FINSKO
Vcera sme sa rozlucili so sutaznou sezonou zapasom vo Finsku. Prehra bola ina otazkou skore, kedze v Cechach sme hrali minuly tyzden maximalne usilie. Pozitivom sezony a aspon malou utechou je to ze moj VAVRECKA sa stal historicky najlepsim strelcom U21 Slovenska vsetkych cias. Je to vdaka tomu, ze uz v 19r bol na konci sezony v prirpavakoch a bol najlepsim strelcom U21 aj vo veku 20r!!! Len zopakujem, ze je obrovska skoda, ze som vychovala dvoch kvalitnych hracov na pomery U21 a nemali si s kym zahrat.. Obaja su este trenovatelni a su k nahliadnutiu aby ste si vedeli porovnat co treba aby sa aj vasi hraci dostali do U21. Dosiahla som to pomocou 6+6 kombinacie trenerov. Samozrejme, vzdy je co vylepsit, ale keby sme mali viac takychto hracov, hrame si na zaverecnych turnajoch pravidelne.
Mam malo casu, ale verim ze zhodnotim aj sezonu dakou statistikou, porovnanim s inymi sezonami a dufam ze naberiem silu a chut pokracovat dalej. Ak je niekto ochotny prevziat U21 a ma s nou uprimne a dobre umysly, nebudem mu prekazat. Som z ostatnych sezon celkom frustrovana, je nas malo.
Pekny den a dakujem vsetkym ktori trenuju!
zuzza =)