BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lukainos

This Post:
00
252258.40 in reply to 252258.39
Date: 12/26/2013 3:23:27 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Nemáš nebo nechceš mít? Já taky na ně neměl a najednou mám 3. Čepelík mě stál jenom 100k a toho tady Flumpinka nabízela jak dlouho. Borák mě stál 500k. Neříkej, že nemůžeš vydělat 100k nebo 500k? Pokud ne, tak buď nechceš nebo někde děláš chybu.

EDIT: Když se podívám na tvoje přestupy, tak mi neříkej, že nemůžeš mít hráče pro NT. Když můžeš nakoupit za 500k, 700k, 1M, tak proč bys nemohl jednou koupit místo cizince čecha? Stačí opravdu jen chtít.

Last edited by Lukainos at 12/26/2013 3:25:59 PM

From: stepys

This Post:
00
252258.41 in reply to 252258.40
Date: 12/26/2013 4:07:55 PM
Overall Posts Rated:
99
Kdyz se chce,tak vsechno jde.Mohu prodat jednoho trenovaneho hrace a hned mam:-).To je pravda.stepys

This Post:
00
252258.42 in reply to 252258.28
Date: 12/26/2013 7:45:00 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Vidím, že tě modelová situace nezaujala nebo si ji nepochopil, škoda. Nechci to řešit skypem ani BB-mailem právě proto, aby to bylo autentické. Myslím, že opisování ani nehrozí, navíc nejde jen o obsah, ale taky o formu a tu každý použije takovou, jaká je mu vlastní.
Ano, může to trvat několik zpráv, ale to podle mne vůbec nevadí. Třeba se ani do konce voleb nepovede komunikaci dokončit, ale to nevadí. Jdeš tedy do toho nebo ne? Pokud ano, napiš mi, co by si mi napsal jako první zprávu po té, co by si zjistil, že jsem v letošním draftu získala hráče, kterému budeme říkat Franta Univerzál a má výše uvedené skilly. Upozorňuji, že mám v týmu Ouřadu a Stavinohu, to může v celé modelové situaci taky v nějakou chvíli sehrát roli.

This Post:
00
252258.43 in reply to 252258.27
Date: 12/26/2013 7:47:37 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Jenže každý nemusí přicházet s návrhy a s plusy a mínusy. A ve chvíli někdo příchází s kritikou bez konstruktivních návrhů, chápu, že tě to štve, ale s tím se musíš vypořádat nějak sám. Když to ventiluješ na foru, jen tím přicházíš o další potenciální příznivce.

This Post:
00
252258.44 in reply to 252258.26
Date: 12/26/2013 8:03:18 PM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Osobně si nepovedu představit, že by někdo propagoval hru jen proto, aby měl větší konkurenci v lize. Kdo nemá dostatečnou konkurenci v nižší lize, tak má snadnější cestu pokusit se o postup nahoru. Že by větší konkurence lépe připravila na B3, to si taky nemyslím. Tým, který by B3 hrával pravidelně, bude ty zkušenosti získávat přímo v B3.

- to, že si manažeři neuvědomí, že trénink hráče může být a dokonce obvykle je přínosný pro tým i pro U21 současně, ber ale jako vlastní chybu, že jim to nedokážeš dostatečně srozumitelně vysvětlit a zamysli se nad tím, proč tomu tak je
- může se to zdát jako samomluva, ale nemusí to tak být, je spousta lidí, co čte, ale nepřispívá, takže tady je to zase o tobě, aby jsi se přenesl přes pocit samomluvy a neodrazovalo tě to
- když uděláš soutěže, tak tam je účast jednoznačná, buď se někdo zúčastní nebo ne, nejde se zúčastnit pouhým čtením

Pak si mi pár bodů odkýval jako zajímavý nápad, znamená to tedy, že budeš přemýšlet o jejich realizaci nebo skončí u zajímavého nápadu?

Ještě jsem se zamyslela jednou nad tvým nápadem kočkopsa a došla jsem k tomu, že pokud chceš vyčlenit nějaká místa pro NT potenciály, pak ok, to je tvoje věc, přinese to hlavně tobě složitější nominaci na zápas. Co bych ale zrušila, je škatulkování týmů, kdo může a nemůže trénovat hráče s nižším potenciálem. To ať se každý rozhodne sám. Kdo chce dlouhodobě fungovat efektivně, musí sám pochopit, že mu hráči s vyšším potenciálem přinesou větší užitek. Už sám fakt, že hráči s nižším potenciálem budou mít menší počet míst na soupisce, může částečně vést k větší poptávce po těch s vyšším potenciálem.

This Post:
00
252258.45 in reply to 252258.42
Date: 12/27/2013 3:22:09 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Já jsem to pochopil dobře a nemám problém s tím to sehrát. Jen jsem to chtěl pro větší přehled udělat jinde a pak to hodit sem do jednoho příspěvku. Ale nemám problém to sehrát tady. Pokud nevadí, tak bych začal večer, za chvíli přijede návštěva, takže zde reaguji jen v rychlosti.

This Post:
00
252258.46 in reply to 252258.44
Date: 12/27/2013 3:23:36 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
Jen tak trošku odbočím od započaté debaty, která se aspoň nese ve slušném duchu. Chtěl bych připomenout, ať už se někomu líbí koncepce kandidáta jenž je inovativní a možná i zkázonosná, nebo ne, díval se někdo kolik je kandidátů? Tím chci říct, že na výběr opět není alternativa. A potom, hlasujících bude taky tak maximálně 20 z kolika? Možná z 270 manažerů. Chtěl bych vyzvat hráče ať jdou volit!

