BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > After fifty everything that doesn’t hurt doesn’t work!

After fifty everything that doesn’t hurt doesn’t work!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
305076.40 in reply to 305076.30
Date: 6/27/2020 1:23:53 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Αυτό το inside box and one, δεν το έχω διαλέξει στοχευμένα ξανά, δεν ήμουν σίγουρος πωσ δουλεύει, δεν έψαξα να διαβάσω στο forum, έκανα τις υποθέσεις μου ... και λέω ρε συ αυτή η άμυνα είναι κουτί φτιαγμένη για τον Bobos ... check mate, ας είναι καλά και ο Du που πριν αποφασίσει να έρθει στον Σουσεικό μας είπε "Εγω δεν έρχομαι για να παίζω σε τέτοιο επίπεδο, παρα μόνο για λίγο"

This Post:
22
305076.41 in reply to 305076.40
Date: 6/27/2020 1:51:52 PM
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Dut ο εξωγήινος...

62 πόντους μέσο όρο στα δύο κολλητά ντέρμπι!!!

Το παρακολουθούσα παράλληλα, το αφήνω σε μια φάση στο 3ο 12λεπτο κάπου 10-12 πόντους διαφορά και βλέπω το τελικό στους 31

πλήρης παίκτης πάντως, σκορ έξω-μέσα, ριμπάουντ, αντοχή

MVP MVP MVP

This Post:
22
305076.42 in reply to 305076.41
Date: 6/27/2020 2:28:21 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
219219
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Μια βδομάδα δε εχω γράψει τίποτα και η αληθεια είναι οτι το σκέφτηκα 3 φορές, αλλά μετά το τελευταίο πέσιμο του Server πάλι με το που ξεκινάει παιχνίδι (λεω για το κύπελλο) ξε ερωσα απίστευτα. Τόσο που είπα ότι και να αποκλειστω δεν με νοιάζει. Ήθελα τόσο πολύ να δω το match μιας κ με βολεύει η ωρα καθώς γυρναω απο δουλειά και είμαι στο τρένο, γιατί έκανα μεταγραφή για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Μετά τις τελευταίες δύο νίκες με Bianco και voutiro η γιαγιά έριξε λίγο νερό στο κρασί της και είπε στον bobo ότι αν είναι να διατηρήσει την ομαδα σε τέτοια τροχια ακόμα και φέτος μπορεί να δώσει ένα δυο κατοστάρικα που εχει "τυχαια" στο ντουλάπι με το τσάι.
Χαίρομαι που το έκανα ντέρμπι.
Χαζεύω βέβαια τα ratings των δύο ομάδων και δε μπορώ να πιστέψω ότι έχασα αν και αυτό πριν τον αγώνα ήταν το αναμενώμενο.

Αυτός ηταν ο κύριος λόγος που έτρεξα να πάρω παίχτη, παρόλο που αρχικα είπα ότι μιας και δεν υπάρχει η άνοδος στο πλανο με τους φετινούς DRAGONS είναι ευκαιρία να διατηρήσω χαμηλό budget.
Το παιχνίδι πίστεψα και γω από πριν οτι θα το πάρω, όχι εύκολα αλλά όχι και με την ψυχή στο στόμα. Μόλις όμως ειδα τον Chasidi να αποχωρεί με το καλημέρα εκεί έχασα καθε ελπιδα μιας και θεώρησα οτι 2ο παιχνίδι στη σειρά Fanaris και Ntemiris δεν γίνεται να βγάλουν παλι τα κάστανα απ τη φωτια. Όπως δηλαδή εγινε το Σαββατο με Biancorossi όταν τραυματιστηκε ο Mitropanos και ξαφνικά είδα να βγαίνουν τρομερές φάσεις απο παίχτες με 70 σκιλ. Τελικά παλι, ο Anemoyanis αυτή τη φορά, σκόραρε οτι δεν έχει σκοράρει 2 season τωρα 😂
Στα τελευταια λεπτα ειδικά που απο το ντέρμπι το πήγα στο +10 και το γύρνας στο +3 δικό σου και εν τέλει με 2 καλες αμυνες κ τρίποντο φωτια απο τον Ntemiri, χτυπιομουν μονος στο τρενο χαχα.

