BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Poland - Italy

[NT] Poland - Italy

Set priority
Show messages by
This Post:
00
161217.43 in reply to 161217.42
Date: 10/16/2010 2:10:37 PM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12101210
żółty to jest tylko banan ;/

a dziś właśnie chciałem zrobić racuchy
miałmem kilka jabłek
ale miałem też banany :)

więc zaraz spróbuję jak się to robi z bananami:)
późno? no kurcze syn w tesco rozwałkę robił :D

This Post:
00
161217.44 in reply to 161217.43
Date: 10/16/2010 2:15:03 PM
Overall Posts Rated:
9494
Hehe a ja dziś miałem racuchy z jabłek :D. Jakie smaczne moja babcia zrobiła :D

I jeszcze jedno masz rację m4ti nie powinien się przejmować Ci którzy się jego czepiają.

Last edited by Ta drużyna nie jest botem.. at 10/16/2010 2:16:09 PM

This Post:
00
161217.45 in reply to 161217.44
Date: 10/16/2010 2:17:13 PM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12101210
Hehe a ja dziś miałem racuchy z jabłek :D. Jakie smaczne moja babcia zrobiła :D

I jeszcze jedno masz rację m4ti nie powinien się przejmować Ci którzy się jego czepiają.

ja zaraz będę robił mieszane jabłko/banan
Idę z psem na piwo (taki spacer pod monopolowy) ;)
Lech przegrał
wieczór rozpoczyna się słodko :)

This Post:
00
161217.46 in reply to 161217.45
Date: 10/16/2010 2:21:52 PM
Overall Posts Rated:
9494
Warto mieć psa. Pies to dobry przyjaciel. Potrafi pocieszać w smutku, popijając piwem :)

From: m4ti_

This Post:
00
161217.47 in reply to 161217.37
Date: 10/16/2010 5:13:52 PM
Overall Posts Rated:
2121
al_said "walczył" z BBkingiem, Mr.President "walczył" z hatchetem, taka tradycja widocznie na naszym forum, wiec i ja mam swoich "kibiców". Tylko Tripaw miał spokój... eh piękne czasy.

Aha i ja się nie denerwuję, tak szczerzę to się takimi postami jakie niektórzy piszą sie nie przejmuje:) na szczęście mam w sobie te poczucie, że to tylko gra, że grają tylko głupie algorytmy, szkoda, że nie wszyscy o tym wiedzą:).

Co do meczu to mam nadzieję, że nas z wróbelka zaatakują bo wtedy nasz orzełek ma szansę upolować tego ptaszka...

From: ozi90

This Post:
11
161217.48 in reply to 161217.47
Date: 10/16/2010 6:04:13 PM
Overall Posts Rated:
6363
Po prostu ustawiaj skład i czekaj na koniec kadencji z głupimi algorytmami :)

From: Astarotte

This Post:
00
161217.49 in reply to 161217.47
Date: 10/17/2010 4:59:40 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12101210
al_said "walczył" z BBkingiem, Mr.President "walczył" z hatchetem, taka tradycja widocznie na naszym forum, wiec i ja mam swoich "kibiców". Tylko Tripaw miał spokój... eh piękne czasy.

Aha i ja się nie denerwuję, tak szczerzę to się takimi postami jakie niektórzy piszą sie nie przejmuje:) na szczęście mam w sobie te poczucie, że to tylko gra, że grają tylko głupie algorytmy, szkoda, że nie wszyscy o tym wiedzą:).

Co do meczu to mam nadzieję, że nas z wróbelka zaatakują bo wtedy nasz orzełek ma szansę upolować tego ptaszka...

nie jestem Twoim wrogiem

i trzymam kciuki za wygraną
powodzenia:)

This Post:
00
161217.50 in reply to 161217.48
Date: 10/17/2010 6:48:53 AM
Overall Posts Rated:
2121
Po prostu ustawiaj skład i czekaj na koniec kadencji z głupimi algorytmami :)

aha...

From: Hawkeyed

This Post:
33
161217.51 in reply to 161217.23
Date: 10/17/2010 7:02:13 AM
Overall Posts Rated:
7474
Przegrałem z nim 2 punktami. Czyli byłem najbliżej. Poza tym nic nie wypominam. Piszę jak było.

