Wszyscy w kadrze nie moga grac ;) Wybralismy selekcjonera, zglaszamy swoich zawodnikow i czekamy, dostanie powolanie do kadry lub nie. Selekcjonerowi na pewno zalezy, zeby kadra byla jak najlepsza i wygrywala. Jak bedzie slabo prowadzil druzyne, beda nowe wybory i kazdy bedzie mial szanse go zastapic.
Obserwujac ten watek, widze ze chetnych nie bedzie brakowalo, kazdy chce miec swojego zawodnika w kadrze. Czy tak jest tez w rzeczywistosci ?? Kadra ma 20 selekcjonerow ??
pzdr
na mnie nie licz :)))) przynajmniej jesli chodzi o kandydowanie:)
byly juz tutaj takie teksty jak obietnice scouta ze komus obiecal ze jakis gracz zagra:) a mnie interesuje nie czy moj gracz zagra ale bardziej co powoduje ze inni graja:) i tyle...łaknę wskazowek na przyszlosc ...a nie wydobywania na sile info ze po ktorejs wiadomosci dowiem sie ze moze by tak podtrenowac costam:) dlatego mnie nie interesuje gra moich w kadrze (traktuje to jako dodatek a nie mus czy priorytet)...dlatego przekladam dobro druzyny mojej nad kadre co niektorzy maja mi za zle...moze inaczej jakby sie to krecilo scouci byli dla ludzi a nie odwrotnie (czyt. tak jak jest teraz) to bym sie staral ychodowac kogos do kadry albo aktualizowac dane (co nie robie)
czy nie uwazasz ze jednak powinno to ciut inaczej sie krecic i scouci powinni dawac jak najwiecej informacji dla potencjalnych druzyn ktore moga kogos kadrze dac?? a nie czekac na info plus zlewac pytania tych ktorzy maja fajnych graczy?
ed: teraz odbywa sie to tak:
"jak ktos cos zlapal w drafcie dajcie info " albo ..o widze ze masz fajnego grajka daj info a potem muka ani be ani me czy jest ok co trzeba zmienic ewentualnie ktory jest w kolejce:)
@wszyscy:) ok jestem lekkim prowokatorem ale robie to pod siebie bo jestem egoista:) i leniem:) i nie traktujcie tak bardzo powaznie tego ...po prostu staram sie dowiedziec czy cos mozna zmienic by mi jako uzytkownikowi bardziej to wszystko pasowalo:))))))))) w sumie inna opcja zaklada milczenie na forum to nie jest zly pomysl ale czy o to chodzi?? ;)
Edited by Astarotte (2/8/2008 2:35:21 PM CET)Last edited by Astarotte at 2/8/2008 2:35:22 PM