BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.42 in reply to 169021.40
Date: 1/12/2011 6:45:05 PM
Overall Posts Rated:
5454
Συμφωνώ φιλαράκι,δεν υπονομεύω κανενός τη δουλειά...απορώ γιατί μου το καταλογίζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής :)
Απλά μια πρόταση έκανα,που ναι μεν μπορεί να είναι ήδη σε ισχύ αλλά όπως λές κι εσυ μπορεί να διευρινθεί,τώρα γιατί τόσο επιθετικότητα δεν μπορώ να καταλάβω; και οχι απο σένα φυσικά.

From: Antil11
This Post:
22
169021.43 in reply to 169021.39
Date: 1/12/2011 6:46:55 PM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
με το ποστ μου αυτο θελω να πιστευω οτι θα καλυψω πολλους , και πολλα ερωτηματα...

Τα ιντερνετικα παιχνιδια , ειτε ειναι το buzzer ειτε το hattrick , ειτε οποιοδηποτε αλλο , ειναι για να περναμε την ωρα μας δημιουργικά ! Παρολαυτα , η λειτουργια των ανθρωπων ειναι σαν μια μικρη κοινωνια , απροσωπη για τους περισσοτερους...

Το θεμα του χιουμορ ειναι καθαρα υποκειμενικο , και η εκταση του χιομορ ειναι επισης υποκειμενικη , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ !
Το θεμα της αδιαφοριας ειναι επισης καθαρα υποκειμενικο , ωστοσο , οταν θιγονται ή προκειται να θικτουν καποια συμφεροντα τριτων , ή ακομα χειροτερα η διεθνης εικονα ενος κρατους εστω και σε αυτη την μικρη ηλεκτρονικη κοινοτητα τοτε ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να ζηταμε καποιες εξηγησεις , καποιες εξηγησεις για υπαρξει προληψη σχετικα με τις λανθασμενες "μελλοντικες" κινησεις...
Τελος , η λεξη εκλογες , ταυτιζεται με τον πολιτικο λογο , κανενας δεν βγηκε γιατι ηταν μαγκας , ή γιατι εχει λεφτα... ειδικα εδω... και εκτος απο πολιτικος , πρεπει πανω απο ολα να ειναι διπλωματης , ειτε ειναι ειτε οχι διατεθημενος...

Η ικανοτητα του καθενος φαινεται απο το πως διαχειριζεται την ομαδα του στην παρουσα φαση , αλλα και σε βαθος χρονου...και η διαχειρηση της ομαδας του , μπορει να ταυτιστει με την βοηθεια της εθνικης , τροπος υπαρχει...αρκει να τον ψαξει κανενας....Οποιος θελει να μπει στο χορο , ειναι ευπροσδεκτος , οσοι ειναι απεξω , ας συνεχισουν την δουλεια τους...

Last edited by Antil11 at 1/12/2011 7:29:28 PM

This Post:
00
169021.44 in reply to 169021.40
Date: 1/12/2011 6:51:42 PM
Overall Posts Rated:
343343
σταμάτα ρε τζόνι να δημιουργείς εντυπώσεις . αντιδικία μαζί σου θα το κάνεις το thread ? εδώ με βγάλατε σνομπ, αδιάφορο, πολιτικάντη, κλπ με ένα χιουμοριστικό ποστ.

Υπεκφυγές ξανά; Σε παρακαλώ πολύ απάντησε επί της ουσίας, και κανείς δεν σε έβγαλε κάτι. Η απάντηση μου περί σνομπ ήταν καθαρά απευθυνόμενη στον Νίκο, και όχι σε σένα. Ουδέποτε σου φόρτωσα τον παραμικρό χαρακτηρισμό και σε παρακαλώ πολύ μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. Ότι γράφω το γράφω πολύ προσεκτικά επειδή ακριβώς δεν θέλω να προσβάλω και να προκαλέσω κανέναν. Το τη ζητάω από σένα είναι ξεκάθαρες τοποθετήσεις που ακόμα μια φορά δεν κάνεις...

Και όχι δεν είναι αντιδικεία μαζί μου, είναι συζήτηση μαζί μου που κατά την ταπεινή μου άποψη θα προσφέρει, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνει τα ερωτήματα μου είναι απόλυτα λογικά και θεωρώ χρέος σου εάν θεωρείς τον εαυτό σου σωστό υποψήφιο να απαντήσεις χωρίς το αμφιλεγόμενο σου χιούμορ.

From: nikos64

This Post:
77
169021.45 in reply to 169021.44
Date: 1/13/2011 1:17:36 AM
Overall Posts Rated:
303303
Θα στο πω πολυ απλα δεν σου πεφτει λογος για το ποιον προπονητη θα ψηφισουμε και γιατι δικαιωμα μας και γουστο μας να βγαλουμε οποιον θελουμε και αυτο γιατι
1.Δεν ψηφιζεις
2.Δεν εισαι υποψηφιος
3.Εισαι νυν και μαλλον και μελλοντικος προπονητης αλλης εθνικης που φυσικα ειναι ανταγωνιστικης της δικης μας.

