BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Matej_B

This Post:
00
169186.42 in reply to 169186.40
Date: 1/13/2011 6:17:37 AM
Overall Posts Rated:
264264
Potom mi tam chýba odpoveď, či by si zvládol spravovať databázu (to mi robí vrásky na čele, keďže je to môj výtvor...).

Toto prehliadaš schválne alebo nepozorne čítaš otázky? :)

This Post:
00
169186.43 in reply to 169186.39
Date: 1/13/2011 7:10:29 AM
Overall Posts Rated:
284284
Dakujem za odpovede, este mam doplnujuce otazky:)

2. Nedostatkom je urcite malo skusenosti. Najviac ma odradzalo to, ze ak sa prehra nejaky dolezity zapas, spusti sa tu mozno na mna od niektorych manazerov vlna "kritiky", ze preco taka taktika, atd., nad tym som najviac rozmyslal.

Myslim, ze tie skusenosti su aj najvacsim problemom kazdeho kandidata. Malokto sa stretne vo vlastnom time s tolkymi kvalitnymi hracmi pokope. Myslis, ze sa dokazes rychlo adaptovat na uroven hracov s akymi si nehral povedzme doteraz?
Ked svoj nazor dokazes podlozit faktami a neodovodnis svoje rozhodnutie len "lebo som sa tak rozhodol", pripadne to rozhodovania zapojis komunitu, budes aj trochu objektivny voci sebe a sebakriticky, nemas sa coho bat podla mna. Tiez som urobil par chyb, ale stale zijem:)

3. Urcite nie ale skauti a najma ty si ma dost naucil. Kazdopadne rad by som si to chcel vyskusat a priviest NT k uspechu.

Co by podla teba bol ten uspech?

5. Zlepsenie vidim v praci s mladymi, kde by sa ten trening zacal u niektorych specializovat uz velmi skoro pre potreby NT.

Akych hracov mas konkretne na mysli? Jednalo by sa aj o hracov s nizsim potencialom ako 9?

8. Hoci preferujem vonkajsie taktiky, na NT urovni to treba niekedy obmienat ale pravdepodobne by som s takymito hracmi hraval PtB a Princeton.

Preco Princeton, resp. co je dolezite u hracov pri tejto taktike? A co LI? Tuto sezonu sme celkom uspesne hrali LI a podla mna by namala chybat tato taktika v nasom reperoari.

Nemyslis, ze tvoji navrhovani hraci najma na obvode maju mozno zbytocne vysoky JR vzhladom na plat?
Preco ma SG nizsi JS ako PG?
Viem, ze sucet 120 je malo na SF, ale stacia podla teba SF obrany 15/11 ako pises? Nedalo by sa mu podla teba niekde radsej ubrat?

10. ST by malo byt minimalne 8, ak ma vydrzat cely zapas, ak nie 6-7 staci. FT takisto staci 7 pretoze aj vtedy uz hraci dokazu premienat vsetky sestky.

Myslis, ze pri 8 ST bude schopny hrac odohrat 48 min bez toho, aby javil znamky unavy? Nie je lepsie aj tak mat sirsiu lavicku a radsej tocit 10 hracov, ked je aj lavicka vo forme?
7 je celkom uspokojina hodnota FT hlavne po drafte je to vyborne, ale neprehnal si to trochu s tymi vsetkymi sestkami?:) Mam napr. hraca s FT 10 a v uplynulej sezone mal len 40-55 FT, co je 72,7% len.

11. Som ochotny, prehovoril som sa :)

A preco si tolko vzdoroval mne?:) Nemyslis si, ze si trochu tvrdohlavy, ked sme uz nacali tuto temu?

Este prosim napis aj 3-5 negativnych vlastnosti, ktorymi sa vyznacujes, ked si uz napisal tie pozitivne.

