cestitke na pobjedi, a necu te valjda dobit kad si imao jedini sansu da prestignes dikca grka si se rijesio u svom stilu, opet mito i korupcija, prenaivan sam ja za ovu korumpiranu ligu a i preslab, ostaje mi da se kalim jos 2-3 sezone mogao bi i korumpiranog marijoha prestici po stazu u 3 ligi
to bi i bilo u redu da budeš još jedno 3ili još bolje 4 sezone tu jer češ onda biti konačno spreman za 2 ligu........................
a onda poslije tebe je na redu Nomad da ode u drugu ligu svakako je on tu najviše zaslužio da vas sve isprati u drugu ligu, ali što mi više prolaze tvoje riječi kroz glavu, o tome kak sam ja korumpiran a vas dvojica u remetincu poeziju slažete..................
čini mi se da bi ipak ti po zaslugama trebao zadnji napustiti ovu ligu , makar sam o tebi imao visoko mišljenje ali si ga srozao ovim svojim priključivanjem Nomadu u blačenju moga lika i dijela ..............
mene poslijednjeg mohikanca što se poštenja tiče u ovoj ligi koja je od kad sam ja otišao iz nje postala toliko korumpirana da tu i odredi policije i svi ostali anitimafijaški i anti korupcijski Jacini poltroni ne bi istjerali to iz vas........
vas najpokvarenijih i najkorumpiranijih i najogrezlijih u kriminalne vode sa predvodnikom Nomadom i tebe kao njegovim zamjenikom...............
sad je meni jasno zakaj ste vas dvojica zajedno došli iz iste 4 lige u našu svetu 3-1 ligu sa ciljem da je uništite i da od buzzera napraita najkorumpiraniju virtualnu prčiju................
SRAMITE SE ............DIKAC BJEŽI IZ OVE LIGE DOK JOŠ I TEBE NE ZARAZE DOK I TI NE ZAGREZNEŠ U KRIMINAL MAKAR VIDIM DA SI I TI JEDNOM NOGOM NA KRIVOM PUTU JA TE POKUŠAVAM IZCENTRIRATI I USMJERITI NA PRAVI PUT ..........NADAM SE DABUM USPIO DA NEBUŠ SKRENUO U KRIMINALNE VODE NOMADA I KOMPANIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!