opos thn proigoumeni sezon opou hmoun poly dynatos kai ego kai o green den anevike kanenas,an kai o atithasos itan eksisou dynatos alla ayto to kalathi sto miden pou efaga itan thanatos,etsi kai prin 2 sezon den anevike o atithasos pou eixe thn kalyterh omada alla tou traymatistike stous telikous o plei meiker tou kai enas apo tous kalyterous pektes tou me apotelesma na xasei to mats.
Δεν σε καταλαβαίνω... την προηγούμενη σεαζόν( τότε που ήρθα και εγώ) δηλαδή μόνο εσύ και ο green άντε και ο αμείλικτος ήσασταν δυνατοί και μόνο κάποιος απο τους δύο σας θα έπρεπε να ανέβει... ενώ εγώ μάλλον θα εννοείς οτι ήμουν ο πιο αδύναμος, όπως και μάλλον άδικα πήγα στον τελικό? Ακόμα και αν δεν τραυματιζόταν ο Panoulias του green δεν ήταν δεδομένο και σίγουρο οτι θα ανέβαινε αυτός όπως και για μένα απλά έτυχε να τραυματιστεί και να έχω 1 προβάδισμα μόλις απο την αρχή του παιχνιδιού που τραυματίστηκε(!) και τελικά να πάρω το παιχνίδι και να προκριθώ. Ο Αμείλικτος δικαίως ανέβηκε την προηγούμενη σεαζόν γιατί είχε την 1η καλύτερη ομάδα(έστω και λόγω 5αδας) απ όλους, στον ημιτελικό που είχε παίξει με τον trips τον νίκησε, αν ήσουν εσύ στην θέση του και έπαιζες εσύ με trips μπορεί να σε απέκλειε και να μην πήγαινες ημιτελικό αλλά τελικά πέρασατε και οι δύο και παίξατε και έχασες για 1 πόντο επειδή μέτρισε το καλάθι ενώ είχε λήξει ο χρόνος...
Και εμένα στον 1ο τελικό με τον Αμείλικτο ο δικός μου βάρεσε τρίποντο και μέτρισε σε χρόνο μηδέν buzzerbeater δηλαδή γι αυτό λέγεται και έτσι, τι να κάνουμε όλα μες στο παιχνιδι είναι...
aythn thn sezon nomizo oti einai ksekatharo oti exo thn pio dynath omada,toulaxiston mexri simera.
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά θα διαφωνήσω, δυστυχώς επειδή οι μισθοί ανανεώνονται μετά απο κάθε σεαζόν και όπως και τώρα δεν φαίνεται ο πραγματικός μισθος που έχουν τώρα οι παίκτες όλων μας κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτς σίγουρος γι αυτό ποια ομάδα είναι ποιο δυνατή.