Vdaka:)

From: symbi

This Post:
00
169186.44 in reply to 169186.39
Date: 1/13/2011 7:12:52 AM
Overall Posts Rated:
100100

12. Zalezi v akej situacii je ten manazer. Ak ma ten hrac uz vyssi plat a teda ma okolo 20-21 rokov a ten tym vypadava o ligu nizsie, tak nech trenuje nieco, co mu az tak plat nedviha, ale nech to je pre neho potrebne. Ak ten tim ide postupit o ligu vyssie, prijmy by sa mu zvacsili - to by bol dovod ktory by som mu povedal a tak mu kludne ten trening moze dat.

S touto odpovedou moc nesúhlasím, neviem či si uvedomuješ že podla toho čo by si navrhoval sa ten plat upraví až o sezonu neskôr.

Upresním to, ak postúpi vyššie tak mu odporúčaš trénovať skilly ktoré mu zdvihnú plat. Čo v prípade že sa v lige neudrží? Nespôsobilo by to potom tomu majitelovi problémy?

This Post:
00
169186.45 in reply to 169186.39
Date: 1/13/2011 7:34:42 AM
Overall Posts Rated:
284284
Este ma predsa nieco napadlo (skus prosim pouzit quotations, aby bolo vsetkym jasne o co ide):

1. Aky mas nazor na farmy a NT? Je to podla teba dobre riesenie? Nie je to rizikove podla teba? A je to nutnost, ked chceme konkurovat TOP timom? Vidis moznosti uplatnenia fariem u nas?

2. Dovolil alebo odporucil by si majitelovi taky trening, ktory by mu (mozno zbytocne) zvysoval plat a hrozilo by mu, ze po sezone by tento hrac putoval len z klubu do klubu?

3. Aky je tvoj nazor na taktiku LI/LP s PF/C na pozicii SF? Ako napriklad hrala Belgicka U21 tuto sezonu, ale mam na mysli NT uroven.

Vdaka, este ti nedam vydychnut:)

From: Matej_B

This Post:
00
169186.46 in reply to 169186.45
Date: 1/13/2011 7:52:01 AM
Overall Posts Rated:
264264
Ja mám ešte jednu otázku, ktorá sa týka mojej osoby: Čo by si odporučil trénovať Turcanovi? Nedám sem skilly, len poviem, že vonkajšok má veľmi dobrý, otázne je, čo trénovať pod košom. IS, ID, RB či bloky? Na akú úroveň? A čo myslíš, ako rýchlo by skákal pri tom ktorom tréningu? Alebo sa na to vykašlať a trénovať Staminu a Free Throw povedzme na 12?

This Post:
00
169186.47 in reply to 169186.46
Date: 1/13/2011 8:23:50 AM
Overall Posts Rated:
7070
ja len doplnim, ze na tieto otazky by mohli odpovedat aj ostatni kandidati/kandidat.

From: symbi

This Post:
00
169186.48 in reply to 169186.47
Date: 1/13/2011 10:43:18 AM
Overall Posts Rated:
100100
:-))) a prečo by to mali robiť, ved by si tým pokazili povesť...

This Post:
00
169186.49 in reply to 169186.48
Date: 1/13/2011 11:20:12 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Otázky na oba kandidáty:
- co máte v plánu v týdnech od 18.4.2011 a od 25.7.2011?
- tušíte, proč se ptám zrovna na tyhle dny?

From: razor

This Post:
00
169186.50 in reply to 169186.41
Date: 1/13/2011 11:35:45 AM
Overall Posts Rated:
284284
Nemyslíš, že je i při 2 zápasech v týdnu škoda trénovat mladému hráči ST nebo FT? Já osobně doporučuji ve dvouzápasových týdnech trénovat nějaký z dvoupostových tréninků (těch, které neexistují jednopostově).
Kdy si myslíš, že je ideální NT hráčům dotrénovat ST a FT? Jaké jsou výhody, nevýhody těchto tréninků proti normálním tréninkům?

