Απέναντι ο υποχθόνιος έκανε το πρώτο βήμα και είναι στους τελικούς των μπλε
Χαχαχαχαχαχα... τέτοια γράφε και θα με αρχίσουν πάλι στο fb!!!
Δύο λόγια και απο εμένα για χθες. Στους μπλε έγινε ματσάρα στον Χολαργό και οι Legends είναι στον τελικό παρά την εντυπωσιακή βελτίωση απο τα μισά της σεζόν και μετά των Twins.
Στο δικό μου ματς οι οδηγίες προς τους παίκτες πραγματικά δόθηκαν στο παρά δέκα, δλδ δέκα λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας, λόγω έλλειψης χρόνου. Τον Κλαούντιο πάντως θα τον σκανάρω απο πάνω μέχρι κάτω, παρότι Παρασκευή βράδυ υπάρχει σημαντικό προσωπικό ραντεβού. :p
Στους κόκκινους, η ζώνη 1 νοκ-άουτ, 4 Μ2Μ του Θανάση τελικά δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο νεαποκτηθείς Ρόμπολας έδειξε ότι τελικά χρειαζόταν ζώνη 2 νοκ-άουτ, 3 Μ2Μ. Στο παιχνίδι του φίλου μου του Γιώργου στο Αλεξάνδρειο, φάνηκε ότι μια 1-3-1 δεν φέρνει πάντα την άνοιξη, ειδικά αν ο αντίπαλος έχει αλλάξει συνήθειες ;)
Oσον αφορά τα πλέι-άουτ, θα πω την αλήθεια, δεν περίμενα το διπλό του Chris επί του Great. Δυνατές άμυνες, ο Great έπαιξε σωστά Μ2Μ, αλλά έγινε η κίνηση ΜΑΤ απο τον Crop επιθετικά. Στο άλλο ματς η επτάψυχη Βασίλισσα, μάλλον αυτή τη φορά δεν την γλιτώνει, αφού ο Αποστόλης έδειξε ότι πήρε σοβαρά τον όμιλο απο τα μισά της σεζόν και μετά.