možda mi diže sekundarce, pa bu poslije primarne skilove ko i Žirafe...Dopudu...:::))Pa da mu diže samo ulaz i kontrolu lopte morao bi imati veću platu...a ako radi samo to onda opet krivo radi jer se momak ipak trenira već dvije i pol sezone, već bi morao biti na pragu U21 s pravilnim treningom...ne bih rekao da je to istina, ja sam imao pleja sa 15 šutom, ulazom i vođenjem lopte, pa je imao samo 20k platu tako da to i nije neki pokazatelj igrača.....mislim općenito plata nema veze sa životom, jer ja jako grubi pokazatelj kakav je igrač.....a što se tiče Dopuda i U21 nije bilo šanse da bude u repki jer sam ga počeo trenirati na nekim skilovima sa nedovoljan, pa ti zamisli kako je trenirati igrača koji dobije skil i onda bude prolazan.....sranje, ali dobro kao što rekoh gušt mi je trenirati nikad boljeg, zato sam ga i kupio:)....a kad stasa u pravog igrača strpat će Vicka u mali džep:))
možda mi diže sekundarce, pa bu poslije primarne skilove ko i Žirafe...Dopudu...:::))Pa da mu diže samo ulaz i kontrolu lopte morao bi imati veću platu...a ako radi samo to onda opet krivo radi jer se momak ipak trenira već dvije i pol sezone, već bi morao biti na pragu U21 s pravilnim treningom...
možda mi diže sekundarce, pa bu poslije primarne skilove ko i Žirafe...Dopudu...:::))
Pa da mu diže samo ulaz i kontrolu lopte morao bi imati veću platu...a ako radi samo to onda opet krivo radi jer se momak ipak trenira već dvije i pol sezone, već bi morao biti na pragu U21 s pravilnim treningom...
Ali bojim se da dugoročno gledano, ako radi ono kaj mislim da radi, žirafe radi pravu stvar...samo presporo...
Bravo majstore!!! Čestitam na pobjedi i majstorski odrađenoj utakmici...=)))
ti to meni čestitaš, ili?)
Pa da mu diže samo ulaz i kontrolu lopte morao bi imati veću platu...a ako radi samo to onda opet krivo radi jer se momak ipak trenira već dvije i pol sezone, već bi morao biti na pragu U21 s pravilnim treningom...Ma ne, to je išlo onog Španjolca playa za 3,5 milje...Tebe je išlo...Ali bojim se da dugoročno gledano, ako radi ono kaj mislim da radi, žirafe radi pravu stvar...samo presporo...
ti to meni čestitaš, ili? :)) Pa naravno...znaš možda kojeg drugog majstora? =)))
ti to meni čestitaš, ili? :))
Ma jebem ti ove gledaoce , evo samo 1 poraz, i odmah nakon toga pobijeda u kupu i ono došli duplo manje na utakmicu nego prije 12.2.2011 kk ponko 8833 943 235 11 1002212.2.2011 Utakmica lige protiv kk ponko $ 261 498