Last edited by nikos64 at 1/13/2011 1:18:51 AM

This Post:
11
169021.46 in reply to 169021.45
Date: 1/13/2011 4:13:55 AM
Overall Posts Rated:
7070
Κατζα η κλήρωση όπως θα κατάλαβες είναι από τις πιο δύσκολες των τελευταίων σεζόν.Και αυτό γιατί δε βοηθάει καθόλου και το πρόγραμμα.'Εχουμε στην έδρα μας τις αδύναμες Μάλτα κ Αλβανία τις οποίες θα τις θέλαμε εκτός αφού τις νικάμε κ εκεί μέσα, και μετά έχουμε Ελβετία που λογικά πάει για πρωτιά εκτός, Ολλανδία εντός με την οποία παίζεται το παιχνίδι της πρόκρισης, και τελευταία αγωνιστική Εσθονία εκτός που και αυτή είναι από τα φαβορί για πρόκριση,επιπλέον αυτά τα 3 ματς είναι κ συνεχόμενα που θα είναι πρόβλημα κ για τον ενθουσιασμό μας.Για Ρωσσία κ Βοσνία θεωρώ ότι αν τις είχαμε εντός το ματς ήταν στο χέρι μας να το κερδίσουμε τώρα που είναι εκτός είναι πρόβλημα.
Από κει κ πέρα ακολουθούμε τη γνωστή τακτική pm,χτίζουμε ενθουσιασμό και κοιτάμε κ τα αποτελέσματα των άλλων για να δούμε με πιο τρόπο μπορούμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

This Post:
11
169021.47 in reply to 169021.41
Date: 1/13/2011 4:27:53 AM
Overall Posts Rated:
112112
Πράγματι το όνομά του δεν μου θύμισε Έλληνα γι' αυτό και μου ξέφυγε, όταν ξεχώριζα τους έλληνες παίκτες από τη λίστα μεταγραφών σου.
Συμφωνώ λοιπόν πως σου είχε κάτσει ένα ντραφτ με υψηλή προοπτική, που πιθανότατα, θα μπορούσε να ενταχθεί στις 3 κατηγορίες που ανέφερα σε προγενέστερο post.
Για το ότι μου διέφυγε από τον έλεγχό μου, σου ζητώ συγγνώμη.
Βέβαια ανέλαβα τη σεζόν 10 ως Εθνικός προπονητής και είχα ασχοληθεί πρώτα με τους άνω των 21 μιας και την ευθύνη για τους νεώτερους την είχε ο Καβάλα44, τότε προπονητής της Νέων και πιο παλιός μάνατζερ από μένα, που είχε ήδη ξεκινήσει μία δουλειά με τους 18-21.
Όταν ασχολήθηκα και με τους 18-21, δηλαδή από τη σεζόν 11 και έπειτα, μαζί με τον Λύγκα, ο παίκτης σου δεν αναγράφηκε στη λίστα μας (κάθησα και τις διπλοέλεγξα αυτή τη φορά). Κοιτώντας βέβαια την εξέλιξή του καταλαβαίνω ότι πιθανότατα να τον είχαμε δει, αλλά θα είχε χάσει αρκετές προπονήσεις για να ασχοληθούμε μαζί του.
Βλέπεις το πιο εύκολο είναι να βγάλεις χρήμα από ένα καλό ντραφτ. Αυτό έκανες και συ. Έβαλες το καλό της ομάδος σου πάνω από το καλό της Εθνικής. Σαν μάνατζερ ιδιωτικής ομάδας έπραξες το σωστό. Σαν υποψήφιος προπονητής τηε Εθνικής δεν σε τιμάει και τόσο. Ελπίζω η νοοτροπία σου να έχει αλλάξει από τότε.
Όσο για το ύφος μου, αν διαβάσεις παλαιότερους λεκτικούς διαξιφισμούς που είχα στα φορουμ, θα διαπιστώσεις πως είμαι από τους πλέον ήρεμους χρήστες. Απότελλώ πάντα την αντίδραση και ποτέ τη δράση. Αν βρίσκεις το στυλ μου στο προηγούμενό μου μήνυμα κάπως, διάβασε σε τι στυλάκι μου μιλάγανε εμένα όταν πρωτοανέλαβα την Εθνική και δες αν θα το άντεχες. Γιατί τέτοιο στυλ θα αντιμετωπίσεις αν ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή και έρθουν 2 στραβά αποτελέσματα.

Τέλος θεωρώ επιβεβλημένο να τοποθετηθείς πάνω στο δεύτερο μέρος της απάντησής μου, σχετικά με την κλήρωσή μας και τις βλέψεις σου. Αν βγεις, θα κριθείς βάσει αυτού.

Επίσης, αν θες, μην γράφεις με bold. Μου βγαίνουν τα μάτια όποτε πάω να διαβάσω post σου.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
169021.48 in reply to 169021.46
Date: 1/13/2011 4:30:15 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ξέχνα βρε τις έδρες. Σε ουδέτερη είναι όλοι οι αγώνες. Βίβα Ιτάλια!
Θα σου πω και τη δική μου άποψη για την κλήρωση όταν μιλήσουν και λοιποί υποψήφιοι πάνω σε αυτό.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.50 in reply to 169021.49
Date: 1/13/2011 4:43:44 AM
Overall Posts Rated:
7070
Σημαντική παράλειψη το ότι δε παρατηρήσα πως τα παιχνίδια γίνονται σε ουδέτερο.Πάντως επιμένω ότι η κλήρωση δε βοηθάει.Ολλανδία κ Ελβετία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους τελευταία αγωνιστική.Οτι χειρότερο δηλαδή.Φανταστείτε να παίζουμε εμείς την πρόκριση μέσα στην Εσθονία και την ίδια στιγμή να μη θέλουμε η Ολλανδία να κερδίσει...Η Ελβετία προβλέπω να είναι αδιάφορη στο τελευταίο ματς.Θα δείξει..

This Post:
00
169021.51 in reply to 169021.45
Date: 1/13/2011 5:43:03 AM
Overall Posts Rated:
129129
Πραγματικα δεν παιζεσαι..

I want what all men want...I just want it more.
Advertisement