Καλημερα παιδια λιγα λογια και απο μενα που μολις ξυπνησα ειδα οτι τσεπωσα 4 κατοσταρικα απο την bwin και γουσταρα... ( επαιξα 45ευρω ασσο Bulls και νικη Golden State με 6-10 ποντους και κερδισαν στην παραταση με 8 και πηρα 444 !!! ) και εχω λιγα κεφακια .Αποψη μου ειναι οτι ο Τοols ανεβαινει .Απο κει και περα ΠΚ ΑΟΚ και Ντιρκ πολυ καλες ομαδες που επισης μπορουν να κοντραρουν στην καλη τους μερα οποιονδηποτε (ακομα και τον Ασυγκρατητο

)και ο Μπιλαρης που ειναι οτι κατσει ... Οπως ξυπνησουν οι παικτες του. απο κει και περα με την ενισχυση που πηρα τωρα χαλιεμαι που μετα απο αρκετες σαιζον δεν θα ειμαι στους 4 αλλα η αληθεια ειναι οτι ημουν αρκετα ασταθης this season .Ηταν ωραια σαιζον την χαρηκα και κυριως τον χαβαλε εδω μεσα που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι .
Εγω τωρα μπαινω στον παγο για 2 τουλαχιστον σαιζον μεχρι να βγουνε τα γκαρντς που προπονω θα εχω μια ομαδα που χτιζεται για κατι καλο καθως εκανα αρκετες μαλακιες με τα οικονομικα μου και θελει αλλαγη πλευσης
Καλη συνεχεια σε ολους
ΥΓ : πως θα σας βρω στο Fb ? ειμαι ηδη μελος στην κοινοτητα buzzerbeater ως Konstantinos Chr
Last edited by Nosferatu4 at 12/22/2010 1:13:32 AM