Δεν με αφήνεις να κερδίσω την Τρίτη ? :) Πέρυσι που έχασα στην αρχή το μεταξύ μας παιχνίδι δεν πάταγε ψυχή στο γήπεδο όλη τη σεζόν !! :)
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μου κόστισε βαθμολογικά οπότε πρέπει να σε νικήσω οπωσδήποτε γιατί αλλιώς θα αυξήσεις την διαφορά μας. Βέβαια αν μου τάξεις κάτι καλό κάτι μπορεί να γίνει :))) Πολύ καλός ο pg που έβγαλες για πούλημα. Αν τον πουλήσεις τόσο θα είναι το ιδανικό.
Δίκιο έχουν οι νέοι που λένε ότι χρειάζεσαι μεγάλο γήπεδο αλλά δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί :(
Mεγάλο γήπεδο ναι αλλά με σωστές αναλογίες. Φίλε μου Κρέατα χωρίς παρεξήγηση το γηπέδο σου είναι μεγάλο αλλά δεν έχεις τις σωστές αναλογίες. Έχεις ένα γήπεδο περίπου 15000 χιλιάδων και τα 13000 είναι στο άνω διάζωμα. Τα άνω διαζώματα ειίναι αυτά που επηρεάζονται αποκλειστικά από τις ήττες νίκες της ομάδας μας. Ενώ τα υπόλοιπα ουσιαστικά από τις τιμές που ορίζουμε.
Ένα παράδειγμα για το σωστό γήπεδο χωρητικότητας 15χιλιάδων είναι αυτό το Κaja.
Άνω Διάζωμα : 10750
Κάτω Διάζωμα : 4000
Πλαϊνά Καθίσματα : 400
Θεωρεία Πολυτελείας : 50
Συνολική Χωρητικότητα : 15200
Εγώ πχ δεν είχα διαβάσει τόσες σεζόν ότι η εσωτερική επίθεση είναι πολύ καλύτερη και πλήρωνα παίχτες με μεγάλα σουτ που τελικά δεν κάνανε τίποτα σε σχέση με φθηνότερους εσωτερικούς και εσωτερική επίθεση !
Σε αυτήν την άποψη συμφωνώ εν μέρει.
Θα στο αναλύσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο
Και τα σημαντικά τώρα : Να χαίρεστε τα νέα μέλη των οικογενειών σας!! υγεία και χαρά !! :)
Σε ευχαριστούμε!! να σαι καλά!!
Last edited by BetTravel at 6/23/2013 1:39:09 PM