BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
147588.409 in reply to 147588.1
Date: 9/20/2010 11:42:05 AM
Overall Posts Rated:
2222
Rebounds vos ne dvigubai, tai spėju mūsu motsas, o jų 1-3-1 gynyba :)

This Post:
11
147588.410 in reply to 147588.409
Date: 9/20/2010 12:20:53 PM
Overall Posts Rated:
182182
Gynyba 1x1. Nusiteikimas vienodas. :D Pergalė žvėriška 152:115. Gaila, kad nepavyko patekti į pusfinalį (tas nelemtas pralaimėjimas latviams), bet 5-oji vieta pasaulyje taip pat neblogai. :))

This Post:
00
147588.411 in reply to 147588.410
Date: 9/20/2010 12:35:57 PM
Overall Posts Rated:
1414
SU PERGALE. per tuos 4 sezonus tikrai atlikai dideli darba, U-21 rinktine tau vadovaujant pasieke neregetu aukstumu :) Tik dabar įdomu kas bus naujas U-21 vadas :)

From: Kirkas
This Post:
77
147588.412 in reply to 147588.4
Date: 9/20/2010 1:21:22 PM
Overall Posts Rated:
182182
Prisiminimai: Kirko karjera U21 rinktinėje
Baigiau savo trenerio karjerą U21 rinktinėje, todėl nusprendžiau viską tarsi apibendrinti (ar kažkas tokio).
PIRMOJI KADENCIJA
Pirmą kartą prie U21 rinktinės vairo stojau 10-ajame sezone, kuomet surinkęs 74 balsus (49,3%) aplenkiau antroje vietoje su 43 balsais (28,7%) likusį doskiną. Pradžia klostėsi puikiai. Iškovojau su rinktine 6 pergales iš tiek pat galimų, o paskutinė dvikova buvo dėl grupės nugalėtojo vardo su čempionato šeimininkais vengrais. Šansų mums juos įveikti mažai, bet jie netikėtai man pasiūlo žaisti pic. Aš sutikau ir juos apgavau. Deja, bet laimėti nepavyko, todėl užėmėme antrąją vietą grupėje ir kitame etape gavome mirtininkus. Ten mums sekėsi labai prastai ir per penkerias rungtynes iškovoję tik 1 pergalę linkome paskutiniai.
Niekur nepatekę 11 sezone privalėjome dalyvauti „Paguodos Turnyre“, kuriame triuškindavome vieną varžovą po kito, tačiau to nepakako. Kelios kitos rinktinės savo rungtynes laimėjo dar didesniais skirtumais, todėl likome penktoje vietoje. Ten pražygiavome du etapus, o ketvirtfinalyje pralaimėjome serbams ir iškritome. Taip nesėkmingai baigėsi pirmoji kadencija.
ANTROJI KADENCIJA
Po tokių vidutiniškų rezultatų buvau nusprendęs nebekandidatuoti antrajai kadencijai, tačiau grupelė BuzzerBeater pažįstamų įkalbėjo mane dalyvauti rinkimuose ir neapsiriko. Kaip parodė rezultatai, mane palaikančiųjų ne tik nesumažėjo, bet ir išaugo. Antruosius rinkimus laimėjo užtikrintai, savo varžovą aplenkęs TRIGUBAI! (105 balsai (57%) prieš 35 (19,1) balsus). Antrąjį man suteiktą šansą išnaudojau. Senojo žemyno pirmajame etape iškovojome visas septynias pergales bei nugalėję 10 sezono Europos čempionę Izraelio rinktinę užėmėme pirmąją vietą. Antrajame etape sekėsi kiek prasčiau, tačiau iškovojome 3 pergales iš 5 galimų ir užėmėme trečiąją vietą, kuri mums atvėrė kelią į pasaulio čempionato atranką. Pusfinalio, deja, nepasiekėme tik dėl prastesnio įmestų/praleistų taškų santykio. Atrankoje į pasaulio čempionatą neturėjome vargo bei pirmą kartą Lietuvos istorijoje PATEKOME Į PASAULIO ČEMPIONATĄ! Ten iškovojome 3 pergales iš 5 galimų ir patekome į antrąjį etapą, kur mūsų laukė BuzzerBeater šalių elitas – Kinija, Italija, Vokietija (antrajį etapą pasiekėme tik su 2 įskaitiniais taškais). Čempionatą baigėme su 3 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais ir vos 1 pergalės pritrūko iki stipriausiųjų ketveriukės. Tačiau penkta vieta pasaulyje, manau, taip pat nėra blogai. Ypač žinant, kad mums koją pakišo jau pirmosios čempionato rungtynės su Latvija, kurias pralaimėjome dėl formų.
PAMĄSTYMAI
Formos: būtent formos buvo opiausia mūsų rinktinės problema visų mano kadencijų metu. Su pavydu žiūredavau, kai geriausi mūsų varžovų žaidėjai būna su patyrusiomis formomis, kai tuo tarpu iš mūsų smogiamosios jėgos geriausias formas turėdavo vos keli žaidėjai. Rungtynės su latviais yra tik geriausias pavyzdys, o formų problema būdavo beveik visada, tik dažnai jas pavykdavo kompensuoti stipresnia komanda, arba normaliai pasirinkta taktika.
Buvę U21 žaidėjai NT: labai džiaugiuosi ir tuo, jog karjerą U21 rinktinėje baigę žaidėjai niekur nedingsta ir neretai jau kitą sezoną praveria NT rinktinės duris. Nes turėjau garbę net 9 iš 17 dabar NT atstovaujančių žaidėjų vadovauti ir aš. Tikiuosi, kad ateityje dar ne vienas U21 talentas pravers NT duris.
Palinkėjimai kitam treneriui: nors dar visiškai nėra aišku, kas bus kitas treneris, bet noriu jam palinkėti, kad sektųsi įtikinti menedžerius palaikyti rinktinės žaidėjams formas. Be to siūlau pabandyti įkalbinti juos patreniruoti multiskillus. Svarbu palaikyti kontaktus su visais BB-Lietuva nariais bei informuoti juos apie komandos gyvenimą. Nes juk kokia nauda iš tų rezultatų, netgi jeigu jie labai geri, jei jie niekam nėra įdomus?
Pabaigai: žinoma, neišvengiau klaidų, bet kaip sakoma neklysta tik tie, kurie nedirba, todėl linkiu treniruoti ir treniruoti savo žaidėjus ir rezultatai tikr

From: Laimonas

This Post:
00
147588.414 in reply to 147588.413
Date: 9/20/2010 4:52:39 PM
Overall Posts Rated:
1919
reix musiek jum parodyt ka reiskia tikrai grazios kadencijos.. :))

From: Nerka

This Post:
00
147588.415 in reply to 147588.414
Date: 9/20/2010 5:31:32 PM
Overall Posts Rated:
2323
Pirma tau reiktų tapt treneriu, o po to girtis. Plius jei Kirkas kandidatuos manau mažai šansų kas turi?

From: Rimas

This Post:
00
147588.418 in reply to 147588.414
Date: 9/21/2010 1:39:15 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
917917
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
gal tu nebejuokink buzzerio lt community tokiais pareiskimais