Znaci "zasluga za poslusnost" se gleda, a ne kvalitet. Sve sam razumeo. Slika i prilika danasnje Srbije. tako je bato, sve znas.
Cekovski je Bek nemoj da ih poredis, Matevski je plej i potpuno su razliciti tip igraca .
Kao sto vidis ne razumes se najbolje. a za ovo Slika i prilika danasnje Srbije,moze li proci neka konverzacija na forumu bez aludiranja na st(R)anje nase drzave.
i da dodam. Slika i prilika danasnje Srbije. zvucis kao Nedojebana Feminjara Karen. i zvucis mi kao da te je Sramota danasnje Srbije, zao mi te je brat moj, veca je Srbija nego sto mozes da zamislis,veca je od onoga sto vidis na Tvu , koji vidim pratis oka ne sklapas.
A sto se tice Novakovica , zaista mi je zao sto nije u Nt ,jeste ima veliki tsp, ali opet kazem , imao sam bolje opcije, i veruj mi nije najkompletniji daleko je od toga.
A zasto je Cekovski u postavi uopste, jer nam je jednu tekmu falio suter sa formom, i bio je pozvan, protiv irske.
Nije izbacen iz razloga sto imamo 2 igraca od 35 Godina, i za njih sam cuvao izbacivanje. zbog enta.
I razlog posto vidim da ti treba , Jova od starta ima formu 8 ili 9 pazi se stalno i za minutazu koju igraju 10 minuta po utakmici vise mi znaci tih +2 js nego 15 jr i 18 Js
I tunjevina , ako zelis evo pozivam te u Strucni Stab, pocetkom sledece sezone kad se pravi tim javi mi se, sve cemo argumentovano za svakog igraca koji je pozvan prodiskutovati da li zasluzuje da bude u timu ili ne, volim da cujem druga misljenja. Isto tako ako neko zeli da se prikljuci radu reprezentacije, pozvani stei dobrodosli ste.
Last edited by kaktusi at 3/10/2025 3:11:36 PM