BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Η γωνιά των GM

Η γωνιά των GM

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
00
132391.406 in reply to 132391.405
Date: 2/10/2011 6:23:11 PM
Overall Posts Rated:
343343
Θέμα ισορροπίας είναι και νομίζω πως καταλαβαινόμαστε...Δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα ίδια και τα ίδια....Βασίλη έχουμε συζητήσει το θέμα σου άπειρες φορές. Τότε μιλούσα σαν αξιωματούχος...Τώρα μιλάω σαν απλός μάνατζερ. Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη...Ο διάλογος με τους Τζίμηδες σε θέματα ξεκάθαρα με βάση τους κανονισμούς που έχουν δεν προσφέρουν κάτι πέρα από το να τους κουράζουμε. Όπως στο παρελθόν είπα πολλές φορές η δουλειά τους είναι να εφαρμόζουν τους κανόνες όχι να τους φτιάχνουν.

Για μένα όσο καιρό είχα αυτή την θέση αυτές οι περιπτώσεις ήταν και οι δυσκολότερες. Οι περιπτώσεις που πάντα ρωτούσα στο ανάλογο φόρουμ.

Από κει και πέρα κανείς δεν ζήτησε από κανέναν να μάθει ξένες γλώσσες. Το μόνο που εγώ τουλάχιστον είχα ζητήσει, είναι ότι γραφτεί να ναι με Ελληνικούς χαρακτήρες, για να είναι εύκολη η μετάφραση του. Εάν υπάρχουν απορίες από τους πιο πάνω, αυτοί θα ρωτήσουν τους τοπικούς τζίμηδες για το νόημα.

This Post:
00
132391.407 in reply to 132391.406
Date: 2/10/2011 6:41:56 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Ρε johnny δεν ειναι το θεμα πως αντιμετωπισες το θεμα οταν ησουν gm ή τωρα ο Νικος.
Το θεμα ειναι ,εσυ ο Νικος ,ο παυλος κ.τ.λ κ.τ.λ τι αποψη εχουν για τα κενα και τα παραθυρα του παιχνιδιου ,ωστε να διορθωθουν.

Απο τους bb φαινεται οτι ενδιαφεροντε να παρει το παιχνιδι εκ νεου μια ωθηση προς τα πανω.
Αυτο δεν γινεται μονο με νεες τακτικες και φρου φρου και αρωματα.
Πρεπει επιτελους να λυθουν καποια ουσιαστικα κενα και προβληματα του παιχνιδιου.

Εσυ θεωρεις αστοχα τα παραδειγματα που σου ανεφερα?
Μπες μεσα σε μια τετοια κατασταση αν δεν εχεις μπει.
Πως θα αισθανθεις?

Τελειως ευαλωτος ως ομαδα ,γιατι ανα πασα στιγμη η ομαδα σου μπορει να παθει κακο ,απο μια κακοβουλη πραξη μιας ομαδας σαμποταζ ,απο μια διορθωση τιμης ,απο τον στιγματισμο της ομαδος σου ενω ηταν αθωα...

Δεν πρεπει να αλλαξη κατι?
Εχεις ομαδαρα ,πως θα αισθανθεις αν πεσεις θυμα και αυτο σε παει μια σεζον πισω?

This Post:
00
132391.408 in reply to 132391.407
Date: 2/10/2011 6:46:31 PM
Overall Posts Rated:
343343
Θα πάω στο suggestions forum και θα πω την άποψη μου, με τα επιχειρήματα μου...Από κει και πέρα...δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

This Post:
00
132391.410 in reply to 132391.408
Date: 2/10/2011 6:56:27 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Θα σου βαλω τρικλοποδια για να μην το κανεις.
χαχαχα

Συγνωμη αλλα επρεπε να το κανω.
μονο εγω ο βλακας εμεινα εδω διοτι δεν ξερω Αγγλικα. Θα παω να φτιαξω στο translate ενα εκτρωμα μυνημα και θα το στειλω και εγω. Και αν καταλαβει καποιος να μου τρυπησεις τη μυτη

This Post:
00
132391.411 in reply to 132391.409
Date: 2/10/2011 7:04:35 PM
Overall Posts Rated:
343343
Από την στιγμή που έγινε η προσπάθεια τότε αναμένουμε την εξέλιξη...Προσωπικά δεν ήμουν και ούτε είμαι κατά μιας τέτοιας προσπάθειας, αντιθέτως τις ενθάρρυνα. Η προσωπική μου άποψη σαφώς και δεν δεσμεύει κανέναν...

