Co do skoków zawodnika Muzga też nie mam dobrej wiedzy i dlatego może wypowiedziałem się za wcześnie za co myszę i wszystkich urażonych przepraszam...Pytałem wcześniej o to ile skoków w sezonie zanotował Warchałowski ale zanim dostałem odpowiedź napisałem już kolejnego posta;)
Co mi się natomiast nie podoba...najpierw Muzg sugeruje, że scaut nie interesuje się się zawodnikiem tak jak należy...a później coś takiego:
Jedyną rzeczą która mnie dotknęła jest fakt, iż w środku sezonu wysłałem BB-maila do Juniorra z cotygodniowym raportem z treningu, oraz z ważnym dla mnie jako nowicjusza pytaniem i nie otrzymałem na nie odpowiedzi.
Bez przesady. Nie wystarczy Ci, że mysza i wszyscy na forum klepią Cię po plecach;)
nie ma co najeżdżać na Myszę bo lepiej jak dwie osoby zainteresowane są pomocą niż jak jedyna odpowiedzialna osoba zawodzi, a zawodnik Muzga miał chyba z 10 skoków w tym sezonie, ja uważam, że to dobry wynik
Od tego jest forum...a do bezpośredniego kontaktu wystarczy scaut.
Bo po co dopuszczać do takich sytuacji:
Oczywiście dostałem wskazania na temat treningu Warchałowskiego zarówno od Juniorra jak i od Myszy, ale ważnym elementem jest to, iż oba plany treningowe pokrywały się ze sobą (tak więc moim zdaniem nie wynikło z tego powodu żadne zamieszanie, tym bardziej że panowie się ze sobą kontaktowali).
Wcale się nie dziwię, że Juniorro odpuścił. Po co Juniorro ma się kontaktować z właścicielem i myszą? Ja też bym miał to gdzieś jakbym miał trzymać kontakt i dyskutować z 100-tką właścicieli zawodników i jeszcze z ich doradcami. Według mnie jak mysza chce koniecznie brać udział w decydowaniu o tym co trenować danemu zawodnikowi i w jakiej kolejności to niech zgłosi się do selekcjonera, zostanie scautem i nie robi zamętu...bo według mnie to jest zamieszanie, z którego później wynikają zarzuty jak te do Juniorro.
Acha...i wątpię, że oba plany myszy i Juniorro pokrywały się ze sobą w 100%. Z tego co pisze mysza trzeba było się dogadać. Czyli scaut ma nie dość, że dogadywać się z właścicielem to jeszcze z mysza?:D Nie wiem czy dobrze wszystko rozumiem.
Last edited by kozlik4 at 12/16/2009 9:51:28 AM