PeWu skąd się wzięła ta informacja, że Stokowy ma BL około 13-14?
Sami sobie ją stworzyliście:P Czesław sobie zażartował, a wy ten żart wzięliście na bardzo serio;-) Wytworzyliście sobie swój obraz Stokowego, który nic nie miał wspólnego z rzeczywistością i teraz jesteście zawiedzeni...a prawda o Stokowym jest taka, że on od początku nie rokował zbyt dobrze bo miał sporo dziur. W takim wypadku OD i PS były ważniejsze do wyciągnięcia niż trening BL. Nie chcę przekonywać, że Stokowy trenował idealnie bo pewnie tak nie było;-) Pewnie Stokowy mógłby być jeszcze lepszy...ale faktem jest, że Czesław mu to OD i PS trochę wyciągnął. W każdym bądź razie teraz nie ma większych dziur i jako tako rokuje na przyszłość;-)
Cieszę się, że raz na zawsze pomogłeś mi wyjaśnić całe zamieszanie. Trudno się nie zgodzić że kilka razy mógł trenować bardziej optymalnie. Jeżeli dobrze pamiętam kupiłem go z następującymi skillami: 4,2,2,10,9,2,13,12,12,8 w wieku 20lat.
Początkowo miałem od razu rzucić się z treningiem na górne skille jak i też słynne już bloki;). Jednak po rozmowie z Tobą a przede wszystkim z Vinnim, powalczyłem o u21, co okazało się bardzo skuteczną próbą. Rudolf zdobył złoto MŚ zaliczając 10 gier.;). Po finale MŚ Rudolf wyglądał tak:
5/6, 2, 2, 11, 10, 2, 16, 16, 13, 8
co się zmieniło można teraz zobaczyć na TL.
Zapewne można było wykonać coś lepiej, zawsze można. Oby to udało się nabywcy Rudolfa i to z pożytkiem dla kadry.
Co do zamieszania w sprawie bloków - mam nauczkę by siedzieć cicho;). Kolejnym grajkom będę je trenował już bez rozgłosu;)