Ja sam dovoljno objasnio i njoj i onom decku iz tima "pajs do pjsa". Vracam istom merom samo, njemu na vrlo kulturan nacin, a ti ga pitaj da ti da mejl pa prekopiraj ovde. Ili je mozda to tvoj drugi tim, vidim da imate slicno razumevanje igre i vrlo slican stil izlaganja, ne znam mozda gresim, mozda.
A ne zelim da ulazim dalje u raspravu sa bilo kojim od vas provokatora(nista licno, sami ste to dosli do toga svojim postovima). Sa menadzerom tima "Dorcol Pistons" sam otisao daleko, sa tobom, nazalost, ne zelim. Dovoljno je da pazljivo procitas moj iskren savet menadzeru tima "Bokseri(ili kako vec?)" pa da ne optuzujes bez razloga. A to sto si hejtovao verovatno je zbog tvog drugog tima(ups izvini, nznm mozda gresim, mozda). Slicno se proveo i menadzer "Oklahoma KKP" koji je imao 5-6 timova i to vrlo dobrih.
I jos nesto, bilo sta sto se tice Dumbarajka i mene, je moja i njegova stvar, i nicija vise, je l' to ok?
Pozdrav, AirWolf
p.s. Znao sam da ce biti hejtera na forumu i zbog toga i nisam zeleo da se vracam, ali su me isti nervirali i kao da se suzdrzim da ne napisem na provokaciji takvih ljudi? Zao mi je sto sam dosao na forum ponovo, ali vec rakoh razlog zasto. :/