Pierwsze Hruska ost był na TLu (nie tylko on) i sobie przeglądałem tych grajków...mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nie jest on tyle wart...dużo mniej, podobnie jak każdy inny wystawiony przez Ciebie na TL grajek ;) ja tam nie liczę żebyś się skruszył, ale fakt faktem jesteś cwaniak, liczysz na jeleni i jeszcze teraz robisz z siebie biedactwo i ofiarę, bo ja na Ciebie naskakuję...so sad :(
Dwa Medina jest lepszy od Hruski w każdym skillu poza blokami...mi u mojego BLK 8 styka i nie muszę mieć tyle co u tego Twojego, wiek ma ten sam i potencjał wyższy...ja za swojego dałbym max może 1,8kk, te Twoje 2,6kk to jakieś science fiction ;)
Trzy ja o Wiernickiego się biłem do 3,2kk czyli do wszystkiego co miałem, nikt nie zakładał, że ten transfer dojdzie nawet do 3kk, zrobiłem wszystko co w mej mocy, więc mi nawet tego nie wytykaj...zawsze sam mogłeś dać więcej ;) jakoś nikt z PL nie był skory do większego wydatku...ja licytowałem do oporu, choć wcześniej deklarowałem, że dam mniej...trzeba było ubezpieczać transfer, a nie po fakcie sypać mądrościami.
Cztery - nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj ofiary tylko dlatego, że ktoś wypomina Ci coś co uskuteczniasz od dawna - kombinatorstwo i liczenie na drapane, ja tego nie lubię, wypacza to rywalizację...fakt czasem może się komuś ktoś sprzedać trochę drożej, ale Ty zawsze wystawiasz grajków za dwukrotność ich wartości i liczysz na głupiego...takiego czegoś nie będę puszczał płazem szczególnie teraz przed PO, bo jak gramy to gramy, a nie kombinujemy na czym popadnie...czepiam się dla dobra rywalizacji.
Ps. zgłoszenie do transferu poleciało, mam nadzieję, że przytną Cię na trochę grosza...pozdrawiam, udawaj dalej pokrzywdzonego i zbieraj te piłeczki, ja w słusznej sprawie nie boję się użyć gęby i będę strofował rzeczy, których nie toleruję.
Last edited by Huanito at 2/6/2013 10:56:13 AM