no własnie, więc jeśli dłuższy trening, bo sie nie trenuje nie na swojej pozycji to zrobienie super składu takiego by grał na poziomie reprezentacji jest w pewnym sensie nie możliwe, bo reprezentanci będa mieli po prawie 30 lat jak dotrenują do momentu załapania się do repry i argumentem w tym wypadku nie może być niższa pensja, bo taki zawodnik młodszy nie będzie miał "siły gry".
fajnie to wygląda jak taki ma 18 lat i jest C, ma 190cm wzrostu i jest różowy na dole z dziurami na gorze, wtedy cisniemy mu górę.
nie wiem czy dobrze myślę ale obstrahując od tego, że silnik do gry bierze wytrenowane skile i je przelicza na sile gry, to dla mnie zawodnik który ma 190 jest super nabitym C (fenomenalny) powinien być sporo gorszy od zawodnika z takimi samymi skilami ale o wzroście C czyli około 210cm i wyższy. Ten drugi poprostu przewage wzrostu, która jest niebagatelna pod koszem.
ja np: mam inna teorię i wizję gry, Ty chciałbyś odwróconymi wygrać WC, ja natomiast SFami, cały skład zbudowany byłby z tylko z SF, i gdybym miał zawodników tzw multiskili równych pod względem skili np wszędzie świetnych to chciałbym zobaczyć jakie oni staty meczowe by zrobili.