rtfg(11-15) - BC Sado pa mazo
lai kā patiktu BC Sado pa mazo un Tuča neatlaidība, cīņasspars un drosme, izvēli lieku uz Malij!
izvēli paskaidrošu:
1)Varu atklāt ka Kausā esmu par Malij un rtfg vispār...smieklīgi varbūt, bet viņš vienkārši ir pirmais džeks ar ko nodibināju kaut kādu komunikāciju:Dun jā,varbūt viņš arī ir draudzīgākais menedžeris LV BB;)
2)Pret Tuci, man protams arī nav pretenziju(man pagaidām tādu vispār nav!:D), liekas riktīgi sakarīgs džeks, kapitāli asprātīgs...
Kā jau letiņš viņš vienmēr cīnas par savu zemi(:D neko citu nevarēju atbilstoši ietērpt)- tas ir klubu. Tucis ceļu negriež nevienam, un būs nopietns sāncensis jebkuram...
3)ja jāliek % uzvara, tad sāku mazliet šaubīties, bet mani svaru kausi nosveras 60:40 Malij labā...
Laachi(6-10) - Ilguciems Bad Dancers
mjā...visu cieņu wertol, kurš (citēju Malij): "labakais VL menedžeris šogad", ko es pat varētu palabot un VL nomainīt uz LV;) bet IBD uzvara man liekas diezgan neticama, bet nenoliegšu ka wertol uz to ir spējīgs,jo šosezon ir sagādājis kārtīgu bumu VL:)
par egolav-Ego(patīk tevi tā saukt, jo man liekas ka tev arī dzīvē ir lielas ambīcijas:D) protams,viens no vislabākajiem menedžeriem LV...neesmu gan nekad ar tevi čatojis u.t.t. bet pēc komentāriem nojaušu, ka esi inteliģents un nosvērts...
domāju ka Laachi pusfinālā nepiekāpsies.
procentos- 70:30 egolav uzvara.
Tātad mans skatījums, ka finālā tiksies Malij un Egolav!
P.S bet lai kurš uzvarēs pusfinālā, apsveicu jūs jau tagad ar patiešām aizraujošo sezonu,trāpīgiem komentāriem un uzvarām!:) lai uzvar stiprākais!