dziekuje, postaram sie :) podobno to kwestia 2 miesiecy ;)
Baa, inaczej chyba nie bedzie jak tryumf fana Barcy :) ale nie zapeszajmy, pozostale kluby tanio skory nie oddadza :) no bardzo ciekawe, jednak kibice zbytnio nie przychodza tlumami na ich mecze, ale zawsze jakiesj zaskorniaki sie znajda :)
C? przeciez masz Berbecia swojego ktory gra co najmniej solidnie :) rzeczywiscie z 500k to fajnego centra nie kupisz, ja tez sie rozgladam ale poczekam az troche gotowki przybedzie :)
HT jest nieprzewidywalne, w poprzednim sezonie mialem takie bugi po ktorych puscily mi nerwy i musialem ten sklad wymienic ;)
obrona sie nie musisz przejmowac, jedynie jakos atak wzmocnic albo obrone, albo zagrac z kontry..
Dokladnie, w sobote 13 meczy za nami bedzie, oby ostatni mecz przed ASG uczic zwyciestwami ;) ale fartlo Ci sie ze nowy nabytek SC team nie bedize na Ciebie gotowy :) na mnie juz kurna tak :P swoja droga bardzo ciekaw jestem skladow Meczu Gwiazd :) i moze po raz pierwszy w mojej karierze to moj zespol bedzie goscic najlepszych grajkow :) aa i wiesz, ze Twoja konferencja sromotnie przegra z moja hehe :P
e: a tak btw widziales moj dzisiejszy rekordowy transfer? hehe :D
Last edited by Joa at 8/12/2010 2:57:04 PM