wybacz doświadczenia z zeszłego sezonu :) wolę dmuchać na zimne
Nie ma w tym żadnego dmuchania. Tylko po prostu atak, sianie defetyzmu, robienie syfu, itd.
raczej mam pretensje o nie robienie - a do kogo mam pisać w sprawach kadry?
Co nierobienie? Wiele rzeczy jest robionych. Nigdy w kadrze tyle rzeczy się nie działo. Tylko te Twoje nieszczęsny opisy nie zostały zrobione i tyle.
a od kogo skoro na proste zdania i prośby i pytania nie reagujesz..
Na co nie reaguję? Na większość pytań staram się odpowiadać ze szczegółami. Ale na pewno nie będę odpowiadał na krzyki.
grupa atakująca władzę..jak już napisałem grupa strupa, o której nie mam pojęcia miała plan przejąć kadrę ale nie wyszło..głupie zasady, że powołanego selekcjonera ciężko odwołać..zastanów Ty się trochę:)
Nie mam pojęcia czy jest jakaś zorganizowania akcja robienia syfu czy wyszło to niezależnie. Zakładam że niezależnie. Ale po prostu ewidentnie widać, że jest kilka osób, których nie interesuje merytoryczna dyskusja tylko czyste atakowanie czym popadnie i gdzie popadnie.
w Oskarach chyba tylko jeden post umieściłem w jakim mogłeś siebie odnaleźć - coś Ci się pogmerało chyba
Tak, w Oskarach jeden post, w którym mnie zaatakowałeś. Być może tam były jakieś inne ale nie na mój temat. Wszystkie pozostałe posty, które dotyczą mnie, to albo jakiś atak, albo złośliwość albo obawa (która objawia się atakiem, złośliwością, itd).
ja powaznie gotów jestem do ograniczenia się do cvzytania
W zasadzie zacząłem o tym marzyć ;-)
Tu jest pierwszy post po wygranych wyborach:
(70529.121).
I od razu coś niekorzystnego o mnie. I każdy następny post jest taki sam.
Lubisz dmuchać na zimne? To czemu nie chodzisz po sąsiadach i ich codziennie nie pytasz czy nie chcą zgwałcić Cu kogoś z rodziny? Przecież masz prawo mieć obawy? Jak myślisz jak byłoby to odebrane?
Tak nie wygląda chuchanie na zimne. Tak wygląda jątrzenie i robienie złej atmosfery.
W Oskarach następny post
(168628.49) w którym plujesz na mnie, jednocześnie zamieniając fajną inicjatywę w kolejne poligon do wojenki. Tak jak w HT kiedyś Zenony zostały zniszczone tak właśnie Ty zapoczątkowałeś niszczenie Oskarów. Brawo. Bo po prostu nie byłbyś polaczkiem gdybyś zmarnował szansę, żeby komuś napisać coś przykrego.
W tym wątku też od pierwszego Twojego postu jakieś wonty do mnie i nic więcej.
Wątek z Gruzją? Wg mnie był to bardziej merytoryczny wątek niż wszystkie w ciągu ostatniego sezonu w obu kadrach. Można się było konkretu dowiedzieć o zbiórkach. Ale oczywiście Pan Astarotte też nie był zadowolony i musiał dać wyraz swojemu niezadowoleniu:
(172021.94),
(172021.100).
Ty mi nawet nie dałeś szans popełnić błędu i od razu naparzasz we mnie czym popadnie. Gdy jest jakakolwiek możliwość wrzucić coś negatywnego w moim kierunku to od razu to robisz.
I to w ciągu kilku dni w kilku wątkach się uzbierało. Bez opamiętania i gdzie popadnie.
I moje reakcja jest tylko tego efektem.