This Post:
00
252258.47 in reply to 252258.44
Date: 12/27/2013 3:30:42 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Možná při té modelové situaci zjistíme, že to podáváme, že lidi opravdu myslí, že to je jen pro nás a ne pro U21. A přijdeme na ty chyby.

Je pravda, že já být ve vaší situaci, tak bych asi taky nijak nereagoval a bral to prostě jen jako informaci. Pokud tam bude nějaká ta soutěž, tak je možné, že se to trochu rozhýbe.

Pokud bych byl zvolen, tak bych se pokoušel určitě o jejich realizaci.

To by šlo, je to kompromis mezi tím co chci já a tím dosavadním. Trénink hráčů by probíhal jako teď, ale v nominaci by měli hráči pro NT přednost a i za cenu, že jsou horší, tak volná místa. Není to tak razantní změna, ale postupně a dlouhodobě by to mělo zlepšit zájem o NT. Pokud by to nevadilo, tak večer bych tohle pozměnil ve své řeči.

This Post:
00
252258.48 in reply to 252258.45
Date: 12/27/2013 4:08:13 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Jasně, začni, jak se ti to bude hodit. Raději rozmyšleně než zbrkle.

This Post:
11
252258.49 in reply to 252258.47
Date: 12/27/2013 4:11:29 AM
Vy to děláte komplikovaný.
Vemte si příklad z trenéra Dánska / Möller-Nielsen / na ME ve fotbale z roku 1992. Sesbíral to z celý Evropy a k tomu ještě většina už byla na dovolený a jakej měl úspěch........

Nechci rejpat, ale to za čím se honíte odradí i ty co se snaží pomoci. Já to nejsem......Ani to tu nijak moc nečtu. Okecávat jednu myšlenku 40 příspěvky je divný. Když něco chci a za něčím si stojím, tak zatím jdu. A když se ti to nelíbí nevol mě. Frajer napíše co chce a jakou má představu a tečka. Ale během týdne několikrá říkat já to napsal takhle ale myslel jsem to jako ty, tak takhle se chovají politici a stejně nic nesplní......... Pár lidí tu má našlápnuto do parlamentu nebo senátu.......

Asi Vám uniká že repre tady zajímá asi +/- 15 manažerů a to se je snažíte ještě nasrat.

From: Maxson
This Post:
88
252258.50 in reply to 252258.47
Date: 12/27/2013 4:44:03 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ahoj všem čtenářům a pisatelům.

Po dlouhých sezónách jsem zavítal na fóra určená U21, abych trochu zjistil proč se našemu mladému nároďáku tak nedaří. Pročetl jsem nějaké příspěvky a docela mne překvapil celkový přístup k této situaci. Podle mého skromného názoru jde všechno špatnou cestou...

Začnu u tréninku, kde nechápu proč se řeší celkový součet skillů, není to přece NT, kde je multiskill hráčů důležitý. Nesmí se přece hráči házet do jednoho pytle, jde o úplně jiný systém tréninku, kde je u hráčů důležité vyjet co nejrychleji 3-5 základních skillů pro daného hráče na své pozici.

Dále jsem odhalil nedostatečnou aktivitu ke komunitě z pozice momentálního manažera, který tým vede. Stěžuje si tady na nedostatek manažerů, kteří by pro U21 trénovali, ale já vím minimálně o čtyřech manažerech za poslední sezóny, kteří do toho mohli jít, ale radši po chvíli z BB úplně skončili a nebyli to žádní nezkušení manažeři!

Dále jsem se dozvěděl o nějakém rozdělování na 1. až 3. ligu OMG co to je? Jde o to najít lidi, kteří jsou ochotni koupit trenéra 7 (možná stačí 6) a tři hráče do tréninku a jde to samo, tady píšu z vlastní zkušenosti z doby kdy jsem pro U21 sám trénoval. Proto moje první otázečka kolik manažerů má momentálně toho potřebného trenéra, asi moc ne co?

Potom tady mám příspěvek pro nespokojené manažery, trénující pro U21, co jsem se tak v rychlosti díval, tak jsem se musel zasmát, když počítáte, že se do týmu dostane hráč, který má v 19ti letech plat 4k už podle platu vidím, že to je marný pokus... Chce to trochu soudnosti lidi, asi někde v tréninku děláte obrovskou chybu.

Je tady další problémek, kterému se mi moc nechce věřit a to je nedostatek kvalitních hráčů, u NT to chápu, protože doba pokročila a je zapotřebí odchytnou vysoké potenciály, ale u U21 to snad ani nejde aby byl nedostatek hráčů pro trénink.

Komunita celkově upadá, ale není to jen tím, že je méně lidí na BB, když se podívám o nějakých patnáct sezón zpět, tak tady taky nebylo mnoho lidí a přesto všechno fungovalo. Z pozic trenérů nároďáku chodily stále nové podněty a respekt před těmito lidmi, kteří byli u kormidla, dokázali správně oslovit a to je ten hlavní a nejtěžší úkol, který se teď nedaří naplnit.

Co říci závěrem, situace není růžová a asi se jen tak rychle nezmění, možná už vůbec. Celý nový koncept je jen únik z toho, že se ti Lukainosi nedaří a chceš se trochu zbavit zodpovědnosti za nedobré výsledky U21. Musím říct, že jsem hodně zklamán celkovým dojmem jak to tady probíhá, ale nic s tím nenadělám... :-( Problémů vydím ještě daleko více, než co jsem zde vypsal, ale o tom třeba někdy příště.

Těším se na Vaše negativní příspěvky vůči mě a momentálně ani nevím, zda na ně budu reagovat. Pokud se najde nějaká dobrá duše a bude se mu můj skromný příspěvek líbit, dejte LIKE musím v puntících předběhnou Vrťu... :-)

Last edited by Maxson at 12/27/2013 4:47:01 AM

Advertisement