From: ktlp

This Post:
00
132391.412 in reply to 132391.398
Date: 2/10/2011 7:16:20 PM
ktlp panathinaikos
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Το πλαφον (το οποιο εχω αναφερει 2 φορες στο παρελθον και δεν σχολιαστηκε απο κανενα περα απο 3 ατομα)δεν δεσμευει την ελευθερια της αγορας, απλα ειναι η μοναδικη !!! λυση σε αυτα του ειδους τα προβληματα.- Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι !!!,τοσο πιο γρηγορα θα εφαρμοστει. Οι GMs,BBs θα εχουν πιο ησυχο το κεφαλι τους,και οι παικτες θα εχουν ξεκαθαρο τοπιο στης μεταγραφες και χωρις προβοκατσιες απο αλλες ομαδες.

This Post:
00
132391.414 in reply to 132391.413
Date: 2/10/2011 7:38:00 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Ναι αλλα δε γινεται να εχουμε ντεμεκ ντεμι συστημα πλειστηριασμου.
Εφοσον εχουμε πλειστηριασμο πρεπει να λειτουργει τελειως ελευθερα ,διοτι αλλιως τιποτε δεν ξεκαθαρω και ολα ειναι υποκειμενικα.
Αν δε μπορει να λειτουργησει ελευθερα(που αυτο συζηταω σε τοσα και τοσα μυνηματα) ,τοτε ναι ποναει χερι καψε χερι.
Πλαφον.
Το θεμα ειναι οτι συστημα και αν εχουμε πρεπει να ειναι ξεκαθαρω.

Εγω εννοειται οτι υποστηριζω την ελευθερη μεταγραφη με πλειστηριασμο.
Αλλα οχι αυτο που υπαρχει σημερα ,διοτι αυτο ειναι κατι αλλο ,που ουτε ονομασια δε θελω να του βγαλω.
Απλως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (παντα για τους ψαγμενους παικτες και οχι για αυτους που ασχλουντε 1-2-3 σεζον περιστασιακα).

From: ktlp

This Post:
00
132391.416 in reply to 132391.413
Date: 2/10/2011 8:07:33 PM
ktlp panathinaikos
II.2
Overall Posts Rated:
2727
Ο πληστειριασμος θα γινεται μεχρι την τιμη πλαφον, η οποια θα δινει και της εκαστοτε υπεραξιες που αξιζει ο καθε παικτης αναλογα, οχι ομως υπερβολικες, για να μην χρειαστει διορθωση απο GMs.Το αναβαθμισμενο(μετα απο αρκετο προγραμματισμο) συστημα θα αξιολογει ολα !!!τα στοιχεια του καθε παικτη και θα βγαζει την μεγιστη τιμη που δικαιουται να πωληθει και ναι σωστα, τον παικτη θα τον αγοραζει αυτος που θα φθανει πρωτος το πλαφον, οπως γινεται σε αυτου του ειδους τους πληστειριασμους.Το ιδιο παιχνιδι ,χωρις θολα σημεια, υποκειμενικες κρισεις, και με τις ομαδες καταστροφης απενεργοποιημενες,ι απλα πιο δικαιο .Αν καποιος πιστευει οτι δεν πρεπει να εφαρμοστει, ας προτεινει κατι!!! ομως, που θα λυσει και ολα τα παραπανω ,απλα νομιζω δεν υπαρχει.-

Advertisement