BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Pitanja XV

Pitanja XV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
171163.41 in reply to 171163.40
Date: 2/4/2011 3:32:32 PM
Overall Posts Rated:
6565
Meni samo nije jasno kako neko moze da ode u toliki minus sa takvim igracima,kao sto si ti imala?Koji su tebi rashodi bili i objasni sta podrazumevas da volis da trosis novac?Jedino ako nisi zaposlila najskuplji moguci strucni stab,koji imaju,recimo,300k nedeljnu platu!
Meni se vise cini da je ovo sprdnja i zasluzuje da se zakljuca tema.

This Post:
44
171163.42 in reply to 171163.40
Date: 2/4/2011 3:53:38 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
491491
Second Team:
Mad Mamba Academy
Evo samo da napisem, kako bih ti, nadam se, pomogao.
Za arenu, stavi sledece cene: tribine 12, niske tribine 40-45, sedista pored terena 200, loze 1000. Sreca pa je sledece azuriranje za 4 dana, 8. Februara cini mi se(ako dobro racunam).
Za strucni stab, pretpostavljam da imaju ogromne plate, pa ih sve redom otpusti, dok se ne vratis malo u zivot, pa kupuj pr-a i fizioterapeuta sa platama od po 20k, nivo NATPRIRODAN(dakle jedan 20k drugi 20k). Na njihovu kupovinu(kada stanes na noge) ne bi trebalo da ti ode vise od 40k. Sto se trenera tice, ne verujem da ces imati kasnije sredstava da izdvojis za SUPERIORN-og , te uzmi nekog NATRIRODN-og sa platom ne vecom od 20k za pocetak.
^^^^^OVO ZA KUPOVANJE NOVIH TEK KAD ODES U POZITIVU, A SAD OTPUSTI SVE CLANOVE, AKO VEC NISI(MADA I TU CE DA TI ODE DOSTA NOVCA AKO SU PLATE PREVISOKE, AL JBG MORAS PRESECI^^^^^^

Dalje, steta sto si prodala sve igrace, da si ostavila makar trojicu kako bi mogla da igras utakmicu. Ne znam da li mozes da imas prihode od navijaca ako predas utakmicu(igras sa 2 igraca i manje). Ako ipak dobijas prihode, vazno je izbeci upozorenje pred gasenje tima(ako provedes odredjeni broj nedelja u minusu ispod 500k).
Naravno, cim odes u pozitivu, kupi neka 3 pajtosa za po 1k svakog samo kako bi mogla da igras utakmice.

Nadam se da sam pomogao, Pozdrav!

Sad tek vidim da je tvoj problem obracanja drugim korisnicima ustvari problem sa razumevanjem! Nemas bas najbolju konekciju sa mozgom!
Cura je napisala da je u minusu 723k sto znaci da ne moze da kupi nikoga, posto nema nijednog igraca ona ne igra utakmice tako da je ovo sto si joj poslao cene ulaznica najgluplja stvar koju sam procitao(ustvari takmici se sa kupovinom igraca dok je neko u minusu).
Znaci, posto nije bila tu, otisla je u minus preko 500k i bila je u njemu vise od tri nedelje tako da je tim otisao na dobos. Svi igraci su stavljeni na TL za 1$ i zbog toga nema nijednog igraca. To je eventualno pokrpilo minus, ali je ponovo zapala tamo jer je davala plate strucnom stabu i eventualno za skauting.

P.S.
Posto ti je Dumba ukazao poverenje i dao ti da posmatras neke igrace moras da obratis paznju na ponasanje na forumu, a pogotovo kada saljes bb mail nekome od korisnika koji imaju potencijalnog reprezentativca.