Podla mna je to vhodne vtedy, ked uz ma naplneny potencial, alebo ked je uz trosku starsi. Vyhoda je ta, ze netreba na to minuty, nevyhoda asi to, ze to nie je trening na ktory sa kladie velky doraz.

From: razor

This Post:
00
169186.51 in reply to 169186.42
Date: 1/13/2011 11:37:29 AM
Overall Posts Rated:
284284
Potom mi tam chýba odpoveď, či by si zvládol spravovať databázu (to mi robí vrásky na čele, keďže je to môj výtvor...).

Toto prehliadaš schválne alebo nepozorne čítaš otázky?

Neprehliadam to schvlne, len choroba ma trosku udiera

Urcite by som to zvladol

This Post:
00
169186.52 in reply to 169186.43
Date: 1/13/2011 11:53:56 AM
Overall Posts Rated:
284284
Myslim, ze tie skusenosti su aj najvacsim problemom kazdeho kandidata. Malokto sa stretne vo vlastnom time s tolkymi kvalitnymi hracmi pokope. Myslis, ze sa dokazes rychlo adaptovat na uroven hracov s akymi si nehral povedzme doteraz?
Ked svoj nazor dokazes podlozit faktami a neodovodnis svoje rozhodnutie len "lebo som sa tak rozhodol", pripadne to rozhodovania zapojis komunitu, budes aj trochu objektivny voci sebe a sebakriticky, nemas sa coho bat podla mna. Tiez som urobil par chyb, ale stale zijem:)

Viem ze to bude tazke, ale budem sa snazit. Rad by som aspon pre zaciatok privital pomoc aspon dvoch ludi, ak to bude mozne.

Co by podla teba bol ten uspech?

Skupina je podla mna dost tazka, a uspech bude mozno uz postupit zo zakladnej skupiny. Ak by sa to podarilo, rad by som postupil aj z dalsieho kola, co by bol velky uspech.

Akych hracov mas konkretne na mysli? Jednalo by sa aj o hracov s nizsim potencialom ako 9?

Urcite ano, ale musia mat hned po narodeni dobre skilly, aby sa mohli v buducnosti dostat do sirsieho kadra NT. Mali by to byt hraci s potencialom min. Superstar (8).

Preco Princeton, resp. co je dolezite u hracov pri tejto taktike? A co LI? Tuto sezonu sme celkom uspesne hrali LI a podla mna by namala chybat tato taktika v nasom reperoari.

Nemyslis, ze tvoji navrhovani hraci najma na obvode maju mozno zbytocne vysoky JR vzhladom na plat?
Preco ma SG nizsi JS ako PG?
Viem, ze sucet 120 je malo na SF, ale stacia podla teba SF obrany 15/11 ako pises? Nedalo by sa mu podla teba niekde radsej ubrat?

Pre Princeton su dolezite najma prihravky., takisto v niektorych pripadoch je tam velka pocetnost striel z velkej a strednej vzdialenosti.

Myslis, ze pri 8 ST bude schopny hrac odohrat 48 min bez toho, aby javil znamky unavy? Nie je lepsie aj tak mat sirsiu lavicku a radsej tocit 10 hracov, ked je aj lavicka vo forme?
7 je celkom uspokojina hodnota FT hlavne po drafte je to vyborne, ale neprehnal si to trochu s tymi vsetkymi sestkami?:) Mam napr. hraca s FT 10 a v uplynulej sezone mal len 40-55 FT, co je 72,7% len.

Urcite je to lepsie, no niekedy moze prist aj k tomu ze nastupi hracov menej, snad sa to nestane. Tie FT podla mna niekedy zalezia od skusenosti daneho hraca.

A preco si tolko vzdoroval mne?:) Nemyslis si, ze si trochu tvrdohlavy, ked sme uz nacali tuto temu?

Ked to uz ty povies))

5 negativnych vlastnosti: tvrdohlavost, tvrdohlavost, tvrdohlavost, tvrdohlavost a este raz tvrdohlavost))

Advertisement