Ahoj, tak včera jsme sehráli přátelské utkání s Finskem, které je v ranku těsně před námi (6. místo). Myslím, že setup se v celku povedl a potvrdilo se, že dokážeme zahrát slušný Motion. Nálada týmu byla u obou týmů na 1, takže i data Game Analyzeru se dají použít, ne jako minulý týden zápas proti Hong Kongu, excelovský soubor je samozřejmě již na svém místě, odkaz níže pod příspěvkem.
Rychlé postřehy, vcelku jsme předvedli dobrý střelecký výkon jak na FG tak 3FG, ale to je dáno slabšími obranami díky nízké náladě týmu. Pro mě překvapení velmi slušných ratingů v obranách, hlavně podkošová, kde jsem počítal s propadákem. Doskoky byly slabší, ale také ne tak jak jsem počítal a byly jsme i tady důstojným soupeřem pro Finsko, kteří bývají na doskoku silní. Jinak dobrý kolektivní výkon na všech pozicích, což ukazuje matchup ratings.
Chtěl bych se také již definitivně rozloučit a popřát novému trenéru NT pevné nervy a dobré výsledky. Zítra brzy ráno se dozvíme, jak volby dopadly, jen tak mimochodem, takže kdo ještě nevolil tak to rychle napravte!!!... ;-)
http://1drv.ms/1zdadNJLast edited by Maxson at 10/21/2014 6:13:08 AM