Στο άλλο ντέρμπι ανάμεσα σε Bianco και Souseiko που έριχνα ματιές, στην τελευταία φάση κράτησα και γω λίγο την ανάσα μου μαζί με όλο το γήπεδο και δεν θα κρύψω οτι ήθελα να μπει γιατί ειχε δρομολογηθεί ήδη η μεταγραφή και με 2 νίκες μπροστά ξεκίνησα να κάνω σκέψεις που δεν επιτρέπονται να γίνονται, οπως ειπα και πιο πάνω, με τετοιους DRAGONS.

Για το σημερινό παιχνίδι τι να πω.. Αρκουν δύο πράγματα.
Ενα, οτι ο Du παίζει να σκόραρε με οτι τρόπο μπορει να σκοράρει κάνεις,
και δύο οτι τακτικά ο kouskouserovits με κατατροπώσε (ξέροντας πάντα τις σκέψεις που έκανα εγώ περί τακτικής για το παιχνίδι)

Αξίζουν συγχαρητήρια και μονο 👏

Αυτή η ήττα και η απίστευτα άνετη νίκη του Biancorossi απέναντι στον voutiro άλλαξαν αρκετά το πλάνο των επόμενων 2 3 εβδομάδων. Ξεκινάνε τα on the road παιχνίδια τωρα και το καλημέρα παιχνίδι με SoA την πρώτη αγωνιστική όπως και η κακές εμπειρίες που εχω με Metallica και GALATSI, που πιστεύω ακόμα ότι θα βρουν τροπο να παρουν την 3η και 4η θεση, στρέφουν αλλού την προσοχή του τεχνικού επιτελειου της ομαδας.

This Post:
00
305076.43 in reply to 305076.42
Date: 6/27/2020 7:56:06 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Παίκτες με 70 σκιλ και ήσουν πρώτος!!!!! τι λε ρε συ ?, εγω έχω μονο έναν παίκτη με κάτω απο 80 σκιλ στο σύνολο, σας φανερώνω τώρα τα μυστικά μου αλλά αφου ο δράκος θα μας φάει όλους ποιος ο λογος να τα κρατάω ... ο καναδός που αγόρασα είναι η αχίλειος φτέρνα της ομάδας μου... μονο 35 σκιλς έχει συνολικά ;)

Το άλλο μυστικό που θα σας φανερώσω είναι το τραγούδι που ο Ντου ακούει στην προθέρμανση

https://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo

This Post:
11
305076.44 in reply to 305076.43
Date: 6/27/2020 8:15:46 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
219219
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Αυτόν όντως τι τον πήρες? Ξέρει μήπως καμιά αρχαία τεχνική υπνοτισμού? Έχει μήπως τίποτε αυτοχθονες προγόνους που του εμαθαν κανα περιεργο χορό? Έχουμε τους Νεοζηλανδους με το χακα αλλά για να δούμε τι μας φέρνει ο νεαρός απο τον παγωμένο βορά.

Last edited by bobos-re at 6/27/2020 8:16:29 PM

This Post:
11
305076.45 in reply to 305076.44
Date: 6/27/2020 8:26:55 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Έχει πολύ μικρό μισθό και θα χρησιμεύσει για τα φιλικά ωστε να μην ξεφευγουν σε λεπτά τα αστέρια.

This Post:
11
305076.46 in reply to 305076.45
Date: 7/2/2020 1:02:10 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα νο82 ενχώρια και νο1656 παγκοσμίος για το πολύ πολύ δυνατό φιλικό παιχνιδι στα πλαίσια του κυπέλλου. Την φιέστα την διασκέδασαν και ευχαριστηθηκαν οι θεατές που παραβρέθηκαν στο γήπεδο

This Post:
33
305076.47 in reply to 305076.46
Date: 7/2/2020 3:22:39 PM
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Εγώ 2 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει χάνω 99-98 και στο τέλος κυριολεκτικά (0:00) σφυρίζει φάουλ, 2/2 βολές και πρόκριση με 99-100.

Ευτυχώς στο buzzerbeater δεν έχει non-call

This Post:
00
305076.48 in reply to 305076.47
Date: 7/2/2020 3:31:10 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Το είδα το σκορ και είχα κατα νου να δω το τελευταιο λεπτό, αλλά με πρόλαβες με την περιγραφή σου ... Εγώ πολύ δύσκολα δεν θα έχω ακόμη έναν γύρο.

