no, od tukaj sem tudi sam črpal informacije..
Drugače pa prva tretjina sezone za oceno odlično, izgubil sem le prvo tekmo, nato pa povezal 6 zaporednih zmag :) treniranci lepo napredujejo in če bo vse po sreči, bodo proti koncu sezone bodo že sposobni prevzeti mesto nosilcev v ekipi. V pokalu se moram sicer truditi malenkost bolj kot bi si želel, vendar dokler lahko kljub temu tudi v ligi kažem dobre rezultate ni nobenih večjih težav.
kar se statistike tiče me veseli dober procent zadetih trojk, tudi prosti meti niso slabi, vendar sem od nekaterih posameznikov pričakoval več. skok je že kar standardno na nivoju, veseli pa tudi vedno manj izgubljenih žog, čeprav sem ravno tu med slabšimi v ligi.
med posamezniki težko koga izpostavim, saj si breme lepo porazdeli celotna ekipa. posebej veseli, da menjave prinesejo ekipi dodano vrednost in igra z njimi na parketu ostane praktično na istem nivoju. sedaj sledi drugi del sezone, ko se križamo z nasprotno konferenco in bomo videli, kako se bomo odrezali. v pokalu bo vedno težje, tako da bo verjetno potrebno čez čas kakšno tekmo v ligi odigrati brez glavnih nosilcev, da poskusimo doseči lep rezultat tudi tam :)