BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.41 in reply to 148802.40
Date: 7/8/2010 2:53:25 AM
Overall Posts Rated:
2525
Καλημερα...
Το ιδανικο ροστερ πιστευω οτι πρεπει να εχει12-14 παιχτες το πολυ!
Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι παιζει σηματικο ρολο και η ηλικια των παιχτων.Στηνπερσινη σεζον εκανα μι ανετη πορεια μεπαιχτες μεγαλους σε ηλικια , τωρα στην ΙΙΙ κατηγορια βλεπω οτι απεχω πολυ...:-(
Θελω να πιστευω οτι θα προλαβω να κανω την αλλαγη στη ομαδα ριχνοντας αρκετα το μ.ο. ηλικιας , θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.....!

This Post:
00
148802.42 in reply to 148802.38
Date: 7/8/2010 3:33:49 AM
Overall Posts Rated:
4141
Πολύ ωραία έθεσε το θέμα με τα γατάκια ο Γιάννης, εγώ είχα σκεφτεί και άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου: κοτούλες, φιδάκια, μυρμηγκάκια κτλ! :-p Κατεβείτε ρε...γουρουνάκια δυνατά να γίνει ένα καλό μάτς+ας νικήσει ο καλύτερος!!! :-ppp Περιμένω με τον Dadi να έχουμε ένα καλό ντέρμπι!

Το ιδάνικο ρόστερ όπως σωστά ειπώθηκε έχει να κάνει με τους στόχους, όσοι ασχολούνται με το Κύπελλο πρέπει να έχουν μια 12άδα, γενικά πιστεύω το καλύτερο είναι μια 10αδα με όσο το δυνατό ισοδύναμους παίκτες για να κάνουν rotation στα 2 μάτς τις βδομάδας και άλλα 2 μικρά παικτάκια αναπτυσσόμενα για να παίζουν στον 3ο αγώνα της εβδομάδας.

This Post:
00
148802.43 in reply to 148802.42
Date: 7/8/2010 6:22:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Οποτε λοιπον εμεις απο δω και περα δεν θα μιλαμε,θα βελαζουμε μονο ε?Θα νιαουριζουμε,θα κακαριζουμε και ολα τα σχετικα..Ομως ετσι ειναι,οταν δεν αφηνεις τον αντιπαλο να παρει εκδικηση βραζει μεσα του..ΘΙελω ειδικη αντιμετωπιση φετος στα πλει οφ λοιπον,γιατι απ οτι φαινεται θα ειμαι εκει...Οινκ,οινκ

Οσον αφορα τον φιλο μου τον Αντωνη,τον παλαιωκαστρινο(κοινους γνωστους θα εχουμε εμεις στα σιγουρα),ειναι ενα ρισκο να προσπαθησεις ξαφνικη ανανεωση,οποτε πηγαινε σιγα σιγα και προσπαθησε να μεινεις στην κατηγορια..Πιστευω οτι υπαρχει μια ομαδα χειροτερη και ισως και δυο απο σας,οποτε μετα πρεπει να νικησεις και τους απο δω,και φυσικα καλη διαχειρηση παιδια..Το ξερω οτι θα το μετανιωνω καθε παρασκευη αυτο που θα πω,αλλα οχι πανω απο 70 λεπτα τους παικτες...

This Post:
00
148802.44 in reply to 148802.43
Date: 7/8/2010 1:33:40 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αγαπητό γουρουνάκι και λοιποί,

Να προσθέσω στην τελευταία προτροπή τα παρακάτω (για όσους δεν τα ξέρουν, αυτά και άλλα πολλά εδώ (140781.5) )

"Η αγωνιστική κατάσταση καθορίζεται απο των αριθμών των λεπτών που αγωνίστηκε ένας παίχτης μέσα στην βδομάδα.Υπάρχει μια δημοφιλής θεωρία που επίσης πιστεύει οτι δεν είναι μόνο τα λεπτά της παρούσας εβδομάδας που μετράνε αλλα και της προηγούμενης εβδομάδας.Σκοπός είναι κάθε παίχτης να παίζει 48-72 λεπτά κάθε βδομάδα και θα δείς την αγωνιστική κατάσταση να παραμένει στο δυνατός ή στο καταρτισμένος κάθε εβδομάδα.Υπάρχει όμως ένας τυχαίος παράγοντας που εμπλέκεται στην αγωνιστική κατάσταση κι έτσι μπορεί ένας παίχτης να παίξει λιγότερο απο 48 λεπτά ή περισσότερο από 72 λεπτά εντούτις μπορεί να υπάρχει μία αναβάθμιση(pop-up) στην αγωνιστική κατάσταση όμως αυτό είναι λιγότερο πιθανό.Σπάνια μπορεί να παίξει απο 48 έως 72 λεπτά και να έχει μία πτώση στην αγωνιστική κατάσταση λόγω του τυχαίου παράγοντα.Τις περισσότερες εβδομάδες η αγωνιστική κατάσταση θα είναι καλή.Διαχειρίζοντας κατάλληλα τα λεπτά συμμετοχής θα σου επιτρέψει να έχεις όλους τους παίχτες σου σε αγωνιστική κατάσταση δυνατός ή καταρτισμένος."

