για εμένα είσαι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου μόνιμα. χαμηλό μπάτζετ και νικάς στη μέρα σου τους πάντες.
τους έβγαλες στο σφυρί όλους όμως. γιατί έτσι? έχεις κάτι πιτσιρικάδες που έχεις κάνει όμορφη δουλειά και αξίζει να τους προπονήσεις όπως θέλεις εσύ.
για το ματς τώρα, η χαλαρή όταν δεν την αντέχει η άμυνά σου είναι ρίσκο. αυτό σε πρόδωσε κυρίως. ο Άβακας ήταν απώλεια, αλλά έπαιξε και ο Διλινάτος πολλή ώρα από τον Προπέιν.
περιμένω να δω την νέα ομάδα που θα χτίσεις. θα έχει ενδιαφέρον και θα το διασκεδάσεις.
στα άλλα ματς Βομβαυ θα νικούσε άνετα. εγώ πιο εύκολα από ότι περίμενα τελικά, ενώ ο Μαρπισσαϊκός έκανε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΤΙΠ. δεν είχε κοντούς απόψε και πήγε σε λόου με 3 απειλές. από την άλλη ο Τιπ προτίμησε να παίξει με εξωτερική επικέντρωση ποντάροντας προφανώς στην αδυναμία του αντιπάλου του απόψε,αλλά δεν τα κατάφερε. οι κατοχές διαμόρφωσαν ουσιαστικά το αποτέλεσμα, αφού το +14 προσπάθειες για σουτ +3 βολές που είχε ο Μάρπι ήταν διαφορά που δεν καλύπτεται.
σχετικά με την παραμονή δεν είχα προσέξει ότι είχε ξεπουλήσει η Σαβούρα. εδώ άνετα έχουμ παραμονή για Μπιρίμπα.
ούτε είχα προσέξει όμως ότι ο Μώλος έγινε μποτ. μια ιστορική ομάδα δεν θα είναι πλέον κοντά μας. μακάρι μια μέρα να επιστρέψει με το κέφι που είχε κάποτε.η συγκεκριμένη ομάδα έχει 10 σεζόν στην Α1 στις 23 συνολικά του παιχνιδιού, ενώ ουσιαστικά τις 3 που είμαι εδώ δεν ασχολιόταν ο φίλος. κρίμα. μακάρι πραγματικά να επιστρέψει μια μέρα και πάλι κεφάτος και ορεξάτος.
οπότε ουσιαστικα περιμένουμε τους ημιτελικούς του Σαββάτου για να μάθουμε τους δύο μονομάχους.
BOMBAY MIXXτην έχομε συνηθίσει αυτή την ομάδα εδώ, όμως έχει βαρύ παρελθόν. ξεκίνησε τη σεζόν 2 το μπάζερ(!!!) και έχει βρεθεί 3 περιόδους στην Α1 και 7 στην Α2, ενώ άλλες δύο φορές έφτασε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος. Εδώ και 7 σεζόν βέβαια βρίσκεται στον ΙΙΙ.10, τις 3 τελευταίες τερματίζοντας ως φιναλίστ.Έχει έδρα, έχει εμπειρία, έχει επιλογές σαν ρόστερ.
Propainεντάξει εδώ μιλάμε όντως για το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου. Πρωτη σεζόν στην ΙΙΙ γενικώς για μια ομάδα που ξεκίνησε τη μόλις την σεζόν 19 κι όμως βρίσκεται στους τελικούς του κόκκινου ομίλου. Ότι κι αν γίνει, αυτή η ομάδα αποθεώνεται ήδη στην πόλη της.
Marpissaikosάλλη μια ομάδα με ιστορία εδώ που όπως η Πέλλα πέρσι έτσι και ο Μαρπισσαϊκός θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α2 από όπου μας ήρθε. Παίζει μπάζερ από τη σεζόν 3, αλλά δεν έφτασε ποτέ μέχρι σήεμρα στα σαλόνια της Α1. Όπως κι εγώ έτσι και ο Μάρπι έχουμε περάσει από τον όμιλο ΙΙΙ.11, ωστόσο φέτος ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε αντίπαλοι. Μεγάλος απών ο
Jarkko Räisänen ((12250281)) από το χθεσινό ματς, αλλά μέχρι το Σάββατο ίσως προλάβει να είναι έτοιμος. Αν τα καταφέρει φέτος ο Μάρπι, αυτή θα γίνει η 4η παρακαλώ άνοδός του στην Α2.
fay_stelaiosνα μαι κι εγώ. 3 σεζόν στον όμιλό μας, 3η φορά στους τελικούς των κόκκινων και ελπίζω και φαρμακερή. Σεζόν 21 έπεσα στα δίχτυα του Γκέθο, σεζόν 22 είχα το καλύτερο ρεκόρ στη λίγκα αλλά λύγισα στο τελευταίο λεπτό απέναντι στην Πέλλα, ε φέτος ελπίζω να φτάσω επιτέλους στους τελικούς και να διεκδικήσω επιτέλους την άνοδο στην Α2. με καίνε οι μισθοί βασικά. Προπονώ εντατικά από ντραφτ Σιδηρόπουλο και Κουλοχέρη κάνοντας όνειρα να παίξουν εθνική και να μην φύγουν ποτέ από εδώ. Οι μισθοί ανεβαίνουν όμως με αποτέλεσμα 2 παίκτες μου να παίρνουν 150,000. Είναι πολλά τα λεφτά για μόνο 2 παίκτες στην ΙΙΙ. Λάτρης της προπόνησης βέβαια, και της άμυνας, ικανός για το καλύτερο κάποιες φορές, αλλά συνήθως στα δύσκολα για το χειρότερο. χαχαχαχα
καλά να περάσουμε!!!!