BuzzerBeater Forums

BB Israel > בלארוס - ישראל - הדיון הרשמי !

בלארוס - ישראל - הדיון הרשמי !

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53455.40 in reply to 53455.35
Date: 10/13/2008 2:27:09 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני רוצה רק להבהיר נקודה אחת.
ואין כאן מקום לבוא בטענות לעופר.

עופר היום ניהל את המשחק בצורה מאוד רצינית והוגנת.

אנחנו שיחקנו מול "אין יריב"
לא צריך להתבייש ולומר את המילה קונוסים.
זו נבחרת של עונה ראשונה וזה פשוט לא כוחות.
מה שקורה במשחקים כאלה הוא שמשחקים מול אין הגנה וכתוצאה מכך לא מתרכזים באסיסטים.
כל גארד או גבוה שלנו זורק בקלות כאילו אף אחד לא שומר עליו.
שומר 3-6 לא יכול לשמור על שחקן שקולע 13-15 ג'אמפ.
במשחקים מול ההגנות הטובות הוכחנו שאנחנו לא מביישים את הפירמה בכמות האסיסטים.

This Post:
00
53455.41 in reply to 53455.38
Date: 10/13/2008 5:14:15 PM
Overall Posts Rated:
1010
מהניסיון האישי שלי , יכולת החסימה לא תורמת בהעלאת רמת ההגנה.. לא מדובר בחסימה בפיק אנד רול או משהו בסגנון אלא בבלוקים בלבד .
אומנם זה נרשם בסוף בסטטיסטיקה אבל במהלך המשחק כשאתה רואה זריקה מבפנים/חדירה של היריב על החוסם הדגול, יש בך איזה אופטימיות שזה ייגמר בחסימה ואני ישר אחרי מהלכים בודק אם היו חסימות.. תמיד. ולפעמים זה יכול למנוע סלים מכריעים ולאו דווקא זריקות מבפנים..

ותודה לכולם .. כאמור המשחק נגמר בניצחון שלנו ב64 הפרש..
ודווקא ברבע האחרון הגיעו האסיסטים הרבים והטובים..כנראה השחקנים רצו להיות בטוחים שהם ניצחו ו40 הפרש במחצית לא הספיק להם ;)
אבל ביחס לרוטציה הלא הכי חזקה שהעלנו מבחינת מסירות לפרט שדה כמובן , אז אני די מרוצה מה25 מסירות ..
ונעזוב את הדברים האלה , העיקר הניצחון והעלייה לשלב הבא.. אני בטוח שהנבחרת תשחק הרבה יותר קבוצתי במשחקים החשובים יותר כשיחזרו ה"כוכבים" מהמנוחה..

ברכות לגרנט על הבכורה המעולה, וכמובן לכל השחקנים..
שוב הנבחרות שלנו מנפיקות שני נצחונות בערב חג ומה צריך יותר מזה? :)

בינתיים הטבלה לא מתעדכנת כי יש עוד משחקים .. רק מחר.
אני אעדכן גם לגבי זה וגם לגבי הסיבוב הבא בתקווה שיתפרסם מחר או מקסימום מחרותיים .

This Post:
00
53455.42 in reply to 53455.41
Date: 10/13/2008 8:21:25 PM
Overall Posts Rated:
11
חסימה בפיק אנד רול לא קשורה להגנה אלה ליצירת מצב בהתקפה אבל לא משנה.

ידוע שחוסמים טובים גם אם הם לא נותנים בלוק הנוכחות שלהם מרתיע וגורמת לפעמים לשינוי זריקה ופגיעה בבטחון של הזורק.
וכך לירידה באחוזים שלו.

אני התכוונתי לזה שזריקה מול שחקן עם הגנה פנימית טובה וחסימה טובה, יותר סיכוי להחטאה(הרי יש שיקלול בין יכולת התקפית של הזורק ובין יכולת הגנתית של המגן) מאשר שחקן עם הגנה טובה וחסימה גרועה.
לדעתי עדיף מבחינת המנוע שחקן פנים עם הגנה פנימית 10 וחסימה 10 מאשר הגנה פנימית 13 וחסימה
7

זה למיקרה שהיתקשית להבין מה היתה כוונתי
.
בנוגע לניצחון מזל טוב וכל הכבוד לנו!

עומר גרנט משתפר ממשחק למשחק והמאמן שלו ראוי לציון!

חג שמח

סיילנט

This Post:
00
53455.43 in reply to 53455.42
Date: 10/13/2008 9:04:54 PM
Overall Posts Rated:
1010
סתם נתתי דוגמא לחסימה כלשהי כי ישנם גם חסימות בהגנה וחילופי עמדות וכו .. כל אחד והפילוסופיה שלו ..

ואתה צודק במה שאתה אומר אני לא מתווכח .. נכון שזה גורם להתרעה מבחינת היריב והכל אבל לא נראה לי שהמערכת פה גם מתוכנתת ככה.. זה עניין אולי שכדאי לבדוק ולשאול כי לא זכור לי דיונים שמדברים על זה אבל אני כמעט ומשוכנע שאין קשר.. ככה שאני חושב שעדיין עדיף 13 הגנה ו7 ריבאונד כי כמו שאמרתי כבר, המערכת של החסימות די בעייתית כרגע כששחקנים עם 6 חסימה ו13 חסימה יכולים לתת אותם מספרים בחסימות.. אבל כל אחד והדעה שלו..

חג שמח לכולם !

From: Warrior
This Post:
00
53455.44 in reply to 53455.1
Date: 10/14/2008 4:53:36 PM
Overall Posts Rated:
1010
נעדכן שאחרי הניצחון עלינו שלושה מקומות בלבד והמיקום הסופי הינו 14 עם הפרש נאה של 264 ונקווה שזה יוכל לעזור לנו בהגרלה אולי..

עדיין אין יריבה לסיבוב הבא וכשיהיה אני יידע..
לילה טוב .

Last edited by Warrior at 10/14/2008 4:53:56 PM