BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 24

Σεζόν 24

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243289.41 in reply to 243289.40
Date: 6/23/2013 2:08:03 AM
Overall Posts Rated:
5555
Όντως αυτή είναι η σωστή αναλογία για ΙΙΙ κατηγορία. Είναι διαβασμένος ο Λαρισαίος φίλος μας.
Και από τι βλέπω οι Θεσσαλοί επενδύουν φέτος στο γήπεδο.
Η συντοπίτισσα (Φακίστρα) όλα τα λεφτά που έβγαλε από 2 καλούς της παίκτες που πούλησε τα επένδυσε εκεί.
Εγώ ότι θα μου μένει θα τα ρίχνω στο γηπεδάκι.

Εχθές η ομάδα μου ενώ ήταν καλή επιθετικά (έχοντας και 8 ροή ) στο αμυντικό τομέα πήγε πολύ χάλια. Δέχτηκα 98 πόντους στην έδρα μου. Δικαιολογία δεν υπάρχει παρόλο που επέλεξα να μην ξεκινήσει ο Αpollonio βασικός .
Έπαιξαν ρόλο και οι αγωνιστικές που χρειάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και στους 3 αγώνες να βάλω τους βασικούς μου.
Όμως τώρα τα κεφάλια μέσα γιατί την Τρίτη ακολουθεί ο πολύς δύσκολος αγώνας με τον αγαπητό Κρέατα.

From: ria77

This Post:
11
243289.42 in reply to 243289.41
Date: 6/23/2013 6:13:48 AM
Overall Posts Rated:
11
ε ναι,καταλαβα καθυστερημενα οτι πρωτα χτιζεις γηπεδο και μετα χτυπας ανοδους!οποτε παμε για μια νεα αρχη...

This Post:
00
243289.43 in reply to 243289.42
Date: 6/23/2013 9:43:00 AM
Overall Posts Rated:
152152
Γεια σας παιδια..

Παρακολουθω το Πρωταθλημα σας ενεργα, εκει που ημουν μαζι σας την προηγουμενη σαιζον..

Εδω που με βαλανε φετος θ'ανέβω τρενο στην ΙΙΙ παλι...

Πως γινεται να μπω ξανα στον ομιλο ΙΙΙ.11 ..??

Ποιον πρεπει να πληρωσω..??

This Post:
00
243289.44 in reply to 243289.41
Date: 6/23/2013 11:09:23 AM
Overall Posts Rated:
66
Δεν με αφήνεις να κερδίσω την Τρίτη ? :) Πέρυσι που έχασα στην αρχή το μεταξύ μας παιχνίδι δεν πάταγε ψυχή στο γήπεδο όλη τη σεζόν !! :)

Δίκιο έχουν οι νέοι που λένε ότι χρειάζεσαι μεγάλο γήπεδο αλλά δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί :(
Εγώ πχ δεν είχα διαβάσει τόσες σεζόν ότι η εσωτερική επίθεση είναι πολύ καλύτερη και πλήρωνα παίχτες με μεγάλα σουτ που τελικά δεν κάνανε τίποτα σε σχέση με φθηνότερους εσωτερικούς και εσωτερική επίθεση !

Το μόνο κακό που είδα με την εσωτερική πέρυσι και φέτος είναι ότι για κάποιο λόγο σκοτώνονται συνέχεια οι περιφερειακοί μου παίχτες όταν παίζω κοίτα μέσα. Με εξωτερική επίθεση είχα πολύ πολύ λιγότερους τραυματισμούς!
Και για να πω και τον καημό μου, που έχει σχέση και με το παραπάνω, έχει τραυματιστεί από τα πρώτα 2 λεπτά της σεζόν ο ένας pg, δεν έχω γιατρό να τον συνεφέρει (τον σκότωσα κατά το τέλος της προηγούμενης σεζόν να μην χρεοκοπήσω) και τώρα είμαι ακόμα στα μείον και δεν μπορώ να πάρω έστω έναν αξιοσέβαστο να τον συνεφέρει ... :(

Μιας και στον όμιλο είστε πολλοί οι ψαγμένοι στο bb , δεν λέτε καμιά πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω ? ΘΑ βοηθήσετε όχι μόνο εμένα αλλά και τους νέους :)

Και τα σημαντικά τώρα : Να χαίρεστε τα νέα μέλη των οικογενειών σας!! υγεία και χαρά !! :)

*Παρεμπιπτόντως , ο μόνος που δεν υποστηρίζει ομάδα super league στον όμιλο είμαι εγώ ? :)