No guts, no glory!
This Post:
00
171163.43 in reply to 171163.42
Date: 2/4/2011 4:06:39 PM
Overall Posts Rated:
100100
Ja sam dovoljno objasnio i njoj i onom decku iz tima "pajs do pjsa". Vracam istom merom samo, njemu na vrlo kulturan nacin, a ti ga pitaj da ti da mejl pa prekopiraj ovde. Ili je mozda to tvoj drugi tim, vidim da imate slicno razumevanje igre i vrlo slican stil izlaganja, ne znam mozda gresim, mozda.
A ne zelim da ulazim dalje u raspravu sa bilo kojim od vas provokatora(nista licno, sami ste to dosli do toga svojim postovima). Sa menadzerom tima "Dorcol Pistons" sam otisao daleko, sa tobom, nazalost, ne zelim. Dovoljno je da pazljivo procitas moj iskren savet menadzeru tima "Bokseri(ili kako vec?)" pa da ne optuzujes bez razloga. A to sto si hejtovao verovatno je zbog tvog drugog tima(ups izvini, nznm mozda gresim, mozda). Slicno se proveo i menadzer "Oklahoma KKP" koji je imao 5-6 timova i to vrlo dobrih.

I jos nesto, bilo sta sto se tice Dumbarajka i mene, je moja i njegova stvar, i nicija vise, je l' to ok?
Pozdrav, AirWolf

p.s. Znao sam da ce biti hejtera na forumu i zbog toga i nisam zeleo da se vracam, ali su me isti nervirali i kao da se suzdrzim da ne napisem na provokaciji takvih ljudi? Zao mi je sto sam dosao na forum ponovo, ali vec rakoh razlog zasto. :/

Message deleted
From: Trbazzi

This Post:
11
171163.45 in reply to 171163.43
Date: 2/4/2011 4:08:21 PM
Overall Posts Rated:
309309
Samo iskuliraj.. Popij pivo, radi sto ti Dumba kaze, i zanemari forum. I ne optuzuj nikog kada nemas dokaze. Sve 5.

This Post:
00
171163.46 in reply to 171163.43
Date: 2/4/2011 4:19:55 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
491491
Second Team:
Mad Mamba Academy
Napisao si krajnje nebulozne stvari i ti to nazivas savetima...

Menadzer tima pajs do pajsa mi je burazer i zbog toga znam sta si mu napisao. Ti jednostavno nisi kompetentan da delis savete nekome ko je napravio mladog reprezentativca, ti si tu samo da se raspitas da li se igrac i dalje trenira i da zabelezis napredak kako bi selektor imao uvid.

No guts, no glory!
Message deleted
From: azzikka
This Post:
00
171163.48 in reply to 171163.46
Date: 2/4/2011 5:42:13 PM
Overall Posts Rated:
7070
ja imam dva tima i koliko sam do sada skapirao to je dozvoljeno. jedino što mi ni ta dva tima nisu pomogla da napredujem u igrici jer sam totalni tuki. jedino što sam uspeo je da budem ponosni vlasnik dva U-21 reprezentativca

This Post:
00
171163.49 in reply to 171163.48
Date: 2/4/2011 5:54:06 PM
Overall Posts Rated:
113113
ja imam dva tima i koliko sam do sada skapirao to je dozvoljeno. jedino što mi ni ta dva tima nisu pomogla da napredujem u igrici jer sam totalni tuki. jedino što sam uspeo je da budem ponosni vlasnik dva U-21 reprezentativca

ne znam sta da ti kazem LOL :) vi mene ljudi bas znate da nasmejete

This Post:
00
171163.50 in reply to 171163.48
Date: 2/4/2011 5:58:58 PM
Overall Posts Rated:
101101
ja imam dva tima i koliko sam do sada skapirao to je dozvoljeno.

Ja prvi put cujem da je to dozvoljeno, ali mozda gresim.

This Post:
00
171163.51 in reply to 171163.46
Date: 2/4/2011 6:04:18 PM
Overall Posts Rated:
101101
Menadzer tima pajs do pajsa mi je burazer i zbog toga znam sta si mu napisao.

Cekaj bre i KK Papuchici ti je burazer. Nemoj pogresno da me shvatis, ali koliko ti imas burazera koji igraju BB?

Advertisement