BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
From: Thor

This Post:
00
252068.414 in reply to 252068.413
Date: 2/5/2014 6:58:18 AM
Overall Posts Rated:
291291
Mr Kung Flu...εγώ με 3αρη ήμουν σε 4άρη πήγα... και τα βλέπεις τα αποτελέσματα...
διπλοί και τριπλοί τραυματισμοί....στο κουτί των τραυματισμών στην επισκόπηση του ομίλου...είναι σαν να έχω διαρκείας όλη τη σαιζόν και βλέπω συνέχεια παίκτες μου...εκτός αν είναι νυχτερινό κέντρο και έχω κλείσει συνέχεια μπουκάλι για κάποιους παίκτες...

εγώ απορώ όμως...ΟΤΑΝ θα επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μου...και πάρω και τον 2ο καινούργιο παίκτη....πόσα θα ρίξω στον σκορπιό και πόσα στον Αλέξανδρο??? εεεεε??????????

From: Kung Flu

To: Thor
This Post:
00
252068.415 in reply to 252068.414
Date: 2/5/2014 7:16:30 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Mr Kung Flu...εγώ με 3αρη ήμουν σε 4άρη πήγα... και τα βλέπεις τα αποτελέσματα...

Δεν λέει κανείς ότι δεν είσαι άτυχος αλλά μιλάμε για πιθανότητες εδώ...Ο μεγαλύτερου level γιατρός μειώνει την πιθανότητα τραυματισμού και τον χρόνο αποθεραπείας...Με 4άρι πολύ δύσκολα θα δείς 3 βδομάδες τραυματισμό...(Δεν λέω ότι δεν θα δείς αλλά θα είναι πολύ σπάνιο...) Δεν λέει κανένας ότι όσο ανεβάζεις τον γυμναστή δεν θα έχεις καθόλου τραυματίες αλλά λέγεται ξεκάθαρα το τι κερδίζεις και το τι χάνεις...Μπορείς θεωρητικά να παίζεις και με άσσο γιατρό και να μην έχεις τραυματίες για μια σεζόν...Αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία του γιατρού....!

Θα ξαναγράψω ότι στην Α1 δεν βλέπεις συνήθως τα μπλόκια από τραυματίες που έχουν άλλες κατηγορίες και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι...! Η κωλόγριες που ήταν πέρσι είχαν ξεκωλιαστεί λιγάκι στους τραυματισμούς αλλά δεν ξέρουμε τι γιατρό είχαν....! Και ξαναλέω ότι δεν θυμάμαι κανένα τραυματισμό του Μάτσα ή του Ατσαλάκωτου τις τελευταίες 6-7 σεζόν που να είναι πάνω από 2 εβδομάδες...!

Τα γράφω γιατί ο Μπιλ ισχυρίζεται ότι είναι τυχαίο...! Κατά την γνώμη μου δεν είναι....!

εγώ απορώ όμως...ΟΤΑΝ θα επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μου...και πάρω και τον 2ο καινούργιο παίκτη....πόσα θα ρίξω στον σκορπιό και πόσα στον Αλέξανδρο??? εεεεε??????????

χαχαχα...! Αυτό θέλω να το δώ και εγώ....! Με το καλό να επιστρέψουν όλοι να δούμε και τι έχεις φτιάξει,γιατί έτσι όπως σε πάει δεν μπορούμε να καταλάβουμε...!!

From: Danos

This Post:
00
252068.416 in reply to 252068.412
Date: 2/6/2014 1:22:18 AM
Overall Posts Rated:
1616
αυτός ο σκορπιός τα φταίει και τα συμφέροντα...
Αυτό είναι πια γνωστό... για όλα φταίμε εμείς!!! Βρε γκαντεμόσαυρα άντε κάνε κανένα αγιασμό και άσε τις γκρίνιες!!! χαχαχαχα!!!!

This Post:
00
252068.417 in reply to 252068.416
Date: 2/6/2014 10:10:32 AM
Overall Posts Rated:
291291
λοιπόν που είσαστε όλοι???????? το έχετε ρίξει μου φαίνεται πολύ έξω...
εδώ έχουμε 2 ομάδες που πάνε να περάσουν στους 64....!!!!
εγώ πιστεύω θα περάσουν και οι 2..και με την λάρα που έχουν θα κληρωθούν με κομπάρσο...και λέω ..λάρα γιατί ολη την γκαντεμιά του ομίλου την έχω εγώ....

