουφάκι. Τώρα χωρίς πλεονέκτημα είμαι σίγουρα κατώτερος και πάμε για του χρόνου. θα παλέψω βέβαια αλλά έχασα χρυσή ευκαιρία.