Dakujem za odpovede, este mam doplnujuce otazky:)
2. Nedostatkom je urcite malo skusenosti. Najviac ma odradzalo to, ze ak sa prehra nejaky dolezity zapas, spusti sa tu mozno na mna od niektorych manazerov vlna "kritiky", ze preco taka taktika, atd., nad tym som najviac rozmyslal.
Myslim, ze tie skusenosti su aj najvacsim problemom kazdeho kandidata. Malokto sa stretne vo vlastnom time s tolkymi kvalitnymi hracmi pokope. Myslis, ze sa dokazes rychlo adaptovat na uroven hracov s akymi si nehral povedzme doteraz?
Ked svoj nazor dokazes podlozit faktami a neodovodnis svoje rozhodnutie len "lebo som sa tak rozhodol", pripadne to rozhodovania zapojis komunitu, budes aj trochu objektivny voci sebe a sebakriticky, nemas sa coho bat podla mna. Tiez som urobil par chyb, ale stale zijem:)
3. Urcite nie ale skauti a najma ty si ma dost naucil. Kazdopadne rad by som si to chcel vyskusat a priviest NT k uspechu.
Co by podla teba bol ten uspech?
5. Zlepsenie vidim v praci s mladymi, kde by sa ten trening zacal u niektorych specializovat uz velmi skoro pre potreby NT.
Akych hracov mas konkretne na mysli? Jednalo by sa aj o hracov s nizsim potencialom ako 9?
8. Hoci preferujem vonkajsie taktiky, na NT urovni to treba niekedy obmienat ale pravdepodobne by som s takymito hracmi hraval PtB a Princeton.
Preco Princeton, resp. co je dolezite u hracov pri tejto taktike? A co LI? Tuto sezonu sme celkom uspesne hrali LI a podla mna by namala chybat tato taktika v nasom reperoari.
Nemyslis, ze tvoji navrhovani hraci najma na obvode maju mozno zbytocne vysoky JR vzhladom na plat?
Preco ma SG nizsi JS ako PG?
Viem, ze sucet 120 je malo na SF, ale stacia podla teba SF obrany 15/11 ako pises? Nedalo by sa mu podla teba niekde radsej ubrat?
10. ST by malo byt minimalne 8, ak ma vydrzat cely zapas, ak nie 6-7 staci. FT takisto staci 7 pretoze aj vtedy uz hraci dokazu premienat vsetky sestky.
Myslis, ze pri 8 ST bude schopny hrac odohrat 48 min bez toho, aby javil znamky unavy? Nie je lepsie aj tak mat sirsiu lavicku a radsej tocit 10 hracov, ked je aj lavicka vo forme?
7 je celkom uspokojina hodnota FT hlavne po drafte je to vyborne, ale neprehnal si to trochu s tymi vsetkymi sestkami?:) Mam napr. hraca s FT 10 a v uplynulej sezone mal len 40-55 FT, co je 72,7% len.
11. Som ochotny, prehovoril som sa :)
A preco si tolko vzdoroval mne?:) Nemyslis si, ze si trochu tvrdohlavy, ked sme uz nacali tuto temu?
Este prosim napis aj 3-5 negativnych vlastnosti, ktorymi sa vyznacujes, ked si uz napisal tie pozitivne.
Vdaka:)