Λίγο πριν το τζάμπολ, να κάνω και εγώ εναν σχολιασμο...\
Νταντι-Λενιαρνιακος: Δεν είναι κακή ομάδα οι φιλοξενούμενοι+πιστεύω θα ανακάμψουν, αλλά όχι σε αυτόν τον αγώνα, ανώτεροι οι γηπεδούχοι, 1 με 10-15 πόντους διαφορά
Αγορ-Κυνηγοι: η γηραιότερη ομάδα όλου του ομίλου (ο νεότερος παίκτης τους είναι συνομιληκος με τον γηραιότερο δικό μου!), γνώριμοι από τις περσινές αναμετρήσεις, πιστεύω ότι επιτέλους θα γίνει ένα καλό μάτς χωρίς... κοτούλες και γατάκια :-))), ελπίζω στον 1 με 8-12 πόντους διαφορά...
Stonedreamers-Herkules B.c: άλλο ένα εύκολο μάτς για Stone, αυτοί είναι ο "Ηρακλής" της αναμέτρησης, 1 με 25-30 πόντους
Stani Ano Panagias-ΑΡΙΑΝΑΡΑ: η σκουλικό-στιγμή πιστεύω ήρθε, οι αρειανοί μπορούν να κάνουν την νίκη, δύσκολο 2 με 4-6 πόντους διαφορά
serres2007-CHAMPIONS TEO: ένα μάτς για τον Μπατσμάνοβας, 1 με 15-20 πόντους διαφορά
Kaminia Bulls-Aiz FBA: δεν νομίζουν να την πατήσει ο Χάρης, αν και δεν θα είναι ευκολο μάτς, 2 με 8-10 πόντους διαφορά
KAE Niki Volou-Asteries: πιο δύσκολο το μάτς του Στέφανου απ''οτι του Χάρη, πιο πλήρεις όμως οι Αστερίες, 2 με 10-12 πόντους διαφορά
LIONTARIA13-doxa artas: οι ψηλοί των Λιονταριών δεν νομίζω να δυσκολευτούν, 1 με 20-25 πόντους διαφορά
Last edited by fireblaze at 7/10/2010 1:53:21 PM