Mis mind eriti rõõmsaks teeb on see: "Mõlemad meeskonnad mängisid samal jõupingutuse tasemel." Ehk, sa ootasid mängust võitu!
Ma pidin igaks juhuks üle vaatama pbp mängu. Su Võsu kaitses ka SÄ kohta, ehk siis suurem osa viskeid tuli Võsule näkku Koppelilt. Mõlemad mehed roteerusid kaitsma paaril korral, aga ülejäänud aja olid nad platsil vastamisi. Oli hetk kus Võsu mängis mu Männipoisi vastu, selle mõne minutiga suutis ta pooled oma laudadest noppida ja paar korvi teha :) 3 veerandajal kui LLB mängu tagasi tuli, võttis Koppel kõik lauad maha. Võsu läks puhkama 4:13 ja tuli mängu tagasi 1:23, selle aja sees pani Koppel su vahetusmehele paar korvi. Siis algas vahetusrumba ja ega Võsu siis enam platsile ei saanudki, ju siis treener ei pea teda piisavalt snaipriks. Mis samas tähendab seda, et ega ta enne neljanda veerandi lõppu väga puhkusel polnudki. Võttes seda arvesse, siis Võsu puhkama mineku hetkel oli vahe +9 LLB, mängu lõpuks +11. SÄ koht +4 pointsi ja about +20 lauda, pole paha. Eks Võsu kindlasti sõimas peale mängu Diazi ka, kuna see käis pidevalt pingil Gatorade-i joomas.
Ennustasin pihta, see on hea. Olin kodus, see oli ka hea. Kui mu trump on söödud alas, siis miks sa ei ennustanud? Või oli siiski paanikauss sees, kuna mul olid tagumised tiba paremas vormis, olenemata Uchnasti müügist oleks ma su õpipoisid korralikult ära rappinud, sest olgem nüüd ausad, su tagaplats on terve hooaja mõnuga sakkinud, olenemata sellest, et vorm on korralik.