פרסום ראשון ובלעדי!
מגזין 'באזר ביטר' הגרמני, מפרסם היום פרטים מפתיעים מהמשחק של נבחרת ישראל מול גרמניה, אשר התרחש ב7.7.08, ובו נבחרת ישראל הפסידה.
מאמן הנבחרת הגרמני, המכונה 'אקאג'יו', נסע לאימון נבחרת ישראל ב6.7 באולם הקקאו ארינה, על מנת לרגל אחריה. מאבטחי הנבחרת, המודים, גירשו אותו, אולם המאמן הקרואטי החליט לארוב לשחקני נבחרת ישראל, ולגלות עליהם פרט סודי לפני המשחק.
בצאת השחקנים מהאימון, בסביבות השעה 21:00, נכנסו כל השחקנים למרצדסים שלהם. הם נסעו למלון 'דן אכדיה', שם התכנסה כל הקבוצה בלילה לפני המשחק. אולם, המאמן הגרמני שם לב ל3 מרצדסים, וב.מ.וו אחד, אשר נסעו לכיוון אחר לגמרי. הגרמני נכנס לב.מ.וו שלו, ונסע אחרי ארבעת השחקנים.
"הבנתי מיד שמשהו כאן חשוד," אמר המאמן הגרמני. "בהתחלה חשבתי שהם עומדים לקחת מנת סם לפני המשחק. לאחר מכן, כשהם עצרו ליד מועדון, הבנתי - השחקנים הישראלים לא מקבלים משכורת גדולה דיו, והם משלימים הכנסה כברמנים."
אולם - לא כך היה הדבר. השחקנים הישראלים הלכו למועדון כדי לחגוג לפני המשחק, באיסור גמור להוראות המפורשות של המאמן יהודה. יהודה עצמו סירב להגיב, אבל מאמן הנבחרת הקודם, המכונה 'אדוםעולה', אמר למגזין כי: "אם באמת הדבר קרה, על יהודה להתפטר, השחקנים צריכים לעוף מהנבחרת, ואני צריך לחזור לאמן אותה."
המאמן הגרמני נכנס למועדון אחרי השחקנים, ומיד זיהה אותם: היו אלה הדר קליין, גיא פאר, יפתח אנטבי ועדי יוחפז. הם שתו וודקה או שתיים, הוסיפו רדבול עם לימון, וניסו להתחיל עם אחת הנשים במועדון, אשר שמה היה מעיין סעדון.
מעיין: "ארבעת שחקני הנבחרת השתכרו על כל הראש וניסו לאנוס אותי. למזלי, אני מכוערת, אז הם עזבו מיד."
המאמן הגרמני הלך, רושם בפנקסו את הפרטים החשובים, ולפי גורמים במועדון, השחקנים עצמם הלכו רק בסביבות שלוש לפנות בוקר.
התוצאה העגומה לנבחרת ישראל התבררה למחרת בלילה, השחקנים לא היו מאופסים, הכוכב עדי יוחפז סיים עם 19 החטאות מהשדה, הדר קליין חש ברע ושיחק רק 19 דקות ואילו יפתח אנטבי בכלל התבלבל ולא הגיע למשחק. הפסד עגום לנבחרת ישראל - ואם המקרה יתברר כנכונה, ייתכן זעזוע בנבחרת מהמזרח התיכון.
ממאמן נבחרת ישראל, יהודה, ומעוזריו - כל המאמנים בארץ, לא נמסרה עד סגירת הגיליון תגובה.
מנהל הנבחרת, יניב, אמר כי המקרה בבדיקה ואם יתברר כנכונה, השחקנים יושעו מקבוצתם.
מאמן הנבחרת לשעבר, 'אדוםעולה', המשיך להגיד כי הוא חייב להחליף את יהודה.
דובר הנבחרת, גיל גיגו, אמר כי זאת גזענות, ומאשימים את קליין רק בגלל שהוא שחור.
איש המשק של הנבחרת, סיילנטקילר, לא יכל להגיב כי הוא חסום.
* אני מזכיר כי הכל סאטירי ונכתב ברוח טובה, אף אחד מהאנשים ש'מצוטטים' כאן לא דיברו איתי באמת, ויהודה מאמן מהקליבר הכי גבוה בעולם.
בכל מקרה החלטתי להעביר את זה לכאן.
סיפור כזה אסור לשכוח!
:)
כבוד גם למחבר העניין!
דה ריספקטיבל פלייר המכונה גם גילנד אחד...
Last edited by The Glove! at 7/13/2008 1:10:14 PM