BuzzerBeater Forums

Bosna i Hercegovina - I.1 > Sezona 46

Sezona 46

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299172.42 in reply to 299172.41
Date: 5/27/2019 3:09:28 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
591591
Second Team:
Vremeplov Svemirci
...bio sam se zabrinuo,iscupao me skok, ma ima ovde jos da se igra sve je otvoreno,pola lige je tankoza ziva bice gusto za opstanak...evo gledam odvede nas Kyve na svjetsko, 3 put zaredom,sve cestitke...

idemo dalje...
This Post:
00
299172.43 in reply to 299172.42
Date: 5/27/2019 3:11:16 PM
KK GLASINAC SOKOLAC
III.2
Overall Posts Rated:
160160
Da je Smal osto na centru kao sto sam ga stavio druga bi se pjesma pjevala..Al vidim Poboru 7 OD kontam i onome je tako cim je 200k plata i sjebem se..

From: Topnik

This Post:
11
299172.44 in reply to 299172.43
Date: 5/27/2019 7:46:20 PM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Trebao si znati da čim mu je tolika plata da su mu primarni skillovi zakucani, a da od sekundarca nema ništa. OD je skill sekundaran centrima, ali jako bitan. Znalo da se mu ovaj centar nema OD više od 3-4 što se vidjelo kada ga je stavio na TL.
:D

This Post:
00
299172.45 in reply to 299172.44
Date: 5/28/2019 1:30:50 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
591591
Second Team:
Vremeplov Svemirci
...ma ja i tako to evo kao npr. **37791838** ili **34507122**

idemo dalje...
This Post:
11
299172.46 in reply to 299172.45
Date: 5/28/2019 2:38:35 PM
Champions United
II.4
Overall Posts Rated:
14931493
...ma ja i tako to evo kao npr. **37791838** ili **34507122**

mogao si za ove silne godine igranja barem naučiti kako se stavlja link igrača na forum... (37791838) (34507122)

samo što ti uspoređuješ neusporedivo... oba ova Talijana su sezonama trenirana na pleju, zato i imaju ovakve sekundarce... dok tvoj Livio u karijeri nije odigrao ništa drugo osim centra ili eventualno krilnog centra, i svaki manager koji zna kako trening fercera zna da ima defaultnu ocjenu vanjske odbrane... kod draftera 211+ to je najčešće 1 do 3, u rijetkim slučajevima više od 5 (max 8)... a to nije ni blizu dovoljno za zaustaviti "pomjereni" patient sa bekom/krilo na centru...

jedno je sigurno, kupiš ova dva Talijana sa Tla, i niko te više neće zajebavat sa patientom...

This Post:
11
299172.47 in reply to 299172.46
Date: 5/28/2019 3:25:04 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
591591
Second Team:
Vremeplov Svemirci
...svaka cast tebi i tvom znanju,zato i jesi selektor,i to radis odlicno sto se vidi ovih sezona kao i kada si vodio mlade, mislim da si glavni pokretac ovog trenda treniraca i okupljanja zajednice koju je Spartan svojim arogantnim ponasanjem ubio svojevremeno ali moram primjetiti da si sklon advokatisanju za doticnog, pa sad vidim da to isto radis i za njegovog klona, usput svako ima slobodu da pise kako hoce, jer ko hoce shvata poentu a ko nece evo potrudicu se da uvjek ima sta komentarisati na mojim objavama nebili vas ucinio sretnijim sto ste ,,pametniji,,

Obzirom da ne komuniciramo cesto ovom prilikom ti zelim svu srece ali iskreno od srca, da na Svjetskom napravis dobar rezultat i obradujes zajednicu jer stvarno mnogo ljudi se trudi oko ove price.

idemo dalje...
This Post:
00
299172.48 in reply to 299172.47
Date: 5/28/2019 3:50:29 PM
Champions United
II.4
Overall Posts Rated:
14931493
ako ti dobronamjeran savjet shvaćaš kao advokatisanje, to je tvoj problem... cijelo ovo polemisanje oko patienta i centara je krenulo na forumu nakon tvog poraza od mene u POu, pa sam osjetio potrebu da objasnim kako se može znati kakve sekundarce ima igrač...
zbog takvog (ne)shvaćanja forum je i "propao" (iako nikad nije bio ni nešto aktivan, u usporedbi sa nekim drugim online managerima), i ja prvi sve rjeđe pišem, da bih izbjegao prepucavanja koja me umaraju... izuzetak je repka, jer mi je to dužnost kao selektoru...

hvala na lijepim željama za reprezentaciju, i svako dobro

This Post:
00
299172.49 in reply to 299172.47
Date: 5/28/2019 5:13:31 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Jel ti srce na mjestu kad me prozivas?
Mozda nisi primjetio al sam veliki broj akcija bas ovog treniranja domacih igraca ja pokrenuo, kao i Utopije za U21 i slicno, ali to je sada najmanje bitno.
Bitno da nam ide dobro, a to nije sigurno zahvaljujuci menadzerima poput tebe kojima je nepoznanica treniranje domacih igraca.
Ali si zato prvi u redu kada treba uputiti kritiku ha ha
Ocito nisi svjestan obima posla koji se odradjivao svih ovih sezona oko nasih reprezentacija da bi bili tu gdje jesmo. Najlakse je pricati i nista ne poduzimati.

