ну до матчів Плей-офф ше тільки 3 гри регулярного чемпіонату, і більшою мірою склад учасників цих матчів уже відомий:
Західна конференція: Мафія, Психо(або якась нова команда), Дерев'яні по коліна, а от четверте місце визначиться в передостанньому турі коли зійдуться на майданчику Оріон з Одеси і Сталеві Вовки, впринципі календар в команд приблизно однаковий, тому я б поставив на прохід Оріона в Плей-офф, але всяке може бути, тим більше що ці команди будуть грати між собою...
Східна конференція: Чорноморець, Ферро, моя команда і мабуть Барса, бо дуже сумніваюсь шо Франкос виграє всі 3 матчі до кінця сезону, а Барса всі 3 програє, в сьогоднішньому турі Франкос фактично перекреслили поразкою від Барси свої шанси на вихід в ПО...
на Заході поставлю на вихід Мафії в фінал, ну а на Сході буде тяжче: хочеться поставити на себе, але враховуючи тільки 3 місце в конференції і кількість перемог всі ігри буду грати на виїзді, тому буде важко...Знову ж таки у Ферро, Барси і Чорноморця дуже непогані склади, Барсу можна обіграти за рахунок гравців, Ферро можна обіграти за рахунок тактики і гравців, а от з Чорноморцем в останньому турі буде проведено контрольну зустріч перед ПО, хоч і вдома, але на нижчому настрої тому зустріч покаже чи готова команда до ПО на 100%...