Przypuszczam, że chodzi o to, iż grałeś z najprawdopodobniej najgorszym selekcjonerem Włoch w historii a napisałeś jakbyś się chełpił tym, że przegrałeś z Włochami najniżej. Nie tędy droga.

Gdybyś napisał, że w pojedynku najgorszych selekcjonerów Włoch i Polski w historii przegrałeś 2 punktami wtedy napisałbyś tak, jak rzeczywiście było. I myślę, że wówczas nikt nie miałby tutaj żadnych pretensji o wspominanie o tym meczu w tym kontekście i użyte sformułowania.

A już w ogóle rozwala mnie, gdy selekcjoner reprezentacji na każdym kroku powtarza, że to tylko gra. Skoro tak to na jakiego grzyba zgłaszałeś się w tej tylko grze w wyborach na selekcjonera?
Jak dla mnie coś tu nie halo.

Już wyobrażam sobie Smudę mówiącego po przegranych meczach grupowych w Euro 2012:
- Spokojnie panowie, to tylko piłka nożna. Dzięki Euro mamy stadiony, autostrady. A państwo ma ważniejsze problemy niż klęska na mistrzostwach Europy.

This Post:
00
161217.52 in reply to 161217.51
Date: 10/17/2010 7:26:08 AM
Overall Posts Rated:
2121
A Wy dalej swoje:)

Porównujesz mnie do Smudy, dziękuję, miłe ale ja go nigdy nie lubiłem, jak pracował w widzewie, legii czy lechu to nigdy za nim nie przepadałem. Dwulicowy człowiek, który mówi, że w Polskiej lidze są talenty i że Polska liga nie jest taka słaba a sam sprowadzał graczy z zagranicy, co zresztą robi to też teraz w kadrze. To tyle o prawdziwym sporcie.

Zawsze będę powtarzał, że to tylko gra bo to tylko gra:). Możesz mówić co chcesz ale tego nie przebijesz. Grają w te gre ludzie z całej Polski z zamysłem, że miło spędzą tu czas. I było tak, że było miło, teraz natłok nowych managerów zatarł to dobre wrażenie. Nie wiem po co te kwasy. Przyczepiacie się do jednego fragmentu, który tylko w niektórych oczach, nazwijmy ich "szlachtą BB" uważane są ze jakieś herezje. Napisałem, że w pojedynkach z Włochami to ja najmniejszą ilością przegrałem. Skłamałem? Skłamał bym jakbym powiedział, że jestem lepszym selekcjonerem niz Tripaw i al_said bo przegrałem najmniejszą ilością punktów. Takich zdań nie przeczytacie innych bo do tych managerów mi dużo brakuje, szczególnie ogomna przepaść dzieli mnie do al'a, który wprowadził naszą kadrę na światowy poziom.

To tylko gra, wystartowałem w wyborach bo chciałem zostać selekcjonerem, osiągnąć coś z kadrą, coś zmienić w niej, pierwszy sezon to katastrofa i porażka na całej lini z mojej winy ale drugi nie musi się tak skończyć.
Skończcie tą swoją polemikę bo po pierwsze nie ruszają mnie te wasze zdania, a po drugie to w żadnym stopniu kadrze nie pomaga.

Tobie kibicuję, że uda się wychować te pokolenie NT nad którym pracujesz, ściskam oba kciuki a nawet jeszcze dwa duże palce u nóg i mam nadzieję, że uda Ci się prawdziwych reprezentantów stworzyć. Szczere to są słowa. Ale jak coś Ci nie pójdzie to uwierz mi, że wspomnisz moje słowa, że to tylko gra. Do tego ja uważnie będę sie temu przyglądać bo takich "Darwinów" jak Ty było już kilka, Mysza szybciej znikł niż się pojawił ze swoimi pomysłami, mam nadzieję, że skończysz to co zacząłeś.

Nasze społeczeństwo by się zjednoczyło ku jednemu celowi, jakby nas jakieś ruskie, niemieckie napadły i rozkradły naszych reprezentantów, wtedy w nas by dopiero pozytywne emocje wobec nas samych wyzwoliły.

A teraz przejdźmy już do meczu...

Advertisement