Malo li su i 2 bronze na Svjetskom i jedna na Euru. Prve medalje ikada, i to 3 zaredom.
Volim nekada zaista procitati tako zlobne komentare poput tvog, onda pogledam sta sam uradio i samo se nasmijem

Vidim pokusavaju te nesto nauciti nakon svih ovih sezona, valjda upijes sta od ovih dobronamjernih pocetnickih savjeta, covjek uci dok je ziv.

This is where we hold them!
This Post:
11
299172.50 in reply to 299172.49
Date: 5/28/2019 6:15:30 PM
Skafiskafnjak Svemirci
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
591591
Second Team:
Vremeplov Svemirci
prvo, rjetko se javljam i nisam prvi jer uopste ne kritikujem nego hvalim svaki put rad oko repezentacije
drugo,ne mjesam se u rad niti komentarisem, obzirom da niti treniram niti znam da treniram, postujem trud drugih oko reprezentacije i pratim sa strane
trece,pohvalio sam vise puta ovih sezona sve u ovoj prici i cestitao na medaljama
cetvrto,nisi valjda postao senilan i zaboravio svoje niske udarce kojima si otjerao s foruma mnogo igraca
peto,kad god se i rjetko ukljucim na forum doceka me coporativno prozivanje i pametovanje
sesto,prebroj ucesnike na forumu a kad se jave obrusite se svaki put grupno
sedmo,ovakom agresivnom nastupu uspjeses i ovo par igraca otjerati s foruma jer ne shvatas ni ti a ni tvoji drugari strucnjaci da dijalog izmedju mene i Stefana ne trazi dodatno strucno objasnjenje jer je to jedna sasvim opustena konverzacija dva igraca o njihovoj tekmi
osmo,ta tvoja niskost da me vrijedjas u fazonu, da ce me valjda nesto nauciti nakon svih ovih sezona, me tjera s foruma vec sezonama, jesam ja trazio neku obuku daj vise me pustite da igram igricu kako se meni igra
deveto, najbolji si menager u istoriji BiH zajednice sa najvise trofeja,selektor koji je donio dugo ocekivane medalje,pa zasto se onda i ne ponasas tako na forumu prema nama po sezonama mladjim i dadnes podrsku kad uspijemo opstati u ligi,kad udjemo u prvo finale, kontas to su za nas trofeji medalje na nasem nivou ali tebi je to smjesno samo istices svoje uspjehe i samo ja,ja i ja
deseto, nadam se da ces uspjeti i na BBB ali isto se nadam da ces shvatiti sta sam ti htio reci u dobroj namjeri bez zelje za prepucavanjem.

idemo dalje

idemo dalje...
This Post:
00
299172.51 in reply to 299172.50
Date: 5/28/2019 6:41:19 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Imate raspravu i prozivas me bez ikakvog razloga, kao ja otjerao ljude, a ima ogroman broj momaka koji bas moze potvrditi suprotno. To me dotakne.
Radimo s repkama, druzimo se i zabavljamo, i ruzno je za vidjeti kada neko kaze suprotno.

Svoje licne uspjehe nisam ni spominjao, vec me zaboli ako neko kaze da se moj trud i rad negativno odrazio na neku od reprezentacija a ja znam da nije.
Repke mi puno znace, i cinim sve sto mogu da one napreduju kao i veliki broj nasih domacih menadzera. Zaista fantasticni momci.

Redovno pohvalim one koji udju u PL, ugrabe prvu medalju bilo kojeg sjaja, izbore opstanak i slicno. Drago mi je zbog njih.
Logicno je da svi imamo razlicite ciljeve i vidjenje igre, svak igra za svoj cejf sto bi se reklo.

Nakon sto si se pozalio kada te Kvve uzeo patientom na centru nastala je zezancija par korisnika, nisu mogli vjerovati da ne znas da to tako funkcionise... nije to nikakvo napadanje, vec obicna sprdancija koju bespotrebno shvatas ozbiljno...
Niko te nije htio usmjeriti u krivom smjeru, vec se samo nasaliti, ako shvatas sta hocu da kazem.

Hvala na lijepim zeljama, B3 mi je jedina motivacija pored nasih reprezentacija. Imam veliku zelju za tim trofejom ali ce biti zaista tesko.

Imas veliki pozdrav od mene, i nadam se da cemo te gledati na BBu jos jako dugo ;)

This is where we hold them!
This Post:
33
299172.52 in reply to 299172.51
Date: 5/29/2019 5:54:33 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Jesi najgori
Svojevremeno si sve otjero i tacka
Komunikacioni nivo ti je bio na nivou razmazenog djecaka iz vrtica
Al da si se popravio, popravio si se
Nista pretjerano al primijeti se napredak. Ili si curu nasao ili si se ozenio. Nesto jest. :))))
I nemoj ko vise da mi dira buraza
Ili zovem muriju

Advertisement