This Post:
22
305076.49 in reply to 305076.28
Date: 7/14/2020 6:11:55 PM
Souseikos
II.2
Overall Posts Rated:
163163
Συγχαρητηρια Bobos
Όποιος έχει μεγάλη αγωνία για τους τραυματισμούς μπορεί να ελεγξει στο Buzzer-manager πριν τελείωσει καν το παιχνίδι

α καλό κόλπο, δεν το ήξερα, γλυτώνεις από άγχος.

Επίσης, πέρα από το πρόστιμο, έχουμε και αποχωρήσεις. Ήδη απολύθηκε ο Vujasinović, αφού πληρωνόταν μόνο για να βλέπει τα ματς από τον πάγκο και προστέθηκε ο Frab στη λίστα των προς παραχώρηση παικτών. Δεν είναι καιρός για πολλά έξοδα...

Επανέρχομαι στο θέμα, χθές ενημερώθηκα απο τον κολλητό μου εδώ στο παιχνίδι, ότι ο Marin ασχολήθηκε με το θέμα αυτό, οπότε δεν υπάρχει πια η δυνατότητα να πηγαίνεις στο buzzer-manager και να βλέπεις πριν το τέλος του live αν προκρίθηκες ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησημοποίησα αυτό με το κύπελο ποτέ. Οι τραυματισμοί μάλλον παρέμειναν σαν δυνατοτητα να βλέπονται πριν το τελος του live. Παραθέτω το μυνημα του

"Ο Marin έφτιαξε το bug που μπορούσες να μπεις στη λίστα να δεις αν μπήκαν τα 50 χιλιάρικα από το Κύπελλο ώστε να ξέρεις αν πέρασες. Αυτό το bug επηρέαζε και το πόσα λεφτά πήρες από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι και στον τρίτο τελικό αν έπαιρνες τα 100 χιλιάρικα στην 4η κατηγορία π.χ. ήξερες ότι κέρδισες πριν τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι θα διατηρείται το ενδιαφέρον σίγουρα και δεν θα μπαίνουμε στον πειρασμό να κοιτάμε στη λίστα για να μαθαίνουμε είτε το αποτέλεσμα είτε τα λεφτά από τα εισιτήρια."

Last edited by kouskouserovits at 7/14/2020 6:18:49 PM

This Post:
11
305076.50 in reply to 305076.48
Date: 7/14/2020 6:37:02 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
219219
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Αν έδινα έναν τίτλο για την σημερινή νίκη της ομάδας θα έλεγα..

Το κακό επιτέλους τρίτωσε

Στην τρίτη συνεχόμενη επισκεψη τους σε ισάριθμες σεζον οι Luney στο κλειστο των Metallica κατάφεραν μέσα από ενα πολυ κλειστό παιχνίδι να περάσουν για πρώτη φορά νικητές.
Η σωστη προετοιμασία για το παιχνίδι, παρά την κακη φετινη χρόνια των Metallica ήταν πολύ σημαντική. Η γιαγιά έφερε τους καλύτερους τεχνικούς να εγκαταστησουν στα προπονητήρια της ομάδας ηχεία τελευταίας τεχνολογίας ωστε οι παίχτες να ακούν καθ όλη τη διάρκεια τα τελευταία αλμπουμ του γνωστού σε όλους συγκροτήματος.
Και ενώ οι προσδοκίες ήταν θετικές, με την έναρξη του παιχνιδιου και τους πρωτους στοίχους οι νεαροί αμύητοι παίχτες των Luney τα έχασαν..