This Post:
00
243289.45 in reply to 243289.44
Date: 6/23/2013 11:45:40 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
μηπως εισαι ηρακλακιας:)))???τραυματισμους εχουμε ολοι...απλα αν εχεις εναν γιατρο δεν εχεις τοσους..π.χ εγω εχω αξιοσεβαστο αλλα με χαμηλο μισθο.οι τραυματισμοι ειναι καθαρα θεμα γιατρου και τυχης...δεν εχει σημασια που παιζεις εσ. συστημα...αν παιξεις εσωτερικα με μια ομαδα της οποιας οι παικτες κανουν φαουλ,οπως επισης και αν παιξεις εξωτερικα αλλα οι παικτες του αντιπαλου κανουν φαουλ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματιστει παικτης σου αλλα και να αποβληθει λογω φαουλ παικτης του αντιπαλου...

This Post:
00
243289.46 in reply to 243289.44
Date: 6/23/2013 1:35:31 PM
Overall Posts Rated:
5555
Δεν με αφήνεις να κερδίσω την Τρίτη ? :) Πέρυσι που έχασα στην αρχή το μεταξύ μας παιχνίδι δεν πάταγε ψυχή στο γήπεδο όλη τη σεζόν !! :)

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μου κόστισε βαθμολογικά οπότε πρέπει να σε νικήσω οπωσδήποτε γιατί αλλιώς θα αυξήσεις την διαφορά μας. Βέβαια αν μου τάξεις κάτι καλό κάτι μπορεί να γίνει :))) Πολύ καλός ο pg που έβγαλες για πούλημα. Αν τον πουλήσεις τόσο θα είναι το ιδανικό.

Δίκιο έχουν οι νέοι που λένε ότι χρειάζεσαι μεγάλο γήπεδο αλλά δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί :(

Mεγάλο γήπεδο ναι αλλά με σωστές αναλογίες. Φίλε μου Κρέατα χωρίς παρεξήγηση το γηπέδο σου είναι μεγάλο αλλά δεν έχεις τις σωστές αναλογίες. Έχεις ένα γήπεδο περίπου 15000 χιλιάδων και τα 13000 είναι στο άνω διάζωμα. Τα άνω διαζώματα ειίναι αυτά που επηρεάζονται αποκλειστικά από τις ήττες νίκες της ομάδας μας. Ενώ τα υπόλοιπα ουσιαστικά από τις τιμές που ορίζουμε.
Ένα παράδειγμα για το σωστό γήπεδο χωρητικότητας 15χιλιάδων είναι αυτό το Κaja.
Άνω Διάζωμα : 10750
Κάτω Διάζωμα : 4000
Πλαϊνά Καθίσματα : 400
Θεωρεία Πολυτελείας : 50
Συνολική Χωρητικότητα : 15200

Εγώ πχ δεν είχα διαβάσει τόσες σεζόν ότι η εσωτερική επίθεση είναι πολύ καλύτερη και πλήρωνα παίχτες με μεγάλα σουτ που τελικά δεν κάνανε τίποτα σε σχέση με φθηνότερους εσωτερικούς και εσωτερική επίθεση !

Σε αυτήν την άποψη συμφωνώ εν μέρει.
Θα στο αναλύσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο

Και τα σημαντικά τώρα : Να χαίρεστε τα νέα μέλη των οικογενειών σας!! υγεία και χαρά !! :)

Σε ευχαριστούμε!! να σαι καλά!!

Last edited by BetTravel at 6/23/2013 1:39:09 PM

This Post:
00
243289.47 in reply to 243289.46
Date: 6/23/2013 2:54:15 PM
Overall Posts Rated:
66
Είδες ? Αυτό λέω πως έχετε πολύ γνώση μαζεμένη και πρέπει να τη μοιραστείτε :)

Για το γήπεδο κατάλαβα τι βλακεία είχα κάνει πέρυσι που συνειδητοποίησα ότι η κατανομή των θέσεων που είχα κάνει ήταν χαζή
:)

Για το θέμα των τραυματισμών και των γιατρών έχω μια διαφωνία. Μέχρι και τους ημιτελικούς τη σεζόν που τελείωσε είχα συνέχεια εκπληκτικό γιατρό και παίζοντας συνέχεια τρέξε και σούταρε δεν είχα σχεδόν καθόλου τραυματισμούς για πολλές σεζόν (πχ 2 τραυματισμούς που να μείνουν οι παίκτες απ έξω σε 3-4 σεζόν). Με το που έπαιξα κοίτα μέσα μετά το all star πέρυσι είχα σχεδόν ένα τραυματισμό κάθε 2-3 παιχνίδια...και ενώ είχα ακόμα τον εκπληκτικό προπονητή...Μπορεί να ήμουν απλά γκαντέμης αλλά είναι το τι είδα. Δεν ξέρω τι να πω .. ίσως δεν είναι από μόνο του το κοίτα μέσα αλλά να έχει να κάνει και με το ότι οι περιφερειακοί μου δεν είναι για κοίτα μέσα (skills) και μπορεί να τρώνε περισσότερο ξύλο :)

