Αφηστε λοιπον τα προστιμα οταν οι αγωραπωλησιες ειναι μεσα στα ορια ,για να απολαυσουμε το παιχνιδι καινα μην ασχολιομαστε με ανουσια πραγματα.
χωρίς καμία παρεξήγηση , μιας και δεν αναφέρομαι στον bilaris αλλά ούτε στον Κυριάκο προσωπικά....αλλά νομίζω πως δεν μπαίνουν πρόστιμα όταν η αγοραπωλήσια γίνεται μέσα στα όρια...
απλά αν δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί (όπως υπάρχουν και στην πραγματικότητα για την αισχροκέρδια , μιας και παρακάτω μιλήσατε και για πραγματικότητα) , τότε δεν υπάρχει έξυπνος μάνατζερ , αλλά κλέφτης μάνατζερ...που στην τελική για να μην έχει πρόβλημα κοινού ip , βάζει φιλαράκια του να κάνουν ομάδες και να του αγοράζουν παίκτες πανάκριβα....
Και επειδη γνωριζω την γερμανικη και οχι την αγγλικη γλωσσα και παρακολουθω λιγο γερμανικο φορουμ ,μεγαλυτερο κριμα ειναι οτι εκει φτιαχνονται γερες ομαδες εδω οι δικες μας ...... να μην το πω.
όσο για αυτό , απλά δεν νομίζω με το να αφήνεις τις υπερτιμημένες μεταγραφές βοηθάς και πολύ.... ή τουλάχιστον αν αυτό γίνεται στην γερμανία , θα πρέπει να γίνει κάποιος έλεγχος....
τέλος πάντων , άποψή μου είναι πως όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε τζάμπα , μιας και ξεκίνησε με τον Κυριάκο να ρωτάει γιατί έφαγε πρόστιμο αφού ΄δήλωσε πως κάποιος άσχετος του αγόραζε υπερτιμημένο παίκτη και ο Πάρης ξεκαθάρισε πως το πρόστιμο ήταν περισσότερο σαν διόρθωση τιμής (και όχι αυτά τα λεφτά δεν τα παίρνει ο αγοραστής πίσω)...
τώρα αν κάποιος έχει κάποιον παίκτη που νομίζει ότι έγινε τρανταχτή αδικεία για κάποιο πρόστιμο , ας τον αναφέρει είτε εδώ (χωρις ονόματα) είτε με bb-mail σε κάποιον GM και νομίζω πως όλα θα εξηγηθούν....