Say your prayers little one
Don't forget, my son
To include everyone..
🤘🤘

Ένα γρήγορο time out του bobou μετα απο απειλές της γιαγιάς οτι τα ψωμια του ειναι μετρημενα άπαξ και δεν φύγει με το διπλο, έδωσε το εναυσμα που χρειαζοταν η ομαδα. Από το 5ο λεπτό και έπειτα οι Luney δεν έχασαν το προβάδισμα πάρα το κλειστό παιχνίδι και τα πολλά άστοχα σουτ. Ενδεικτικά, απο την θέση του SG οι γηπεδούχοι και απο την θεση του C οι φιλοξενουμενοι, δεν πήραν κανέναν πόντο μακρυά απο την γραμμή της φιλανθρωπίας.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, οι metallica μαζι με τη βοηθεια του εκπληκτικου κοινού τους και σε συνδυασμό της 0/7 προσπάθειας των φιλοξενουμενων, προσπάθησαν και μείωσαν τη διαφορά στον πόντο. Αλλά οπως είπαμε δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο. Με τον Chasidi να βγαίνει μπροστα έχοντας 3/3 εντός πεδιάς και 2/2 ελεύθερες βολες, οι Luney ανοιξαν ξανα τη διαφορά στο συν 9 και με σωστή διαχείριση πηραν την νικη με το μικρο 82-70. Αχιλλέως πτέρνα για ακόμα ενα παιχνίδι για τους metallica μπορούμε να πουμε οτι ηταν τα ανεξέλεγκτα φαουλ των παιχτών που έδωσαν στους απογοηευτικά άστοχους φιλοξενουμενους τρόπο να σκοράρουν.

Στο άλλο ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε αγωνιστικά, ο Souseikos πέρασε με το επίσης απογοητευτικό για το άθλημα 73-62 απο το GALATSI. Με τις δυο ομάδες να βγαίνουν στο παρκέ με την ίδια διάθεση, η τοπική ομάδα για ένα ημίχρονο έδειχνε να πατάει λιγο καλύτερα με τους παίχτες της να ελεγχουν τα ριμπάουντ και να κρατάν τα ποσοστά τους σε ικανοποιητικό επιπεδο. Οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το σημείο έδειχναν υπνοτισμενοι, με το μεγάλο αστερι τους 3 λεπτα πριν τη αναπαυλα να μετράει 3/17 προσπάθειες. Το ημίχρονο βρισκει τις ομαδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 24-35 δίνοντας ενα σοβαρό προβάδισμα για μια σημαντική, που ομως δεν ηρθε, νίκη.
Με την αλλαγή της πρώτης πασάς φάνηκε ότι το σκηνικό θα άλλαζε. Ο Dudra βελτίωσε τα ποσοστά του στο 12/37 και μαζι με 9 σκουπίδια 1 κλέψιμο και 1 τάπα, σκοράροντας τους μισούς σχεδόν πόντους της ομάδας του, έδωσε στον Souseiko τη νίκη με το τελικό 73-62.

Σε ντέρμπι επίσης εξελίχθηκε και ο αγώνας αναμεσα στον Biancorossi και τον gotsos. Το τελικο 111-87 είναι πολύ πιο άνετο και επιβλητικό απο αυτό που εζησαν 14.000 φιλαθλοι στο gotsosdom για τουλάχιστον τρεις περιοδους. Οι 69ers, ακριβώς οπως και το Γαλάτσι, για ένα ημίχρονο κατάφεραν να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να διατηρήσουν σε καλα επίπεδα τα επιθετικά ποσοστά τους με αποτέλεσμα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο Biancorossi πάρα το γεγονός οτι είχε περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ απο τους γηπεδούχους, δυσκολευοταν να βρει τον δρομο προς το πλεκτό. Παρόλα αυτά απο την αρχή της 3ης περιόδου η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει υπέρ του. Με 5 επιθετικά ριμπάουντ, οσα στις 2 πρωτες περιόδους μαζι, και με τους Pomoni και Micha να σουταρουν μεν με κάποιον κοντά τους αλλα τελειως ανενόχλητοι δε, έκλεισε την περιοδο με το επί μέρους 33-25 δίνοντάς του το προβαδισμα με +8. Το τελευταίο δωδεκαλεπτο ηταν καθαρά διαδικαστικό καθως οι γηπεδούχοι δεν εδειξαν ποτέ να μπορούν να επιστρέψουν.

Στα άλλα παιχνίδια, D R A G O N S, SoA και YLIKA κέρδισαν άνετα, ενω η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη την έδρα κέρδισε τον DEPIAKO που ίσως χάνει απο τις τελευταίες ελπίδες για σωτη

Advertisement