Nakon teskog poraza od Madjara, okrecemo se novoj utakmici i aktuelnim evropskim i svetskim prvacima - Francuskoj.
Zadesila nas je jako losa sreca sa rasporedom, sto sam vec ranije spominjao, kako na forumu, tako i ljudima koji se interesuju za u21. Naime, Madjari su imali los skor i ocekivalo se trosenje enta. Ne bas CT, ali sam ocekivao normal pa njihov CT Poljacima. A kako nesreca nikada ne ide sama, ocekuje nas i CT od strane Poljaka u narednom kolu jer imaju 0 pobeda, igraju danas sa Madjarima koji nemaju ent i nece trositi isti na Madjare. Sa druge strane, Madjari ce opet trositi ent protiv Poljaka da upecaju jos jednu pobedu i nece im nista ostati za poslednji mec sa Italijanima koji su nam direktni konkurenti za drugo i trece mesto. Jednostavno, previse losih stvari iako smo sa pobedama nad Italijom i Izraelom zasluzili bolji tretman kod BB Bogova O:)
U slucaju pobede, opet nismo sigurni za prolaz do polufinala jer moramo dobiti Poljake u poslednjem kolu. Opet, u slucaju poraza opet moramo dobiti Poljake i nadati se povoljnom razvoju situacije. Mislim da nam Izrael nije konkurent za prolaz jer ocekujem pobedu Italijana danas uz trosenje enta obe ekipe i onda ocekujem da Francuzi dobiju Izrael u poslednjem kolu jer ce Izrael biti bez enta. Mada, jako je tesko predvideti razvoj situacije, pa je najbolje sacekati rezultate i videti sta dalje.
Danas opet imamo problem sa formom na pojedinim pozcijama, iako su minuti ponovo bili odlicni. Medjutim, mislim da sama pozicija gde se mi potpuno ravnopravno borimo sa domacinom i 2 najbolje svetske u21 ekipe dosta govori o nama.
Sada je red da nam malo sreca prestane prdeti za vrat i da nas pogura do polufinala.
Srbija - Francuska 16.55h
Srecno nam :)