Επίσης μια άλλη πολύ καλή συμβουλή που είχατε δώσει πέρυσι ήταν ότι δνε έχει νόημα να πληρώνεις προσωπικό πάνω από δυνατό...αλλά όταν το είπατε τα είχα ήδη σκάσει για εκπληκτικό προπονητή :( ..που θα πάει θα μάθω :)

@ tapoutos 7 : Ο Ηρακλής είναι σε μεγάλη κατηγορία :) ΑΕΚ :) και ελπίζω να μείνουμε μερικές σεζόν χαμηλά μήπως και ξεφορτωθούμε μερικούς από τους ανεγκέφαλους οπαδούς..αλλά δεν το βλέπω

This Post:
00
243289.48 in reply to 243289.45
Date: 6/23/2013 2:57:41 PM
Overall Posts Rated:
2323
Φίλε tapouto εγώ πάνω στο θέμα τραυματισμών θα πρέπει να πω από την προσωπική μου εμπειρία είναι ότι είναι καθαρά θέμα τύχης και τύχης.... και ίσως πολύ λίγο στο θέμα γιατρού! Προσωπική άποψη αυτό έχοντας γιατρό μέχρι και "δυνατό" για ένα διάστημα στο οποίο οι τραυματισμοί συνεχίστηκαν με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι και τώρα που έχω "ΜΕΤΡΙΟ". Απλά έχοντας ένα σχετικά σταθερό ρόστερ για αρκετές σαιζόν μπορώ να πω ότι κάποιοι παίχτες έχουν μια προδιάθεση στους τραυματισμούς ανεξαρτήτου γιατρού.

ΥΓ. : αν και δεν μου αρέσει να μπλέκουμε τα οπαδικά στο ΒΒ και θα είναι η μοναδική μου αναφορά βάλτε 2 τους φίλους του ΠΑΟΚ στον ΙΙΙ.11

Last edited by Palaimahos at 6/23/2013 3:28:50 PM

From: Scarlito

This Post:
00
243289.49 in reply to 243289.44
Date: 6/23/2013 3:44:29 PM
Overall Posts Rated:
118118
Βασικά εγώ στο θέμα του προσωπικού είναι ότι το αλλάζω συχνά!! Ότι μισθός ξεπερνάει τα 7χιλ, ο υπάλληλος παίρνει και τον "πούλο"!! Δεν έχω δει καμία διαφορά πάντως είτε είναι μέτριος είτε παγκόσμιας κλάσης! Για τα συστήματα πάλι δεν σας μιλάω! Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν ΜΥΣΤΙΚΑ! :D

This Post:
00
243289.50 in reply to 243289.48
Date: 6/23/2013 4:04:58 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
δεν ξερω πανω στο θεμα των τραυματισμων...ισως να οφειλονται και στην προδιαθεση που εχει ενας παικτης να τραυματιζεται..αλλα σιγουρα παιζει καποιο ρολο και ο γιατρος γιατι αλλιως δεν θα υπηρχαν γιατροι στο παιχνιδι...παλαιμαχε παοκτσης εισαι?

This Post:
00
243289.51 in reply to 243289.49
Date: 6/23/2013 4:06:58 PM
Overall Posts Rated:
5555
O γιατρός γενικά βοηθάει στον να μην τραυματιστεί ένας παίκτης. Αν τραυματιστεί και μετά πάρεις γιατρό τότε είναι αχρηστος. Ο γιατρός με εδιικότητα μασάζ μπορεί να βοηθήσει τον παίκτη να συνέλθει από τον τραυματισμό του την ώρα του αγώνα.
Ο γιατρός με ειδικότητα αποκατάσταση τραυματιών μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης.
Προσωπικά κοιτάω πάντα οι μισθοί του γιατρού και του μάνατζερ να είναι με ειδικότητα και να είναι κάτω από 6000 και φυσικά μέτριοι.
Οσον αφορά τον γυμναστή μόνο όταν κάποιος προπονεί αξίζει να έχει πάνω από δυνατό.

Last edited by BetTravel at 6/23/2013 4:08:07 PM

Advertisement