Já viděl v našem zápase ještě opačné hlášky "player X is on the fire!" objevilo se to u jejich centra Riery ve chvíli, kdy měl na začátku zápasu střelbu 5-5, ale nakonec skončil na 13-22, takže od té doby udělal 8-17.
S formama na první zápas je to problematické, leda zavést to, že co nejvíce klíčových hráčů půjde trénink před prvním zápasem formu. Ten první týden se chová divně a klidně i hráč s minutama ok padne na 6 (třeba mi padl teď se 75) nebo naopak hráč přes 90 v pohodě jde nahoru. Zdá se mi, že první týden je v tom více náhody.
Obecně ten první zápas je rizikový, protože podle mne nižší formy (všechno kromě 9 a vysokých nebo aspoň středních 8) výrazně snižují rozdíl v kvalitě hráčů (bude to asi trochu analogie tomu, jak "exponenciálně" roste DMI s vyšším formou) a dalším faktorem je nízká nálada, která dělá totéž.
Taky jsem se zamýšlel nad losem, nakonec pro týmy z 1. a 2. koše nemusí být tak dobrý, protože začínají proti 5., resp. 6. koši, dokonce ten 2. koš má po sobě 6. a pak 5. Zatímco 3. koš má postupně 7, 6, 5, 8 a 4. koš 8, 7, 6, 5 a do 2. a 3. kola už se přece jen trochu obvykle vylepší nálada i forma.