This Post:
00
252068.418 in reply to 252068.417
Date: 2/6/2014 11:52:00 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
εγώ πιστεύω θα περάσουν και οι 2..και με την λάρα που έχουν θα κληρωθούν με κομπάρσο...και λέω ..λάρα γιατί ολη την γκαντεμιά του ομίλου την έχω εγώ....

den fainontai k toso eykola ta matsakia!

entaksei,eisai souper gkantemhs me diafora apo ton 2o fetos!allla den me les k ...lara!exasa ton Akrour,phra ena paltoudaki na dinei merikes anases k paei k aytos!tzampa ta 40k pou edwsa!

an xasw k shmera,tha einai h pio fail agora ths evdomadas,afou exasa k to mats ths Triths!

xwris ton Akrour den exoume filodiksies gia to kupello!prepei na eimaste polloi tyxeroi sthn klhrwsh,an tyxon k perasoume shmera!

y.g. oloi off oi dikoi sou,alla opws ta upologizw oloi me emena tha kanoun emfanish sto parke!!! :)

From: Apollo

This Post:
00
252068.419 in reply to 252068.417
Date: 2/6/2014 2:26:01 PM
Overall Posts Rated:
2828

Δεν λέω μια λάρα την είχαμε αυτή τη σαιζόν μέχρι τώρα, αλλά σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο (γαύρος θα κερδίσει σε κάθε περίπτωση :-) ), εγώ έχω κάποιες πιθανότητες, πολλά θα εξαρτηθούν από τις καταστάσεις των παικτών μου που δεν προβλέπονται καλές, αλλά θα το παλέψω μια και ο αντίπαλος καλή ομάδα μεν έχει τραυματία όμως τον καλύτερο ψηλό του.

Την Τρίτη τα σπουδαία λοιπόν...

This Post:
00
252068.420 in reply to 252068.419
Date: 2/6/2014 2:38:52 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν λέω μια λάρα την είχαμε αυτή τη σαιζόν μέχρι τώρα, αλλά σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο (γαύρος θα κερδίσει σε κάθε περίπτωση :-) ), εγώ έχω κάποιες πιθανότητες, πολλά θα εξαρτηθούν από τις καταστάσεις των παικτών μου που δεν προβλέπονται καλές, αλλά θα το παλέψω μια και ο αντίπαλος καλή ομάδα μεν έχει τραυματία όμως τον καλύτερο ψηλό του.

Την Τρίτη τα σπουδαία λοιπόν...

SYGARHTHRIA!!!!!!!!!!!!!!!!

h ..lara teleiwse gia mena(opws k gia ton mishto pou mallon tha ton fane oi korkodeiloi),alla esy exeis eykaria na peraseis!!olos o omilos tha einai mazi sou!!!

GOOD LUCK!!!!!!!!!

This Post:
00
252068.421 in reply to 252068.420
Date: 2/7/2014 5:04:25 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Το μεγάλο ερώτημα από χθές το βράδυ ήταν αγ.κατάσταση ή αντοχοβολές....! Δεν υπήρξε απόφαση ...!

Σήμερα στις 11.45 το ερώτημα παρέμενε και μας έτρωγε...!

11.46 : Βάζω αντοχή....Το μετανιώνω με την σκέψη ότι πρέπει να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και μετά από 30 δευτερόλεπτα το ξαναγυρνάω σε αγ.κατάσταση....!

11.47 ξαναπατάω την προπόνηση γιατί σκέφτομαι ότι δεν αξίζει το ρίσκο και το ξαναγυρνάω σε αντοχή....!

11.48: Σκέφτομαι '' Να πάει να @@μηθεί ,ας το ρισκάρω,δεν θα κάνουμε την κότα,πρέπει να πιέσουμε λίγο...!!'' Κλίκ στην προπόνηση για να το ξαναγυρίσουμε όπου και αναγραφόταν το

7/2/2014 Αντοχή για Ομαδική Προπόνηση....!