Φιλιά
Ο κακός ο λύκος! :-))))

This Post:
00
148802.45 in reply to 148802.43
Date: 7/8/2010 4:51:40 PM
Overall Posts Rated:
2525
Εχεις δικιο σε αυτα που γραφεις! Αλλα στην παρουσα φαση πρεπει να γινει καποια αλλαγη εστω και μικρη!!Οσ αναφορα τοων χρονο συμμετοχης των παιχτων το γνωριζω και περσι τα πηγα μια χαρα!Απλα πρεπει να γινω ποιο ανταγωνιστικος !!

This Post:
00
148802.46 in reply to 148802.45
Date: 7/9/2010 6:20:35 AM
Overall Posts Rated:
1717
Για να δουμε προγνωστικα μετα τις αγωνιστικες καταστασεις..

Νταντι-Λενιαρνιακος:Πιο δυνατη ομαδα οι νταντοι,εδρα,αγωνιστικη κατασταση καλυτερη..ασσος ευκολα με 15-20 ποντους..

Αγορ-Κυνηγοι:Μια απο τα ιδια και εδω..ευκολος ασσος με 20 ποντους διαφορα..

Stonedreamers-Herkules B.c:Νομιζω το μπατζετ των δυο ομαδων μιλαει απο μονο του..ευκολα ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Stani Ano Panagias-ΑΡΙΑΝΑΡΑ:εδρα η στανη,αγωνιστικη κατασταση η Αριαναρα..δυσκολο παιχνιδι..διπλο με 3-6 ποντους..

serres2007-CHAMPIONS TEO:Νομιζω ηρθε η ωρα για την πρωτη νικη των σερρων..ασσος με 15 ποντους διαφορα..

Kaminia Bulls-Aiz FBA:Παιχνιδι παγιδα για τους Αιζ..περυσι εφυγαν με την ηττα απο τα καμινια..νομιζω δυσκολα θα την ξαναπατησουν αν και τα καμινια ειναι η πιο απροβλεπτη ομαδα του ομιλου..διπλο με 15 ποντους διαφορα..

KAE Niki Volou-Asteries:Εδρα η νικη,αγωνιστικη κατασταση εμεις καλυτερη..νομιζω εχουμε ενα ελαφρυ πλεονεκτημα..δυσκολο διπλο με 4-7 ποντους..

LIONTARIA13-doxa artas:Τα λιονταρια εχουν ξεκινησει πολυ δυνατα με μπροσταρη των Κακουρη..Νομιζω η δοξα χωρις καλη αγωνιστικη κατασταση και εκτος εδρας δυσκολα θα καταφερει κατι..ασσος ευκολα με 15-20 ποντους διαφορα..

Περιμενω και απο τους υπολοιπους προγνωστικα!!

This Post:
00
148802.47 in reply to 148802.46
Date: 7/10/2010 6:03:23 AM
Overall Posts Rated:
11
Σύμφωνα με το χταπόδι για τους σημερινούς αγώνες έχουμε:

Δαδίι-Λενιαρνιακος: Άσσος
Αγορ-Κυνηγοι: Αν εκμεταλλευτεί η ομάδα των Κυνηγών τη μεγάλη προσπάθια του Αγορ στα 2 προηγούμενα μπορεί και να κάνει την έκπληξη. Πολύ δυσκολο αλλα ...
Stonedreamers-Herkules B.c:Άσσος εύκολα..
Stani Ano Panagias-ΑΡΙΑΝΑΡΑ: Μάλλον Στάνη αν και για συναισθηματικούςλόγους θέλουμε Αριανάρα
serres2007-CHAMPIONS TEO:Άσσος
Kaminia Bulls-Aiz FBA:Να δούμε σήμερα γατάκια ή τίγρεις
KAE Niki Volou-Asteries:Πιστεύω στη δυναμική της Νίκης στη έδρα της και πως θα το παλέψει το μάτς
LIONTARIA13-doxa artas:Άσσος

Αυτά για τα σημερινά!
Όσον αφορά για το ρόστερ και εγώ για 11 με 13 λέω ανάλογα πόσο θες να προχωρήσεις στο κύπελλο

This Post:
00
148802.48 in reply to 148802.46
Date: 7/10/2010 10:45:37 AM
Overall Posts Rated:
4141
Λίγο πριν το τζάμπολ, να κάνω και εγώ εναν σχολιασμο...\

Νταντι-Λενιαρνιακος: Δεν είναι κακή ομάδα οι φιλοξενούμενοι+πιστεύω θα ανακάμψουν, αλλά όχι σε αυτόν τον αγώνα, ανώτεροι οι γηπεδούχοι, 1 με 10-15 πόντους διαφορά

Αγορ-Κυνηγοι: η γηραιότερη ομάδα όλου του ομίλου (ο νεότερος παίκτης τους είναι συνομιληκος με τον γηραιότερο δικό μου!), γνώριμοι από τις περσινές αναμετρήσεις, πιστεύω ότι επιτέλους θα γίνει ένα καλό μάτς χωρίς... κοτούλες και γατάκια :-))), ελπίζω στον 1 με 8-12 πόντους διαφορά...

