Leszcze -- Boro Team 2 (11-20)
Wojtek chce, ja chce wiec powinno byc ciekawie i jesli nie wygram z Wojtkiem na wlasnych smieciach znaczyc moze ze lepiej odpuscic marzenia o PLK ;-)
Los Bogatynia Lakers -- Zajmon Boyz 2 (do10) gospodarz pewnie skupi sie na meczu u siebie i PP a Wojtkowi odpusci :-(
Star Starachowice -- Swieczka Jaroslaw 2 (do 10) wierze ze Swieczka sie postawi i odprawi Stara do domu bez punktow, wszak Swieczce kazdy punkt jest potrzebny bo roznie moze byc jeszcze
Twierdza Wrocław -- Mighty Hawks 2 (do 10) jednak gospodarz choc nie bedzie mu latwo
KrukiFC -- iroplock 2 (11-20) jesli nawet Kruki stawiaja na porazke ponad 30 punktami to co mozna myslec, Iprolock odpusci i wygra w obstawionym przeze mnie przedziale
Grim Reapers -- The In Your Face Dunkers 2 (11-20) Grim sie bardzo oslabil a piotras mocno wzmocnil, nie moze byc innego wyniku
Piczi Zamość -- Młoty Stargard 1 (11-20) DaBoss ma glos i w tym spotkaniu to on dyktuje warunki
Radogoszczanka -- Jack Daniel's 2 (11-20) pjany miszcz u siebie jednak ogra Rado ktore pewnie bedzie szukalo jednak punktow w nastepnym meczu ze mna co mi utrudnia zycie ale nie ma juz PP i kto wie ;-), moze Warczak do wtorku wyzdrowieje