Καλή επιτυχεία στο Π.Φάληρο....!

Last edited by Kung Flu at 2/7/2014 5:09:35 AM

This Post:
00
252068.422 in reply to 252068.421
Date: 2/7/2014 6:57:32 AM
Overall Posts Rated:
291291
είδες...? εμείς που δεν έχουμε κύπελλο ούτε παίκτες ώστε να προβληματιστούμε αντοχή ή αγ.κατάσταση..προπονονήσαμε για 3η συνεχόμενη εβδομάδα τον Νταλάρα σε μονή θέση και με 5άρη προπονητή...

αποτέλεσμα...πάλι τα αρχ..ια μας πήραμε :)))))))))))))))

ούτε ένα pop up...εδώ και 4 εβδομάδες....χαχαχαχαχα εντάξει ρε ΒΒ το πήραμε το μήνυμα...δεν μας θέλει φέτος...

ίσως να σταματήσω να γκρινιάζω γιατί μου φαίνεται ότι έτσι όπως πάει θα τραυματιστώ και εγώ..θα μου πέσει κανένα πληκτρολόγιο κτλ...

This Post:
00
252068.423 in reply to 252068.422
Date: 2/7/2014 7:30:23 AM
Overall Posts Rated:
419419
Κάτσε γιατί μου φαίνεται ότι γκρινιάζεις για να γκρινιάζεις...

Αυτή τη βδομάδα οκ, έπαιξε 48 λεπτά σαν C και δεν πήρε ποπ (λογικό αφού είναι πολύ κοντός, θέλει υπομονή).
Την προηγούμενη βδομάδα πώς διάολο τον προπόνησες;; Με 18 λεπτά που έπαιξε σύνολο;
Την προπροηγούμενη βδομάδα έδωσες διπλή θέση... Πάλι λογικό να μην πήρε ποπ.

Βρες το training simulator και φτιάξε ένα πρόγραμμα, ή πες μου πώς τον θες να σου το φτιάξω εγώ.. Και μετά πρέπει να το τηρήσεις απαρέγκλιτα...

Εμείς σήμερα λίγα πράγματα...

Guo Guoqiang ↑popped↑ in Outside Def. from *** to ***.
Guo Guoqiang ↑popped↑ in Handling from *** to ***.

Να πω την αλήθεια, η Παρασκευή έχει γίνει η μόνη ενδιαφέρουσα μέρα στο ΒΒ τους τελευταίους 7 μήνες. Έχω αρχίσει και βαριέμαι την ζωή μου... Αφού σκέφτομαι να αγοράσω κανέναν παίχτη να παλέψω για άνοδο μπας αποκτήσει λίγο τζέρτζελο η φάση...

ΥΓ: Άραγε το Π. Φάληρο θα κατεβάσει ομάδα αύριο;;; :?

This Post:
00
252068.424 in reply to 252068.421
Date: 2/7/2014 7:32:50 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Το μεγάλο ερώτημα από χθές το βράδυ ήταν αγ.κατάσταση ή αντοχοβολές....! Δεν υπήρξε απόφαση ...!

Σήμερα στις 11.45 το ερώτημα παρέμενε και μας έτρωγε...!

11.46 : Βάζω αντοχή....Το μετανιώνω με την σκέψη ότι πρέπει να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και μετά από 30 δευτερόλεπτα το ξαναγυρνάω σε αγ.κατάσταση....!

11.47 ξαναπατάω την προπόνηση γιατί σκέφτομαι ότι δεν αξίζει το ρίσκο και το ξαναγυρνάω σε αντοχή....!

11.48: Σκέφτομαι '' Να πάει να @@μηθεί ,ας το ρισκάρω,δεν θα κάνουμε την κότα,πρέπει να πιέσουμε λίγο...!!'' Κλίκ στην προπόνηση για να το ξαναγυρίσουμε όπου και αναγραφόταν το

7/2/2014 Αντοχή για Ομαδική Προπόνηση....!

mou aresei h apofasisthkothta sou!!!! :)

Καλή επιτυχεία στο Π.Φάληρο....!

egw prokrinomai sigoura k tha m eyxhtheis gia thn Pempth???? :/

Advertisement