Stonedreamers-Herkules B.c: άλλο ένα εύκολο μάτς για Stone, αυτοί είναι ο "Ηρακλής" της αναμέτρησης, 1 με 25-30 πόντους

Stani Ano Panagias-ΑΡΙΑΝΑΡΑ: η σκουλικό-στιγμή πιστεύω ήρθε, οι αρειανοί μπορούν να κάνουν την νίκη, δύσκολο 2 με 4-6 πόντους διαφορά

serres2007-CHAMPIONS TEO: ένα μάτς για τον Μπατσμάνοβας, 1 με 15-20 πόντους διαφορά

Kaminia Bulls-Aiz FBA: δεν νομίζουν να την πατήσει ο Χάρης, αν και δεν θα είναι ευκολο μάτς, 2 με 8-10 πόντους διαφορά

KAE Niki Volou-Asteries: πιο δύσκολο το μάτς του Στέφανου απ''οτι του Χάρη, πιο πλήρεις όμως οι Αστερίες, 2 με 10-12 πόντους διαφορά

LIONTARIA13-doxa artas: οι ψηλοί των Λιονταριών δεν νομίζω να δυσκολευτούν, 1 με 20-25 πόντους διαφορά

Last edited by fireblaze at 7/10/2010 1:53:21 PM

This Post:
00
148802.49 in reply to 148802.48
Date: 7/10/2010 11:31:58 AM
Overall Posts Rated:
77
Βλέπω συνεχόμενη κίνηση στο forum και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.Ας συστηθώ λοιπόν.Είμαι ο Βαγγέλης 31 ετών, μαθηματικός.
Δεν διακινδυνεύω προβλέψεις ακόμα γιατί δεν έχω δει όλες τις ομάδες.Όσον αφορά το θέμα με το roster και το κύπελλο, δεν νομίζω πως έχει νόημα σε αυτές τις κατηγορίες να κυνηγάει κανείς το κύπελλο αφού μια 'κακή' ομάδα της div1 μπορεί να κερδίσει άνετα ακόμα και με τα δεύτερα μια ομάδα της κατηγορίας μας.Δυστυχώς (ή ευτυχώς), πρώτα από όλα αυτό είναι ένα παιχνίδι οικονομίας και μετά basket :)

Καλή συνέχεια στη σαιζόν.Πραγματικά πολύ καλή παρέα έχετε στήσει εδώ

This Post:
00
148802.50 in reply to 148802.49
Date: 7/10/2010 1:15:00 PM
Overall Posts Rated:
2525
Συνχαρητιρια για την νικη σου!!Καταφερα 2 πραγματα ...
1...να χασω με λιγοτερο απο 40 ποντους
2...να κερδισω εστω και σε μια περιοδο.
χαχαχαχαχαχαααααα
Το ειχα πει οτι θα παρω μερος σε πολλα παρτυ!!

ΑΑΑΑ ρε στανη, παλι κολοφαρδος, στην ληξει κερδισες το ματσ!!
κατα τα αλλα ολα νομιζω φυσιολογικα!!

This Post:
00
148802.51 in reply to 148802.49
Date: 7/10/2010 1:20:12 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ρε παιδια ποσο βλακας μπορει ενας παιχτης? δηλαδη ειναι εξοργιστικο! 1 δευτερολεπτο πριν το τελος του παιχνιδιου και ενω το σκορ ειναι ισοπαλο και εχει την μπαλα ο αντιπαλος, ενας παιχτης μου παει και κανει φαουλ και ενω ειμαι στα 4 ομαδικα φαουλ και συμπληρωνω 5 ομαδικα και ο αντιπαλος ακριβως με την ληξη του αγωνα εχει 2 ελευθερες βολες και χανω το παιχνιδι. ειμαι για να παιρνω τα βουνα! δεν γινονται αυτα με τιποτα! ξερω ειναι και θεμα εμπειριας του καθε παιχτη αλλα δεν ειναι και εντελως απειρος ο συγκεκριμενος και εκει εγω τρελλαινομαι και πιστευω οτι δεν εχω και τοσο χαλια ομαδα αλλα θελει και τυχη τη ναπω. καλο βραδυ. παω να πιω κανα δυο βοτκες να ηρεμησω!

Advertisement