BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 22

Sezon 22

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Jax

This Post:
00
230710.406 in reply to 230710.405
Date: 2/6/2013 8:51:41 AM
Overall Posts Rated:
773773
Jak nie masz motywacji to zrób tak jak ja . Sprzedaj wszystko a potem spróbuj zbudować ekipe na atak z obwodu . To jest jedyna motywacja jaką mam jeszcze do tej gry . Kiedyś miałem taką ekipę ale to były dawne czasy i nauczony na własnych błedach z poprzedniego okresu , teraz spróbuję zrobić lepszy skład . Czy to wypali to nie wiem , ale mam zabawę i jakiś cel do osiągnięcia . Granie dla odkładania kasy na dłuższą metę mnie by nużyło , a aby potem grać mutantami chyba jeszcze bardziej by było nudne bo nie było by w tym żadnej finezji a jedynie moc skili i tyle , chociaz wiem ze w pewnych momentach w jakiejś walce o mistrza w PLK czy jakims BBB mogą być potrzebni . A tak mam fajną zabawę bo idę sobie lekko pod prąd , i ciekawość mnie bierze jak to będzie funkcjonowało w 2 lidze :-)) Więc motywacje znaleźć można szybko jak widać :-))

Niestety bunga i ciągłe granie LI powoli zabrało mi przyjemność grania ( Szefcio tymi finałami w PLK też się do tego przyczynił :-)) , dobrze ze chociaż raz był wspaniałomyślny i mi PP odpuścił ) . Wogóle to bunga moim skromnym zdaniem zabija tą grę , nie ma przyjemności ustawienia składu kombinowania . Dlatego trzeba spróbować czegoś innego jakiejś nowej drogi .

Więc zapraszam cię na dziki zachód czyli " run and gun rządzi " :-))

From: Pewu

To: Jax
This Post:
00
230710.407 in reply to 230710.406
Date: 2/6/2013 8:59:18 AM
Overall Posts Rated:
914914
A co z naszym badaniem? ;( Jak brakuje kasy na dokończenie go to Uniwersytet może zrefundować część wydatków :)

Może jakimś dodatkowym wyzwaniem błoby prowadzenie reprezentacji?

Last edited by Pewu at 2/6/2013 9:09:08 AM

From: rawo89

This Post:
11
230710.408 in reply to 230710.398
Date: 2/6/2013 9:35:05 AM
Piaski Yellow Hornets
II.3
Overall Posts Rated:
3030
To go wystaw za tyle powodzenia Moj Hruska na pewno jest wiecej wart jak Medina wiec nie badz smieszny
Jak nie mozesz sie z tym pogodzic to wypelnij formulaż. Mi sie wydaje ze skoro bija sie o niego dwa kluby to musial byc tyle wart co innego jakby tylko jeden los czy jelen by go przebil. I tak wogole Huanito to nie kazdy kto mysli innaczej od Ciebie jest ...... a ztym milionerem to Cie ponioslo
Do zoba na chacie

To: Pewu
This Post:
00
230710.409 in reply to 230710.407
Date: 2/6/2013 9:37:54 AM
Overall Posts Rated:
773773
NT nigdy w życiu . Trening bloków i Jr jaki bym nakazał spowodowałby spadek mojej popularności do zera procent , a tego bym nie przeżył :-)))) . Sam startuj , myśle ze byś się nadawał :-))

A badanie no kurcza teraz w tym leniwym pucharze gram o jakiś tam dzbanek czy cuś :-) . Potem mozemy popykać , tylko odpowiednich grajków bedzemy musieli dobrać , bo poprzednich zwolniłem . Z kasą na to nie powinno być problemu . Coś tam jest w sakiewce .

This Post:
55
230710.410 in reply to 230710.409
Date: 2/6/2013 9:42:26 AM
Piaski Yellow Hornets
II.3
Overall Posts Rated:
3030
Wogole no nie rozumiem o czym ta cala gatka czy Ty oczekujesz ze wszystki przeprosze za to że moj zawodnik zostal tak wylicytowany?? Jeżeli tak to przepraszam teraz jak wystawiac bede zawodników to poprosze Ciebie o wycene i bede mogl z czystym sumieniem powiedziec ze sprzedalem zawodników po wlasciwej cenie

PS. A smieszny to racze Ty jest nie musze calej napinki przypomiac z Wiernicki czy jak on tam mial jak chcales 3mln dac i odrazu jak Ci ktos przelicytowal to los i wogole dobry ziomek jestes

