ξένο δάκτυλο πίσω από αυτά. προσπαθείς να σπιλώσεις την υπόληψή μας λόγω των επερχόμενων εκλογών ?
ειναι πολλα τα λεφτα Pop :p
αίσχος, εγκάθετε, τυχοδιώκτη ...
ειμαι, ειμαι .... δοξαστε με!!!!!!
είμαστε ήδη στο thread των noobηδων. αν θέλει κάποιος να διαβάσει, αποκλείεται να μη μας βρει.
να γινει κοκκινο εννοω, με ενα ψιλο μαζεματακι. Τακτικη χωρις προπονηση, με ολιγη προπονηση , ψιλοφαρμα κτλ. Εδω που ειναι θα το φαει ο χρονος και ειδικα οταν βγει και εκδοση νουμπις 5.
Πάντως ο kaja συνεχίζει να κάνει ένα μεγάλο λάθος
Δεν θα το ελεγα, οπως καποιος πρεπει να βαλει χρονο για να μαθει πως θα βγαλει λεφτα απο προπονηση , μπορει να βαλει τον αντιστοιχο στην αγορα.Με λιγο θρασσος βρισκει και 2 -3 χρηστες που κανουν το ιδιο και τους γινεται κολλιτσιδα ή τους παρακολουθει χωρις να τους ενοχλει.Επισης υπαρχει κοσμος που εχει παιξει και αλλα παιχνιδια , οπως και εγω και δεν του κανει και καμμια τρομερη εντυπωση το day trading, οποτε θα ειναι ηδη υποψιασμενος.
Σε αυτο που συμφωνω ειναι πως δεν μπορουν να το κανουν ολοι.Προπονηση μπορεις να κανεις με οτι μπαζο βρεις και απλως θα χασεις χρονο.Με day trading θα χασεις και λεφτακια, αλλα ποιος λεει οτι ο χρονος δεν ειναι χρημα. Ευκολα ενας νεος θα δωσει 200χ για 4αρι με ειδικοτητα c.extension χωρις να εχει 32αρι παικτη, γιατι καπου ειδε πως ειναι καλο και το κανουν και στην εθνικη.
Ισως αυτες οι 2-3 αποψεις σας καθαρογραμενες με τα + και τα - θα βοηθαγαν τους νεους και θα σας εδιναν και κανενα ψηφουλακι, ψηφοθηρικα λαμογια :P