Zaraz, zaraz, czy mi to czegoś nie przypomina? Mam deja vu? Ależ tak! Przecież byłem atakowany w podobny sposób przez kozlika w innym wątku, jednak ja wytrzymałem 50 postów, a kozlik zaledwie 1.
Nie byłeś atakowany tylko dostawałes sugestie, żeby zmienić sposób nagradzania, nawet dostawałes propozycje pomocy wspolfinansowania nagrody, gdyz nie wszyscy uważali Twoja propozycje za moralna.
Wytrzymać to Ty nie wytrzymałes wogole słów krytyki, tylko zaglebiales sie w swoim utwierdzajac Wszystkich, ze jednak faktycznie nie chodziło Tobie o dobro U21 a własnego klubu.
Jesli byloby inaczej poswiecilbys sie dla tego projektu.
Ty zostałeś nazwany naczelnym hejterem (może pisać to należy z dużej, w końcu to jak tytuł), jeszcze raz, zostałeś nazwany Naczelnym Hejterem, a ja kłamcą i hipokrytą. W Twoim przypadku jest to uzasadnione, bo wiele Twoich "uwag krytycznych" to tak na prawdę jakieś dyrdymały.
A w Twoim nie?
Skoro ktoś w ten sposób cię nazywa ma ku temu przesłanki.
Daleki jestem od oceniania i tak drastycznych epitetów pod adresem przeciwnika, nie wnikać kto co o sobie sadzi.
Uważam, ze nie przystoi poważnym ludziom w grze do obrażenia innych, lepiej powiedzieć mniej niż za dużo.
Ja traktuję Cie jak jakiś wielki wrzód na dupie, którego ciężko pozbyć się. Trzeba z nim jakoś żyć ;)
Dziekanie skoro już taka nazwę sobie partycypujesz, do tego nazywając sie Uniwersytetem Z Wrocławia, to dotrzymuj poziomu adekwatnego do pozycji.
Przez takie Twoje wypowiedzi przynosisz wstyd i hanbe dla uzytkownikow utorzsamiajacych sie z Wroclawiem a ludzie bedą Cię postrzegac jako hama i prostaka.
Last edited by Kac100 at 9/19/2013 10:50:51 AM