This Post:
00
230710.411 in reply to 230710.409
Date: 2/6/2013 9:48:18 AM
Overall Posts Rated:
914914
No tak, ale testować mieliśmy w 1 tygodniu nowego sezonu, a widzę, że kadrowo nie jesteś gotowy :P A co myślisz, aby w przyszłości zabrać się za taktykę patient? Myślę, że tkwi tu niezły potencjał. Potrzeba jednego genialnego shootera, najlepiej C, bo takich aktualnie trudno zatrzymać, a do tego zawodnicy, którzy jedynie potrafią bronić plus małe podania. Jakie skille powinny być priorytetowe w zależności od pozycji:
PG: OD+PS (ps w mniejszym stopniu)
SG: OD+PS (ps w mniejszym stopniu)
SF: OD+ID+RB+SB
PF: ID+RB+SB
C: IS+JS+RB

Co myślisz o takim rozwiązaniu? :) Taki Turbato idealnie nadawałby się do takiej taktyki.

From: Huanito

This Post:
22
230710.412 in reply to 230710.410
Date: 2/6/2013 10:52:50 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
Pierwsze Hruska ost był na TLu (nie tylko on) i sobie przeglądałem tych grajków...mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie jest on tyle wart...dużo mniej, podobnie jak każdy inny wystawiony przez Ciebie na TL grajek ;) ja tam nie liczę żebyś się skruszył, ale fakt faktem jesteś cwaniak, liczysz na jeleni i jeszcze teraz robisz z siebie biedactwo i ofiarę, bo ja na Ciebie naskakuję...so sad :(

Dwa Medina jest lepszy od Hruski w każdym skillu poza blokami...mi u mojego BLK 8 styka i nie muszę mieć tyle co u tego Twojego, wiek ma ten sam i potencjał wyższy...ja za swojego dałbym max może 1,8kk, te Twoje 2,6kk to jakieś science fiction ;)

Trzy ja o Wiernickiego się biłem do 3,2kk czyli do wszystkiego co miałem, nikt nie zakładał, że ten transfer dojdzie nawet do 3kk, zrobiłem wszystko co w mej mocy, więc mi nawet tego nie wytykaj...zawsze sam mogłeś dać więcej ;) jakoś nikt z PL nie był skory do większego wydatku...ja licytowałem do oporu, choć wcześniej deklarowałem, że dam mniej...trzeba było ubezpieczać transfer, a nie po fakcie sypać mądrościami.

Cztery - nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj ofiary tylko dlatego, że ktoś wypomina Ci coś co uskuteczniasz od dawna - kombinatorstwo i liczenie na drapane, ja tego nie lubię, wypacza to rywalizację...fakt czasem może się komuś ktoś sprzedać trochę drożej, ale Ty zawsze wystawiasz grajków za dwukrotność ich wartości i liczysz na głupiego...takiego czegoś nie będę puszczał płazem szczególnie teraz przed PO, bo jak gramy to gramy, a nie kombinujemy na czym popadnie...czepiam się dla dobra rywalizacji.

Ps. zgłoszenie do transferu poleciało, mam nadzieję, że przytną Cię na trochę grosza...pozdrawiam, udawaj dalej pokrzywdzonego i zbieraj te piłeczki, ja w słusznej sprawie nie boję się użyć gęby i będę strofował rzeczy, których nie toleruję.

Last edited by Huanito at 2/6/2013 10:56:13 AM

To: Pewu
This Post:
00
230710.413 in reply to 230710.411
Date: 2/6/2013 11:11:40 AM
Overall Posts Rated:
773773
Ja tam sie na tym pacjencie nie znam , wiem ze może zrobic czasami kuku rywalowi , ale z reguły lepsze druzyny są na to gotowe . Pewnie dało by sie cos wykombinować tylko jak za to sie zabrac to nie mam pomysłu :-))

This Post:
00
230710.414 in reply to 230710.413
Date: 2/6/2013 11:21:12 AM
Overall Posts Rated:
914914
To może odwróconych ?:)

This Post:
00
230710.415 in reply to 230710.412
Date: 2/6/2013 11:26:01 AM
Piaski Yellow Hornets
II.3
Overall Posts Rated:
3030
Dużo gadasz (piszesz) ale nie koniecznie zawsze z sensem. Nie każdy zreszta musi za każdym razem wiedzieć co tam sobie myślisz. Trzeba było wypełnic formularz i i juz. Szkoda ze się na mnie obraziles za ten transfer ale to nie moja wina...
Wogole powinienies napisac do tego gościa który ode mnie kupil barrosa ze jest jak to napisales ,,jeleń" i jak chcesz to znajde ta druga druzyne co tez go licytowala i tamtemu kolesiowi tez nawtykaj to Ci napewno lżej będzie i spokojniej zaśniesz
Również pozdrawiam

Advertisement