Θα απαντήσω με λίγα λόγια, μπορεί για κάποιους να φανούν πολλά, αλλά δεν μπορω να απαντησω και μονολέκτικα
Εγω πιιστεύω ότι ένας πολίτης πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην πολιτική ζωή, εεεε δεν γίνεται αυτό να γινει χωρίς κόμματα, πώς να το κάνούμε δηλαδή τι είμαστε ? αναρχικοι ? ή τίποτα Ζαραλίκοί που όλα του βρωμάνε
Εγώ είμαι γραμμένος σε4 κόμματα, και πριν κλεισει το Ποτάμι, ήμουν μαζι με αυτό σε 5 δηλαδή, τα 4 που είμαι τώρα ειναι (αλφαβητική η αναφορά)
1. Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (δεν θα μπορουσα να μην ειμαι)
2. ΝΔ, το μπλε ειναι το αγαπημενο μου χρώμα
3. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα αλλαγής.
4. ΣΥΡΙΖΑ
Το ίδιο έκανα και με τα εμβόλια, (χωρίς πλάκα) μπορείς να ξέρεις πιο ειναι πιο καλό ? έριξα λοιπόν 2 Pfizer στην αρχή (για να μην με βγάλουν σε αναστολή εργασίας) και μετά λέω και αν αυτοί στην Pfizer κάνουν προχειροδουλειες ? και κοπανάω μια 3η δόση Moderna, ώστε να το κυκλώσω το θέμα, να το περιφρουρησω ότι έχω προστασία καλή, κάτι σαν τα F16 και τα Mirage δηλασή που έχουμε και για προστασία απο αέρα.
Το ίδιο κάνω ακριβώς και για την ψυχή μου, μπορεί αν κάποιος πει κάτι για την Ορθοδοξία να τον χέσω πατόκορφα, γιατί αυτή ειναι η θρησκεία μας και η μοναδική αλήθεια και η παράδοση μας (και εγω ειμαι παραδοσιακος τύπος), αλλά πες οτι 1 στις 1000 κανεις λάθος, να καταλήξουμε στην κόλαση δηλάδη ?, έτσι λοιπόν 1 φορά τον μήνα παώ και προσεύχομαι στο κεντρικό τζαμι της πόλης μας, ενώ πηγαίνω και σε γειτονική πολή όποτε ευκαιρώ σε καθολική εκκλησία να προσευχηθώ και εκει.
Έτσι λοιπόν και με τα κόμματα και με την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, συμμετεχω σε πολλά σαν δημοκράτης πολίτης που είμαι, και όχι κολλημένος με κάποιο αποκλειστικά, παρόλο που έχω και εγω την κσομοθεωρία μου η οποια όμως συνεχεια εξελισεται.
Last edited by kouskouserovits at 5/11/2022 4:01:22 PM